Hawthorne Inn

Tidsløs og afslappet elegance

Hawthorne Inn, Camden i Maine
Camden er en lille perle uden lige på Maines østkyst, smukt beliggende i en naturskøn vig, der om sommeren blomstrer op med et fantastisk maritimt liv.

Søger I efter et godt og romantisk sted at slappe af, på jeres kør-selv-ferie gennem Maine, kan vi anbefale Hawthorne Inn. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 589 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Fra den smukke have er der udsigt til byens lille havn

Hawthorne Inn er bygget i den charmerende victorianske stil i 1894 og udstråler en tidløs og afslappet elegance med dets majestætiske tårnværelse og den smukke have med udsigt til byens lille havn. Både Hawthorne Inn og Camden er noget helt særligt om sommeren, hvor byen vågner op af vinterens tornerosesøvn og byder sine gæster velkommen. Mange bruger Hawthorne Inn som base for udflugter til bl.a. Boston, Salem og Plymouth og de nærliggende strande, men her lægges i høj grad også op til ren afslapning, romantik og forkælelse uden hverdagens stress og jag.
 

  • 9 romantiske og individuelt indrettede værelser med en nænsom blanding af traditionel indretning og moderne bekvemmeligheder.
  • Flere værelser har himmelseng, jacuzzi, gaspejs og egen veranda eller terrasse med udsigt til havnen i vinterhalvåret.
  • 2-retters morgenmadsbuffet bestående af frisk frugt, pandekager og andre lune retter ledsaget af dampende varm kaffe serveres daglig på terrassen om sommeren og i den solrige spisestue eller det hyggelige bibliotek om vinteren.
  • Frugt, vand, kaffe, te og varm kakao står til gæsternes rådighed hele dagen.
Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud