River Lily Inn Bed and Breakfast

Historisk inn fra 1895 i tropiske omgivelser

River Lily Inn Bed and Breakfast, Daytona Beach i Florida
I en dejlig afslappet atmosfære som på de skønne, gamle plantageejendomme venter der jer en ægte romantisk oplevelse fra en længst svunden tidsalder..  

Kommer I forbi Daytona Beach på jeres kør-selv-ferie i Florida, kan vi på det varmeste anbefale at bo en nat eller to på River Lily Inn Bed and Breakfast. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 628 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Her er der dømt livsnyderferie på første klasse

River Lily Inn Bed and Breakfast er en særdeles smuk, historisk inn fra 1895 i de smukkest tænkelige tropiske omgivelser. Bygningen har al fordums elegance og charme, en helt vidunderlig have med gamle egetræer, palmer, farverige blomsterbed og den specialdesignede og unikke, hjerteformede swimmingpool fra 1950'erne. Luksus og forkælelse går her hånd i hånd, og der venter jer en livsnyderferie af de sjældne. River Lily Inn Bed and Breakfast er det perfekte sted at hive et par dage ud af kalenderen, sætte tempoet ned, slappe af og nyde et uforglemmeligt ophold.
 

  • 6 charmerende og individuelt indrettede værelser – de fleste med egen terrasse eller balkon med udsigt mod haven og Halifax River.
  • Alle værelser er luksuriøst indrettet med de blødeste håndklæder, det fineste linned og alle moderne bekvemmeligheder.
  • Hver morgen starter med en overdådig morgenmad, som I enten kan spise på jeres værelse eller i spisestuen med de andre gæster.
  • Når I vil en tur i swimmingpoolen, er der badehåndklæder til fri rådighed og et gæstekøleskab, hvor I kan forsyne jer med bl.a. sodavand, vand og is.
Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud