La Farge Perry House Inn

Luksuriøse victorianske omgivelser

La Farge Perry House Inn, Newport i Rhode Island
Lille, hyggelig inn fra Victoriatiden, fredeligt beliggende i Newport med kort afstand til alle større attraktioner. Stedet er opkaldt efter John La Farge, der var en kendt artist i 1860'erne, og alle værelser fremhæver på den ene eller anden måde La Farge-familien.

kør-selv-ferien til Rhode Island, kan I overnatte på La Farge Perry House Inn i Newport. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 913 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Dette charmerende sted er indbegrebet af livsnyderferie

Alt på La Farge Perry House fremstår autentisk lige fra den charmerende tidstypiske bygning over indretningen i spisestuen med de smukke håndmalede vægmalerier af Newport til den prisbelønnede have, hvorfra der daglig plukkes blomster til hvert eneste værelse, der alle har luksuriøse badeværelser og det fineste sengetøj. Derudover er her mulighed for at hygge sig i dagligstuen, det fransk-provencalske køkken, spisestuen, den afskærmede balkon på 2. sal og på verandaen ved indgangen med de karakteristiske hvide gyngestole og de så kendte Adirondack-stole.
 

  • 5 smukt og luksuriøst indrettede værelser, heraf flere med jacuzzi og pejs.
  • Personligt anrettet morgenmad efter ønske ud fra et stort udvalg med bl.a. hjemmelavet syltetøj, kager, frisk frugt m.m. og Eggs Benedict om søndagen.
  • Hver eftermiddag serveres årstidens små lækkerier.

Galleri

Kort

Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud