Hungry Bear Cafe, Washington State

er du sulten som en bjørn?

På hovedvejen US 101 nær Beaver, omkring 1 times kørsel fra Port Angeles, ligger en sjov og lidt rustik café. Der er ikke mange spisesteder at vælge mellem i området, der ligger på den nordlige side af Olympic Nationalpark, hvor naturen sætter dagsordenen. Så overvej et stop her - caféen er et besøg værd.

Indenfor bliver du mødt af den klassiske amerikanske diner-stemning. Jukeboxen spiller en af de gamle kendinge, og de lokale sidder ved baren og snakker dagligdags ting. På et par af væggene hænger gamle skovhuggerredskaber, der tidligere har været brugt til at fælde de store træer i området.

På menukortet finder du et stort udvalg af sandwiches, salater, supper, omeletter, burgers, steaks og seafood, så der er noget for en hver smag til rimelige priser. Specielt de hjemmelavede hash browns kan anbefales.

Da jeg spurgte om, hvorfor caféen hedder, som den gør, gav servitricen mig et stort smil og kommentaren "you'll find out soon, Honey". Portionerne er er ikke bare store - de er større endnu! Ingen tvivl om at vi befinder os i et område med sultne skovhuggere.

Kort

Vis på kort

Oplev det vestlige USA - Skab din egen historie