Noble Inns

3 smukt restaurerede bygninger i downtown

Noble Inns, San Antonio i Texas
Noble Inns består af tre luksuriøse og smukt restaurerede historiske bygninger i downtown i San Antonio, hvor der ikke er gået på kompromis med noget.

Kommer I til San Antonio på kør-selv-ferien gennem Texas, kan I opleve udsøgt luksus, hvis i overnatter på Noble Inns. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 772 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Luksus og elegance i romantiske omgivelser

På Noble Inns vil I opleve en gæstfrihed uden lige og luksus og elegance i de mest romantiske omgivelser. I kan vælge mellem tre meget forskellige inns, det vidunderlige palæ Oge House fra midten af 1800-tallet med udsigt over den berømte San Antonio Riverwalk, Carriage House fra 1890'erne med en mere tilbagetrukken beliggenhed og Jackson House fra 1894, der er en smuk victoriansk bygning med en helt speciel autentisk atmosfære. Fælles for dem alle er dog en udsøgt luksus, hvor I bl.a. kan forkæle jer selv i de to skønne pools i den smukke have eller den opvarmede spa og fuldende ferien med en tur i Noble Inns' imponerende 1960 Rolls-Royce Silver Cloud II.
 

  • 19 luksuriøst og romantisk indrettede værelser og suiter fordelt på tre historiske inns, som ligger i kort afstand fra hinanden i King William Historic District.
  • De tre inns er meget forskellige, men repræsenterer alle det bedste fra 1800-tallet med bl.a. marmorbadeværelser, antikke kaminer og møbler i en nænsom blanding med alle moderne faciliteter.
  • Hver morgen serveres der en lækker gourmetmorgenmad, som oftest i den smukke spisestue på Oge House.
  • På Jackson House serveres der hver eftermiddag hjemmebagte cookies og andre lækkerier, og om aftenen er der sherry og portvin til kaffen.
Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud