The Twelve Oaks Bed and Breakfast

for romantikere

The Twelve Oaks Bed and Breakfast, Covington i Georgia
En ægte sydstatsperle danner rammen om et luksuriøst og romantisk ophold i så vidunderlige, majestætiske omgivelser, at man næsten må knibe sig i armen.

Vil I bo på første klasse og tager jeres kør-selv-ferie jer i nærheden af Covington i Georgias, så er dette sted det perfekte valg. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 992 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

et af de smukkeste mansions i Sydstaterne

The Twelve Oaks Bed and Breakfast er en af de absolut smukkeste antebellum mansions i Sydstaterne og stammer oprindelig fra 1836. I dag er stedet totalrenoveret, og det er svært ikke at lade sig imponere første gang, man ser bygningen, det stilfulde indre, den vidunderlige have med bl.a. en pergola, en lille sø, den indbydende pool, de enorme egetærer og den traditionelle, store veranda ved indgangen. Her er det som at rejse tilbage i tiden med al fordums pomp og pragt, og det er forbavsende let at falde ind i tidligere tiders ekstravagante levestil på første klasse - stedet for ægte romantikere og livsnydere.
 

  • 8 meget store og pragtfuldt indrettede værelser og suiter i en tidløs elegance og udpræget luksus med alle nutidens moderne bekvemmeligheder.
  • Alle værelser har en uovertruffen udsigt til den smukke have og de mest fantastiske badeværelser, der er et helt kapitel for sig.
  • Hver morgen overgår køkkenchefen sig selv og serverer en overdådig morgenmad bestående af hjemmelavede retter fremstillet af lokale produkter.
  • Senere på dagen er der Southern Sippin' and Nibblin' hour, hvor der serveres førsteklasses vine og kvalitetsoste, og ved sengetid er der lækre chokoladetrøfler at falde i søvn til.
Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud