Fra Las Vegas: Mojave Desert Sunrise Hot Air Balloon Ride

Benyt denne enestående mulighed for at flyve i en varmluftballon over Mojave-ørkenen. Oplev det vestlige Nevada og det østlige Californien, mens du svæver i 3000-meters højde og mere.

Oplev Mojave-ørkenen fra et nyt perspektiv, mens du glider over hovedet i en luftballon. Få et glimt af dyrelivet nedenunder, og nyd fugleperspektivet af Death Valley og Nopah-bjergkæden. Tag del i en traditionel champagnetoast til sidst, og lær om varmluftballonernes historie.
Mød din pilot og besætning cirka 90 minutter før solopgang. Det er en tidlig start, men at se solopgangen og landskabet fra en luftballon er en oplevelse som ingen anden. Fra den lokale partners indtjekningskontor, transfer til lanceringsfeltet i Pahrump, en time vest for Las Vegas Strip.

Ved take-off er der ingen fornemmelse af bevægelse, snarere en af jorden, der falder væk. Under flyvningen, som varer 45-60 minutter, kan du få en spektakulær udsigt over bjergkæderne Spring og Nopah, Death Valley og det østlige Californien i det fjerne.
Mens du svæver stille og fredeligt hen over landskabet, kan du se efter ørkenens dyreliv, tage billeder og endda tale med misundelige tilskuere nedenunder.

Ved landing kan du deltage i en traditionel champagnetoast, høre historien om, hvordan luftballonflyvning begyndte, og hvordan det førte til moderne luftfart, som vi kender det.

Planlæg at være væk i op til 6 timer i alt, hvilket giver mulighed for check-in, rejse til opsendelsesstedet, en sikkerhedsbriefing, opsætning og pakning af ballonen samt returkørsel tilbage til dit oprindelige mødested .

Fra 2.054 kr.
pr. person

Lokation:
Pahrump, Clark County, Nevada, Nevada, Las Vegas, USA, Nye County

Varighed:
5 hour

Sprog:
English

Anmeldelser:
4.5/5 stjerner

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

Kort

Vis på kort

Information

Højdepunkter

 • Stig ombord på en luftballon til en inspirerende og fredfyldt oplevelse med fantastisk udsigt over Las Vegas og the Strip
 • Grib denne enestående chance for at opleve de smukke omgivelser og naturlige skønhed fra fugleperspektiv

Yderligere information

 • Flyvninger finder sted én gang dagligt året rundt (klæd venligst passende). Temperaturerne kan ændre sig betydeligt under flyvningen
 • Piloten afgør aftenen før flyvningen, om det sker. Beslutningen er vejrafhængig og træffes normalt omkring kl. 20.00. Ring til aktivitetsudbyderen efter kl. 20.30 dagen før for at tjekke status for flyvningen. Du skal også ringe til dem inden du ankommer til mødestedet for at bekræfte igen
 • Alle passagerer skal være i stand til at kravle ind og ud af kurven, stå under hele flyvningen og gå ud af en mark, hvis det er nødvendigt. Personer, der for nylig har gennemgået operation, skader, hofte-, ryg- eller knæproblemer, er gravide eller har alvorlige auditive restriktioner er ikke tilladt
 • Børn skal være 6 år eller ældre og ledsaget af en voksen

Inkluderet

 • 1-times flyvetur i luftballon
 • Champagne-skål
 • Hotelafhentning og -afsætning
 • Lokale skatter og afgifter

Ikke inkluderet

 • Hotel afhentning og aflevering
 • Tips

Bestil direkte

 

Skab din egen kør-selv-ferie

Kør-selv-ferie

Se destinationer og kør-selv-forslag

Få et tilbud på en pakkerejse

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
 • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011