The Inn at Stockbridge

Fredfyldt charme og elegance

The Inn at Stockbridge, Stockbridge i Massachusetts
Denne fantastiske inn stammer fra 1906 og er opført i den så velkendte og charmerende Georgian Style med bl.a. høje søjlegange og skodder for vinduerne. The Inn at Stockbridge ligger ugenert og naturskønt på flere hektar land i Stockbridge og udgør en fredelig oase.

Læg kør-selv-ferien forbi The Inn at Stockbridge, hvor alt ånder fred og idyl. Her kan I nemt bruge et par dage. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 895 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Vågn op til friskbrygget kaffe og gourmetmorgenmad

The Inn at Stockbridge er den typiske romantiske inn, hvor man mødes af antikviteter, samlerobjekter og luksus. Her er kæret for alt i mindste detalje, der kan tilfredsstille selv den mest kvalitetsbevidste rejsende. Alt ånder fred og idyl, og der er for alvor dømt afslapning, når man om morgenen vågner til duften af friskbrygget kaffe og gourmetmorgenmad. Herefter er der tid til en dejlig gåtur i den smukke have, en forfriskende svømmetur i poolen, evt. lidt fitness eller ren afslapning på verandaen med en god bog. The Inn at Stockbridge ligger centralt placeret med kort afstand til kultur, teater, golf, sejlads, skiløb og forretninger.

  • 18 hyggelige og individuelt indrettede værelser i varme farver, heraf flere med kamin og whirlpool
  • Overdådig gourmetmorgenmad i stearinlysets skær
  • Morgenmadsbuffet med friskbagt brød, frugt, granola, yoghurt – det meste tilberedt af lokale råvarer
  • Vin og ost om eftermiddagen
  • Mulighed for snacks og drikkevarer
Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud