Hoteller i USA

Sov godt i USA - Hvordan vil I bo?

Ingen ferie uden én eller flere overnatninger - og her har vi et kæmpe udbud af hoteller, som I kan vælge imellem, i USA. Klassiske moteller med store neonskilte og bilen parkeret lige ude foran døren. En centralt beliggende lejlighed med al den komfort, som findes her med køkken og indtil flere soveværelser. En Distinguished Inn med hygge i naturskønne omgivelser. På ranch i det vilde vesten eller Glamping tæt på en nationalpark. Uanset hvor eller hvordan I har tænkt at rejse rundt i USA, så har vi også et overnatningssted, der passer til jeres ønsker og behov. Det er vigtigt at vælge den rette overnatningsform, så I får mest muligt ud af jeres rejse i USA. 

Vi kan tilbyde jer et stort udvalg af hoteller i de amerikanske storbyer og nationalparker. Du kan booke jeres hotel online i vores bookingboks. Ønsker I andre overnatningsmuligheder eller hoteller i andre byer eller nationalparker, kan du kontakte vores USA-specialister på 70 11 60 11.

Bestil online

Autentisk overnatning

Vis på kort

Udvalgte områder og byer

inspiration

Mere end 10.000 hoteller fordelt over hele USA

Fra den mindste flække i Midtvesten til storbyen New York. Vi har et bredt udbud af overnatningssteder over hele kontinentet, så vi kan altid finde et godt sted at overnatte til jer.

 

Bestil overnatning hjemmefra

Det er i høj grad et spørgsmål om temperament, om I skal vælge at bestille alle overnatninger hjemmefra eller om det kun skal være et par nætter af turen. Når I reserverer på forhånd, så ved I altid, at der står en seng klar til jer sidst på dagen. Og så slipper I for den triste besked ”No Vacancies”.

 

Og bestil i god tid …

Går turen til én eller flere nationalparker, så er der ingen vej udenom at bestille overnatning hjemmefra - og i rigtig god tid, hvis I vil bo inde i selve nationalparken. Antallet af hoteller her er meget begrænset, så der er rift om pladserne og specielt i højsæsonen, så her skal I være ude i god tid.

 

hoteller

Uanset, hvor I kommer frem i USA, så er der et hotel. Best Western, Holiday Inn, Quality Inn, Motel 6, Red Roof Inn – ja, der er et utal af hotelkæder. Hotellerne er perfekte til en enkelt overnatning på en rundtur, hvor I kommer sent frem, sover og så drager ud på nye eventyr næste dag.
Find hotel i bookingboksen eller ring 70 11 60 11.

 

Villaer i USA

En villa er en perfekt løsning til en børnefamilie eller hvis I rejser mange sammen. Amerikanske villaer er som alt andet i USA store, så der er næsten lige så mange soveværelser, som I vil have, og køkken og swimmingpool som ekstra bonus. Så er der både plads til privatliv samt fællesskab ved spisetiderne.
Ring på 70 11 60 11 og bestil ophold i en villa i USA.

 

Bed & Breakfast

Kom tæt på amerikanerne og prøv en Bed&Breakfast eller B & B, som det også kaldes. B & B findes typisk i New England og er faktisk inspireret af fænomenet fra England, og her er alt fra mantlepiece med billeder, hygge, nærvær og personlighed. Har I først prøvet det en gang, så er det stærkt vanedannende.
Ring på 70 11 60 11 og bestil Bed & Breakfast i USA.

 

Bo i nationalparken

Oplev nationalparken som i gamle dage, hvor besøgende overnattede i de flotte lodges opført inde i selve parkerne. Så bliver man et med parken og kan nyde stilheden, opleve lyset ved solnedgangen og spise en middag i lodgens restaurant inden øjnene falder i - mættet af de smukke omgivelser.
Ring på 70 11 60 11 og bestil overnatning i nationalpark i USA.

 

Lejligheder i USA

Bo i lejlighed i fx New York, så er det næsten som at være newyorker og en del af byen. Nyd en lejligheds mange faciliteter og bekvemmeligheder. Rejser I med børn, så kan I lægge børnene til ro og nyde hinandens selskab om aftenen med byen lige udenfor.
Ring på 70 11 60 11 og bestil ophold i en lejlighed i USA.

 

Resort

Et resort er lig med afslapning, nydelse og et par dage på langs. Nyd solen, en drink og en god bog eller bliv afkølet i swimmingpoolen eller havet. Perfekt til at lade op efter en travl hverdag eller til at fordøje indtrykkene på en god ferie - og så findes de fra Hawaii til US Virgin Islands.

Ring på 70 11 60 11 og bestil ophold i et resort i USA.