White Fences B&B

Luksuriøse omgivelser på feriestedet Long Island

White Fences Inn, Water Mill i New York State
Luksuriøs og chik inn i hjertet af eksklusive Long Island kun en kort køretur fra stranden og alt, hvad skønne Hamptons har at tilbyde ægte livsnydere.

Bo på White Fence Inn i hjertet af eksklusive Long Island på kør-selv-ferien i New York State. Vores kør-selv-forslag kan også tilpasses jeres ønsker og behov, hvis I ønsker at bo på et eller flere af de udvalgte Distinguished Inns.så I får netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 1.670 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
2018

Hotelstandard:
Distinguished Inns

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Det idylliske B&B oser af gæstfrihed og hjertevarme

White Fences B&B ligger i den smukke landsby Water Mill i eksklusive the Hamptons på Long Island. Byen, der har fået sit navn efter den charmerende vandmølle fra 1640’erne, emmer af idyl og ægte Hamptons-atmosfære. Fine gamle White Fences B&B fra 1740 oser af gæstfrihed og hjertevarme - ikke mindst takket være Eric og Liz, der ejer og driver hotellet. De har renoveret alle værelserne og givet dem et moderne touch, men bibeholdt husets historiske charme. Med vinsmagninger, charmerende butikker, lange hvide sandstrande og restauranter i særklasse lige i nærheden er White Fences den perfekte ramme om et skønt ophold i the Hamptons. Her kan I forkæle jeres indre livsnyder.

 

  • 5 nyrenoverede værelser og suiter, alle med skønne badeværelser, moderne gaspejs, køleskab, TV, luksuriøse Malin & Goetz badeartikler og eksklusivt sengetøj, badekåber og tøfler fra Frette and Matouk.  
  • Treretters gourmetmorgenmad med sæsonens friskeste råvarer fra lokale leverandører serveres hver morgen i den smukke, moderne spisestue. Menuen, der tilberedes af Liz selv, varierer dagligt og er altid en delikat start på dagen.
  • Dejlig poolområde og have, der indbyder til selvforkælelse og afslapning.
  • Hamptons hvide sandstrand ligger blot en kort køreture væk og museer, gallerier, charmerende butikker, vinsmagning og Hamptons eksklusive restauranter findes lige i nærheden.
Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud