The Hancock Inn and Fox Tavern

Historisk elegance

The Hancock Inn and Fox Tavern, Hancock i New Hampshire
Byen Hancock ligger i den skønne Monadnock-region i det sydlige New Hampshire, der af mange regnes for den smukkeste landsby i New England. Byens kirke har en ægte Paul Revere-klokke, der ringer hver time, en hyggelig købmand og mange historiske hjem..  

The Hancock Inn and Fox Tavern er oplagt hvis I vil bo et mindre sted med personlighed på jeres kør-selv-ferie i New England. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 855 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

I mere end 200 år har The Hancock Inn haft alt fra smuglere til en præsident boende

Lige siden 1789, George Washingtons første år som præsident, har The Hancock Inn haft både smuglere, kvægdrivere, aristokrater og endda en enkelt amerikansk præsident boende! Her er afholdt elegante baller, hvor gæsterne kom i prægtige hestevogne, og autenciteten fra dengang er bibeholdt. Her er året rundt rig mulighed for udendørs aktiviteter som hiking, cross country, skiløb, svømning, sejlads, fiskeri fra Hancocks lille strand og musikoplevelser på byens torv. For ikke at nævne de vidunderlige efterårsfarver, overdækkede broer, vintersne... og ikke mindst afslapningen foran den knitrende kamin med en varm toddy!

  • 14 farverige og spændende indrettede værelser med god plads
  • Alle værelser har antikviteter, tv, telefon, internet, 10 har pejs og 4 har whirlpool
  • Udsøgt morgenmad i dejlige omgivelser
  • Romantisk middag i kolonial pragt med stearinlys og knitrende kamin
  • Berømt for deres Shaker Cranberry Pot-roast

 

Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud