Spencer House Inn Bed and Breakfast

Farverige og varme omgivelser

Spencer House Inn, St. Marys i Georgia
Spencer House ligger ca. 15 km øst for I-95 ved Georgia-/Floridagrænsen ved St. Marys River, lige i hjertet af St. Marys historiske bydel. Her er kun kort afstand til restauranter, forretninger, museer og færgen til Cumberland Island National Seashore.

Overnat i Spencer House Inn, hvis jeres kør-selv-ferie kommer langs Georgias kyst og I ønsker at være tæt på både natur og en hyggelig historisk bydel. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 757 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Udforsk St. Marys historiske bydel og det uberørte strandområde

Spencer House Inn blev bygget i 1872 og er en særdeles charmerende inn i friske, varme farver og med smukke blomsterarrangementer både ude og inde. Her er mulighed for at få foretaget færgereservationer og pakket en picnickurv, som I kan tage med, når I tager på eventyr i det smukke, uopdyrkede og uberørte strandområde langs Georgias kyst. Strandområdet er i øvrigt tidligere blevet udnævnt til at være en af verdens bedste uberørte strande. I kan også slappe af på den hyggelige veranda, slentre en tur rundt i den historiske bydel og videre til parken langs kysten, fiskermolerne og marsken. Mulighed for at spille golf i nærheden og tage ud at sejle kajak, og så ligger Okefenokee Wildlife Refuge blot 45 minutter herfra.

  • 14 flot indrettede værelser i varme farver med tv, dvd-afspiller og eget bad
  • Internetadgang og aviser
  • Stort morgenbord med varme retter
  • Mulighed for picnickurv
  • Gæstekøleskab
  • Eftermiddagskaffe, iste og hjemmelavede lækkerier
Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud