Thorncroft Inn

Romantisk ferie på Martha's Vineyard

Thorncroft Inn, Martha's Vineyard i Massachusetts
Skøn, romantisk inn på den vidunderlige Martha's Vineyard, hvor jetsettet og mange filmstjerner valfarter til, når der skal kobles af fra hverdagens stress og jag. Og valget kunne næppe være mere oplagt - her er de skønneste strande, charmerende, gamle hvalfangerbyer og ikke mindst en vidunderlig udsigt over Atlanterhavet.

Tag på kør-selv-ferie gennem Massachusetts til Martha´s Vineyard med udsigt til Atlanterhavet. Her er tid til forkælelse. Vores kør-selv-forslag kan også tilpasses jeres ønsker og behov, hvis I ønsker at bo på et eller flere at de udvalgte Distinguished Inns.så I får præcis den USA rejse I har drømt om.

Fra 835 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
2018

Hotelstandard:
Distinguished Inns
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Her kan I koble af efter en begivenhedsrig dag

Thorncroft Inn omfatter tre restaurerede bygninger i de skønneste parklignende omgivelser og er det ideelle udgangspunkt for en romantisk ferie for to eller begivenheder som forlovelse, bryllupper, fødselsdage o.s.v. Alle værelser er eksklusivt og stilfuldt indrettet med bl.a. telefon, tv, internet, aircondition, lækre badekåber og meget mere. De fleste værelser har desuden pejs og himmelsenge, enkelte desuden store whirlpools. En del værelser har egen privat indgang eller møbleret terrasse eller balkon. Kort afstand til alle seværdigheder, restauranter og forretninger.
 

  • 14 rummelige og antikt indrettede værelser med alle moderne faciliteter.
  • Omfattende landlig morgenmad ved tomandsborde i spisestuen eller stor continental breakfast på værelset. Både traditionel og sund morgenmad.
  • Prisbelønnet som bedste Bed & Breakfast på Martha's Vineyard i 2011.
Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud