Great Oak Manor

Fantastisk beliggenhed ud til Chesapeake Bay

Great Oak Manor, Chestertown i Maryland
Med en historie tilbage til 1600-tallet har Great Oak Manor altid været et helt særligt sted med en helt særlig tiltrækning, og det er ikke svært at forstå hvorfor.

Skal jeres kør-selv-ferie gennem Maryland starte med lidt afslapning i skønne omgivelser, så er Great Oak Manor et oplagt sted til et par nætter. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 1.025 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Få et et tiltrængt frirum i fredelige omgivelser

Beliggenheden er helt vidunderlig ud til Chesapeake Bay med den private strand og de skønneste solnedgange over det østlige Maryland. Great Oak Manor rejser sig majestætisk i baggrunden og fungerede fra 1938 og i mange år frem som privat hjem, men inviterer i dag til et tiltrængt frirum i fredelige og rolige omgivelser i en storhed og pragt, som tidligere var de færreste forundt. Rammerne er sat for den afslappede og romantiske ferie uanset, om I vælger at nyde freden i biblioteket, den storslåede havudsigt ved vandkanten, tage en velfortjent middagslur i hængekøjen eller noget helt tredje.
 

  • 12 meget store, luksuriøst og charmerende indrettede værelser med hver deres specielle særpræg i den skønne toetages Manor-bygning.
  • Hvert værelse er unikt indrettet med fx pejs, stort badeværelse med ovenlysvindue eller franske altandøre, der fører ud til den parklignende have.
  • Hver morgen serveres der en overdådig, landlig morgenmad med bl.a. frugt, hjemmebag og lune retter i spisestuen eller på terrassen med udsigt over bugten.
  • Om eftermiddagen serveres der hjemmelavede lækkerier og forfriskninger, kaffe, te, sodavand og vand. Og om aftenen er der portvin og sherry til alle gæster.
Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud