Dunbar House

Romantik i romantiske omgivelser

Dunbar House, Murphys i Californien
At træde ind ad døren til Dunbar House er som at rejse tilbage i tiden. Dunbar House stammer fra 1880, hvor husene var smukt indrettet i en afslappende elegance. I denne tidsløse elegance fra en svunden tid ånder alt fred og idyl - de perfekte omgivelser for en afstressende ferie.

San Francisco er et oplagt sted at starte eller afslutte jeres kør-selv-ferie i Californien. Kun to timers kørsel fra byen ligger Dunbar House, der vil være et godt sted til et par overnatninger. Vores kør-selv-forslag kan også tilpasses jeres ønsker og behov, hvis I ønsker at bo på et eller flere at de udvalgte Distinguished Inns.så I får præcis den USA rejse I har drømt om.

Fra 615 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
2018

Hotelstandard:
Distinguished Inns
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Grønne omgivelser for foden af Sierra bjergkæden

Dunbar House ligger blot to timers kørsel øst for San Francisco i dejlige, grønne omgivelser mellem Lake Tahoe og Yosemite for foden af Sierra bjergkæden. Her er der ikke meget, der har ændret sig siden guldgravertiden, og krydser man broen over Murphys Creek, er her både restauranter, gallerier, vingårde, teater og andre aktiviteter. Den smukke, velplejede historiske rosenhave er sammen med de andre omgivende haver ganske enkelt juvelen i dette lille stykke paradis. Her er fontæner i frodige, grønne omgivelser - omkranset af det hvidmalede stakit og ikke mindst de mange ugenerte hyggekroge. En oplagt mulighed for en afslappende eftermiddag med sin yndlingsbog eller til at tage en velfortjent lur i en af de skønne hængekøjer.

  • 5 pragtfulde værelser med tv/dvd-afspiller, køleskab, kamin, aircondition og egen terrasse
  • Vin og lækkerier på værelset daglig
  • Gourmetmorgenmad og egen specialristet kaffe serveret i enten den hyggelige spisestue ved ilden eller i den smukke, gamle have
  • Daglig friskbagte cookies og andet hjemmebag, varm kakao, Rosemary Lemonade og specialiteten - den hjemmelavede Mustard Sage Country Sausage
Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud