Hamanassett Bed & Breakfast

Forkælelse i Brandywine Valley

Hamanassett Bed & Breakfast, Chester Heights i Pennsylvania
Hamanassett Bed & Breakfast ligger i Pennsylvanias frodige Brandywine Valley og byder på masser af romantik og forkælelse, fred og ro.

Er I på kør-selv-ferie gennem Pennsylvanias, kan I forkæle jer selv med en nat eller to på Hamanassett Bed & Breakfast. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 816 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Luksus, gæstfrihed og afslapning i den parklignende have

En prisbelønnet inn med rødder tilbage til 1856, hvor den blev opført som et privat engelsk country house på 3,5 ha land. Datidens storhed og charme afspejler sig stadig i indretningen, men er nænsomt og stilfuldt ført op til nutidens standarder. I har her alle muligheder for en afslappende ferie i de mest romantiske omgivelser i den herskabelige, gamle bygning i den parklignende have, hvor luksus, gæstfrihed og privatliv går hånd i hånd. Her kan I sætte tempoet helt ned, unde jer selv et fortjent pusterum, få morgenmaden serveret på et sølvfad på sengen og udforske Brandywine Valley med alle de mange tilbud for ægte livsnydere.
 

  • 7 individuelt og elegant indrettede værelser i en skøn blanding af den romantiske atmosfære fra 1856 sammen med alle moderne faciliteter.
  • 3 værelser ligger på 1. sal og 4 værelser ligger på 2. sal, alle med forskellig indretning, nogle med balkon, andre med både badekar og brusebad, men alle med en dejlig udsigt.
  • Hver morgen serveres der en omfattende candlelight gourmetmorgenmad i den hyggelige spisestue, hvor der dækkes op efter alle kunstens regler med antikt sølvbestik og det fineste porcelæn. Hvis vejret tillader, kan morgenmaden spises på terrassen - eller hvis det skal være rigtig romantisk, kan I bestille morgenmad på sengen serveret på et ægte sølvfad.
  • Mikroovn, ismaskine og køleskab står til gæsternes rådighed og soft drinks, juice, snacks og hjemmebagte cookies kan nydes efter behov.
Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud