Isaiah Jones Homestead

elegant italiensk-inspireret inn

Isaiah Jones Homestead, Sandwich i Massachusetts
Denne lille inn stammer fra 1849 og er opført i den klassiske, smukke victorianske stil, der kan få enhver til at drømme sig tilbage til en svunden tidsalder, hvor mændene bar høje hatte og kvinderne store kjoler. Her er elegance for hver en krone.

Kommer I til byen, Sandwich på jeres kør-selv-ferie gennem Massachusetts, så nyd et par nætter på det charmerende Isaiah Jones Homestead. Vores kør-selv-forslag kan også tilpasses jeres ønsker og behov, hvis I ønsker at bo på et eller flere at de udvalgte Distinguished Inns.så I får præcis den USA rejse I har drømt om.

Fra 850 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
2018

Hotelstandard:
Distinguished Inns
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Bo i hjertet af byen Sandwich, Cape Cods ældste by

Isaiah Jones Homestead ligger lige i hjertet af byen Sandwich, Cape Cods ældste by, og er derfor det perfekte udgangspunkt for alle attraktioner, restauranter og forretninger, hvis ellers man kan løsrive sig fra denne charmerende inn. Her er blot syv værelser i alt, heraf fem i hovedhuset, der alle er særdeles eksklusivt indrettet med lækre senge, antikke møbler, orientalske tæpper, pejs og whirlpool, og i det unikke Carriage House ligger de to store juniorsuiter med samme luksuriøse indretning. Den omgivende have er et kapitel for sig, hvor det er oplagt at slappe af med en god bog i de karakteristiske Adirondack-stole med udsigt til den lille guldfiskedam.
 

  • 7 overdådigt og elegant indrettede værelser og suiter med vægt på det romantiske.
  • 3-retters morgenmad med bl.a. frisk frugt, juice, kreative varme retter, hjemmebagte scones og muffins samt husets special blend gourmetkaffe.
  • P-plads til lejebil og internet er inkluderet i prisen.
Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud