Iron Mountain Road, Custer State Park i South Dakota

Loop jer op ad Iron Mountain

Custer State Park i South Dakota byder på flere smukke ruter gennem parken, men toppen af poppen er Iron Mountain Road, der smyger sig gennem lave tunneller og over smukke træbroer tilsat et fantastisk landskab. Det fascinerende Mt. Rushmore, et stykke amerikansk historie, der får de fleste til at falde på halen, venter som en krukke guld for enden af rejsen sammen med buffalos og et indblik i det gamle Amerika. Det er absolut værd at sætte næsen efter på jeres kør-selv-ferie i Midtvesten!

inspiration

Den smukke vej til Mt. Rushmore

Kør af sted på en spektakulær tur gennem Black Hills i South Dakota, der bør opleves i et roligt tempo. Farten sættes automatisk helt ned gennem de mange hårnålesving og loops, hvor gudsbenåede panoramaer og spændende arkitektoniske perler som gamle træbroer, bjergtunneller og Mt. Rushmore National Memorial sætter scenen. Blandt de tårnhøje træer møder I måske bøffelflokke, antiloper, hjorte og endda en puma, hvis I er heldige. Her venter jer et formidabelt møde med USAs bjergtagende natur. 

Amerikansk historie sat i sten

Et af turens absolutte højdepunkter er Mt. Rushmore, hvor de markante stenansigter af George Washington, Thomas Jefferson, Theodore Roosevelt og Abraham Lincoln forevigt stirrer ud i horisonten og vogter over USA. I bør også sætte godt med tid af til at udforske den formidable Custer State Park, hvis granittoppe troner over smuk uberørt natur, der indbyder til timevis af naturoplevelser.  

Længde: 26 km.
Bemærk:
tunnelerne er så lave, at ruten kun kan køres i personbil.

Kort

Vis på kort

Oplev Midtvesten - skab din egen historie