Old Monterey Inn

Engelsk charme og hygge

Old Monterey Inn, Monterey i Californien
Midt i en fantastisk have på en fredelig bjergside i Monterey ligger Old Monterey Inn omgivet af smukke, gamle egetræer. Den charmerende engelske Tudor Inn fra 1929 udstråler ved første øjekast varme og romantik og indtrykket forstærkes kun, når man træder ind ad døren.

Oplev den ultimative forkælelse på jeres kør-selv-ferie i Californien, med et par overnatninger på Old Monterey Inn. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 1.667 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Unik overnatning

 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Her kan I få gourmetmorgenmaden serveret på sengen

På Old Monterey Inn er der kræset om hver en detalje og kvaliteten er i højsædet. Alle værelser har en skøn udsigt over haven og er særdeles flot indrettet i varme farver med kvalitetsmøbler og romantiske senge. Også forkælelsen er i højsædet, hvor den daglige gourmetmorgenmad serveres på sengen, hvis man ønsker det, i den dejlige spisestue eller, hvis vejret tillader, i den blomsterrige have. Old Monterey Inn har af flere ansete magasiner fået megen ros for deres høje service og kvalitet, så ethvert ophold her er en oplevelse i sig selv.

  • 10 værelser af forskellig størrelse med kamin, spa, bad og aircondition, enkelte med terrasser
  • Stor daglig gourmetmorgenmad
  • Vin og hors d'oeuvres om aftenen
  • Portvin og frisk frugt

Galleri

Kort

Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud