Inn at Green River

Naturskøn beliggenhed i Upper Hudson Valley

Inn at Green River, Hillsdale i New York State
Med en enestående naturskøn beliggenhed i Upper Hudson Valley, på grænsen til Massachusetts, ligger denne lille perle af en romantisk bed & breakfast. 

Tag et pusterum på kør-selv-ferien gennem New York State, og bo et par nætter på Inn at Green River for foden af Berkshires-bjergene. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 557 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

En lille perle med en imponerende parklignende have

Inn at Green River, der stammer fra 1830, ligger for foden af Berkshires-bjergene og er i dag en luksuriøst, afslappet og stilfuld indrettet inn omgivet af majestætiske sukkerahorntræer og en imponerende parklignende have. Her er alle muligheder for en romantisk og afslappende ferie, hvor I kan vælge at nyde freden og roen i de flotte omgivelser i den enorme have eller benytte jer af den enestående beliggenhed på kanten af Massachussetts til at udforske det bedste fra begge regioner. Området byder på mange historiske steder, museer, kunstgallerier, antikforretninger og ikke mindst Hancock Shaker Village, som altid er et besøg værd.
 

  • 7 luksuriøse og charmerende værelser med siddeområde med bl.a. store, bløde lænestole, der er lige til at synke dybt ned i med en god bog og et godt glas vin foran pejsen.
  • Alle værelser er individuelt indrettet; nogle har gaspejs, andre egen privat terrasse, whirlpool eller dobbelte brusebad, men fælles for alle er den fantastiske udsigt over den store have.
  • Hver morgen serveres der en overdådig, hjemmelavet morgenmad i den vidunderlige, lyse spisestue med udsigt over haven.
  • Skønheden og gavmildheden i hele regionen afspejler sig i den grad i morgenmadsprodukterne, som kommer fra lokale farme, som præsenterer sig smukt både kunstnerisk og smagfuldt, men også ekstremt velsmagende sammen med en kop friskbrygget kaffe eller te.
Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud