Swann House

Bo i nærheden af det hvide hus

Swann House, Washington D.C.
Swann House ligger smukt placeret i hjertet af Dupont Circle Historic District lige ud til en dejlig, grøn boulevard og byder på fornemste vis velkommen til nationens hovedstad.

Hvis jeres kør-selv-ferie starter eller slutter i Washington D.C. vil Swan House være et godt sted, at tilbringe et par nætter. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 1.215 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Nyd en romantisk ferie midt i en travl storby

Bygningen er som taget ud af et eventyr med flotte buer, søjler, hyggelige kvistværelser og charmerende tårnværelser. Indenfor mødes man af lysekroner, omhyggeligt udskårne kaminer og originale møbler fra en længst svunden tid. Her er kræset for det hele på hvert eneste af de store og individuelt indrettede værelser med bl.a. lækre badekåber, satinlagner og luksuriøst udstyrede badeværelser. Tæt på restauranter og cafeer og blot 12 blokke fra Det Hvide Hus. Et oplagt valg for jer, der ønsker en romantisk ferie midt i en travl og pulserende storby.
 

  • 12 smagfuldt indrettede værelser, heraf flere med kamin, whirlpool og egen terrasse
  • Swimmingpool og internet
  • Gourmetmorgenmad med hjemmelavet granola og hjemmebagt brød og frisk frugt
  • Forfriskninger om eftermiddagen og sherry om aftenen

Galleri

Kort

Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud