King's Cottage Bed & Breakfast

Luksuriøse og herskabelige omgivelser

King's Cottage Bed & Breakfast, Lancaster i Pennsylvania
Nyd det bedste fra flere verdener, hvor nutid og datid mødes og forkæl jer selv med et luksusophold på King's Cottage - jeres andet hjem på ferien.

Er I på kør-selv-ferie gennem Pennsylvanias, kan I nyde et par romantiske dage på King´s Cottage Bed & Breakfast. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 817 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Tag på opdagelse i Lancaster County, hvor Amish-folket bor

På King's Cottage bor I i gennemført luksuriøse og herskabelige omgivelser, hvor der er tænkt på alt, og hvor I bare skal sørge for at nyde hvert eneste sekund. Her har I alle muligheder for en romantisk ferie uanset, om I planlægger en tur rundt i de skønne landskaber i Lancaster County, hvor Amish-folket bor, ser nærmere på den hyggelige by Lancaster eller vælger at forkæle jer selv med en forfriskende massagebehandling, et afslappende, varmt rosenbad, mens I spiser jordbær dyppet i chokolade eller nyder en god bog i den charmerende havestue. Det kan være svært at vælge, så giv jer god tid og få det fulde ud af opholdet.
 

  • 8 luksuriøst og smukt indrettede værelser med en sjælden, smuk charme, hvor man selv føler sig en smule kongelig.
  • Alle værelser er indrettet med flotte pejse, imponerende badeværelser og alle moderne faciliteter. Et par af værelserne har desuden whirlpool tub og flere værelser har egen privat balkon.
  • Hver morgen vækkes I til duften af nybagt hjemmebag og friskbrygget gourmetkaffe, som lifligt breder sig op på værelset. Der serveres hver dag en overdådig morgenmad, der bl.a. består af hjemmelavede biscuits, scones og muffins med marmelade fra Amish-folket og hjemmekærnet smør fra en lokal farm.
  • Der serveres hver eftermiddag kager, frugt og andre lækkerier i den dejlige havestue.

Galleri

Kort

Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud