Mount Merino Manor Bed & Breakfast

Luksus i de smukkeste omgivelser

Mount Merino Manor, Hudson i New York State
På Mount Merino Manor i den historiske Hudson Valley står der skrevet forkælelse, romantik og luksus over det hele i de smukkest tænkelige omgivelser. 

På kør-selv-ferien gennem New York State, kan I fx vælge at overnatte på det charmerende Mount Merino Manor i Hudson Valley. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 805 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Majestætiske inn med udsigt over de imponerende Catskill Mountains

Med en beliggenhed i den flotte parklignende have på en frodig bjergtop omgivet af 50 ha skov har dette majestætiske sted en enestående udsigt over de imponerende Catskill Mountains og den mægtige Hudson River. Mount Merino Manor er opført i 1870'erne og er nænsomt vedligeholdt med den oprindelige charme og atmosfære, der indbyder til ren forkælelse og afslapning langt væk fra den travle hverdag. Her har I alle muligheder for slappe af, nyde hinanden og de enestående smukke omgivelser og lade op. Uanset, hvordan I vælger at tilbringe opholdet, vil værtsparret gøre deres yderste for, at er I livsnydere på 1. klasse.
 

  • 7 luksuriøst og individuelt indrettede værelser, alle med store, skønne badeværelser, pejs, whirlpool, spabad og flere med udsigt over bjergene.
  • Derudover bliver I forkælet med luksuslinned, egyptiske bomuldshåndklæder, aromatiske badprodukter, friske blomster og chokolade ved sengen.
  • Hver morgen vågner I til en kop friskbrygget stærk kaffe eller duften af den skønneste urtete fra den lyse, charmerende spisestue med panoramavinduer. Og så lokker den landlige 3-retters gourmetmorgenmad ellers med friske råvarer, æg fra egne høns, hjemmebagte muffins, lune retter, frugt og meget mere.
  • I løbet af dagen har I desuden mulighed for at forsyne jer med varme og kolde drikke samt snacks fra et lille gæstekøkken.
Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud