The Oaks Victorian Inn

En prisbelønnet perle tæt på Blue Ridge Parkway

The Oaks Victorian Inn, Christiansburg i  Virginia
En sand perle, indbegrebet af romantik og forkælelse, en kærlighedserklæring af de helt store fra Major W. L. Pierce til hans brud Julia i slutningen af 1800-tallet.

Skal I på kør-selv-ferie gennem Virginia og kommer i nærheden af Blue Ridge Mountains, så kan vi anbefale dette sted, hvor nøgleordet er forkælelse. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 655 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Stå op til en overdådig morgenmad i hyggelig spisestue med pejs

Og mere end 100 år efter er her stadig den samme varme og kærlighed som dengang. Julia fødte 7 børn i det, der i dag er Julia Pierce Room og boede i huset til sin død som 99-årig. Stedet er siden blevet moderniseret og er i dag en prisbelønnet perle, hvor man hver morgen står op til en overdådig morgenmad med krystalglas, fint service, levende lys og friskplukkede blomster i den elegante og hyggelige spisestue med pejs. Huset er omgivet af den smukke have, som kan nydes fra verandaen. Det perfekte sted for en intim og romantisk ferie med kort afstand til Blue Ridge Parkway, vingårde og shopping.
 
 

  • 5 luksuriøst og individuelt indrettede værelser, som alle fortæller en del af husets oprindelige historie.
  • Alle værelser er indrettet med hver deres særpræg lige fra mere end 120 år gamle radiatorer, badekar med løvefødder og pejs til moderne fladskærms-tv og internet.
  • Moderne Garden Cottage i separat bygning med bl.a. udendørs spa og sauna, kitchenette og egen veranda. Oplagt til de unge eller familien.
  • Daglig 3-retters udsøgt morgenmad med bl.a. hjemmebagt brød, frugtanretninger og en hovedret. Dertil er der varme drikke, hjemmebagte kager og sherry til gæsterne i løbet af dagen.

Galleri

Kort

Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud