Sandaway Suites & Beach

Romantisk bed & breakfast med egen sandstrand

Sandaway Suites & Beach, Oxford i Maryland
En skøn kombination af et lille hotel og en romantisk bed & breakfast er kendetegnende for dette pragtfulde sted med den unikke beliggenhed.

Skal jeres kør-selv-ferie gennem Maryland starte med lidt afslapning i skønne omgivelser, så er Great Oak Manor et oplagt sted til et par nætter. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 1.020 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Bo i den historiske del af Oxford

Med en beliggenhed direkte ud til Chesapeake Bay med et stort engareal og egen privat sandstrand fås det næppe meget bedre. Sandaway Suites & Beach ligger i den historiske del af Oxford, tæt på restauranter, marina og lidt forretninger langs det teglstensbelagte fortov, der fører forbi de charmerende boliger med fine, hvide stakitter. Et oplagt valg til en afstressende og fredelig ferie, der om dagen kan nydes med de flotte sejlbåde på bugten, der som nærmeste naboer glider stille og majestætisk forbi med Virginias østkyst i baggrunden for om aftenen at afløses af et fyrværkeri af en solnedgang.
 

  • 18 individuelt indrettet og store værelser og suiter fordelt på Sandaway Lodge fra 1875 og mere moderne Deluxe Waterfront værelser.
  • De fleste af værelserne og suiterne har havudsigt og privat veranda.
  • Morgenmaden, "A Lite Fare Breakfast", sættes hver morgen i en morgenmadskurv uden for værelset.
  • Kaffe, te og snacks er til gæsternes rådighed døgnet rundt.
Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud