Fra Las Vegas: 1-times varmluftballontur over Mojave-ørkenen

Benyt denne enestående mulighed for at flyve i en varmluftballon over Mojave-ørkenen. Oplev det vestlige Nevada og det østlige Californien, mens du svæver i 3000-meters højde og mere.

Oplev Mojave-ørkenen fra et nyt perspektiv, mens du glider over hovedet i en luftballon. Få et glimt af dyrelivet nedenunder, og nyd fugleperspektivet af Death Valley og Nopah-bjergkæden. Tag del i en traditionel champagnetoast til sidst, og lær om varmluftballonernes historie.
Mød din pilot og besætning cirka 90 minutter før solopgang. Det er en tidlig start, men at se solopgangen og landskabet fra en luftballon er en oplevelse som ingen anden. Fra den lokale partners indtjekningskontor, transfer til lanceringsfeltet i Pahrump, en time vest for Las Vegas Strip.

Ved take-off er der ingen fornemmelse af bevægelse, snarere en af jorden, der falder væk. Under flyvningen, som varer 45-60 minutter, kan du få en spektakulær udsigt over bjergkæderne Spring og Nopah, Death Valley og det østlige Californien i det fjerne.
Mens du svæver stille og fredeligt hen over landskabet, kan du se efter ørkenens dyreliv, tage billeder og endda tale med misundelige tilskuere nedenunder.

Ved landing kan du deltage i en traditionel champagnetoast, høre historien om, hvordan luftballonflyvning begyndte, og hvordan det førte til moderne luftfart, som vi kender det.

Planlæg at være væk i op til 6 timer i alt, hvilket giver mulighed for check-in, rejse til opsendelsesstedet, en sikkerhedsbriefing, opsætning og pakning af ballonen samt returkørsel tilbage til dit oprindelige mødested .

Fra 2.160 kr.
pr. person

Lokation:
Pahrump, Nevada, Las Vegas, USA

Varighed:
5 time(r)

Sprog:
English

Anmeldelser:
4.5/5 stjerner

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

Kort

Vis på kort

Information

Højdepunkter

 • Stig ombord på en luftballon til en inspirerende og fredfyldt oplevelse med fantastisk udsigt over Las Vegas og the Strip
 • Grib denne enestående chance for at opleve de smukke omgivelser og naturlige skønhed fra fugleperspektiv

Yderligere information

 •  Turen foregår 1 gang om dagen året rundt (klæd dig på efter vejret). Temperaturerne kan ændre sig betydeligt under turen.
 •  Piloten afgør aftenen før svæveturen, om den gennemføres. Beslutningen er afhængig af vejret og træffes normalt omkring kl. 20.00. Du kan tjekke svæveturens status ved at ringe til indtjekningsnummeret (702) 608-8382 efter kl. 20.30 dagen før. Du skal også ringe til indtjekningsnummeret, inden du ankommer til mødestedet, for at genbekræfte det.
 •  Alle passagerer skal kunne kravle ind og ud af kurven, stå op under hele turen og gå væk fra en mark, hvis det er nødvendigt. Personer, der for nylig er blevet opereret, har fået skader, har problemer med hofte, ryg eller knæ, er gravide eller har alvorlige auditive begrænsninger, er ikke tilladt på turen. Børn skal være mindst 6 år og ledsages af en voksen.
 •  Hvis du har brug for tur/returhoteltransport, skal du huske at angive dine hoteloplysninger, når du booker. Du får en bekræftelse, når du ringer til indtjekningsnummeret.

Inkluderet

 • 1-times flyvetur i luftballon
 • Champagne-skål
 • Hotelafhentning og -afsætning
 • Lokale skatter og afgifter

Ikke inkluderet

 • Mad og drikkevarer
 • Drikkepenge til besætningen

Skab din egen kør-selv-ferie

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011