The Spencer Hotel & Spa

Familievenligt og romantisk hotel

The Spencer Hotel & Spa, Chautauqua i New York State
Familievenligt og romantisk hotel med tilbud til livsnydere i alle aldre med en unik beliggenhed tæt på Chautauqua Lake og den noget større Lake Erie.

Bo et par nætter på The Spencer Hotel & Spa, et stenkast fra Chautauqua Lake, på jeres kør-selv-ferie gennem New York State. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 767 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Udforsk området med med smukke søer, vingårde og mikrobryggerier

The Spencer Hotel & Spa er bygget i en charmerende dampbådsstil med flere etager med romantiske, hvide træverandaer. Her er vægten lagt på skønheden fra en svunden tidsalder, men med alle moderne faciliteter, hvor I får det bedste fra hver periode. Alle muligheder for en ægte livsnyderferie er til stede - her er bare et stenkast til Chautauqua Lake, hvor I kan sejle og fiske, spille golf på den historiske golfbane i nærheden, besøge nogle af de 24 skønne vingårde i det største vinområde øst for the Rockies, mikrobryggerier, benytte jer af hotellets mange spabehandlinger eller bare slappe af i den dejlige parklignende have.
 

  • 24 flotte, romantiske og enkelt indrettede værelser og suiter, som hver repræsenterer en verdenskendt forfatter fra 1700- og 1800-tallet.
  • Alle værelser er indrettet af lokale kunstnere til minde om forfatternes liv og forfatterskab, og på hvert værelse er der bøger af den enkelte forfatter, men også moderne faciliteter som whirlpool, jacuzzi og adgang til de skønne verandaer.
  • Hver morgen serveres der en udsøgt gourmetmorgenmad, og om eftermiddagen serveres der kaffe, te og snacks.
  • Og skal I rigtigt forkæle jer selv, kan I benytte jer af hotellets spaafdeling, som bl.a. tilbyder massage, manicure, pedicure, ansigts- og kropsbehandlinger.
Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud