Inn at Ullikana

Førsteklasses udsigt

Ullikana & A Yellow House, Bar Harbor i Maine
Ullikana ligger lidt tilbagetrukket og er et utrolig romantisk fristed med udsigt over havnen og søsterhotellet A Yellow House, der blot ligger få skridt derfra. Både Ullikana og A Yellow House er to af nogle ganske få tilbageværende oprindelige bindingsværkshuse fra 1800-tallets Bar Harbor.

Dette sted vil være et godt valg til nogle nætter på kør-selv-ferien gennem Maine. Vores kør-selv-forslag kan også tilpasses jeres ønsker og behov, hvis I ønsker at bo på et eller flere at de udvalgte Distinguished Inns.så I får præcis den USA rejse I har drømt om.

Fra 960 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Se på livet i havnen og hummerbådene komme ind fra fiskeri

Ullikana ligger kun få minutters gang fra centrum af byen og er med sin placering et perfekt åndehul fra hverdagens stress og jag, og hvor I vil nyde stor gæstfrihed. Her kan I sidde i fred og ro i den hyggelige have eller på terrassen, nyde en kop kaffe og se på livet i havnen og hummerbådene komme ind fra fiskeri. Det er også på terrassen, at den overdådige morgenmad serveres. Både Ullikana & A Yellow House er historiske steder og begge har gjort meget ud af deres interiør med kunst som en vigtig del.

  • 16 dejlige værelser med privat bad, enkelte med pejs og andre med veranda med udsigt over havnen
  • Morgenmad serveret i skønne omgivelser på terrassen med udsigt over havnen
  • Eftermiddagslækkerier på terrassen
Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud