Blue Ridge Mountains på motorcykel

8 dages kør-selv motorcykeltur i det østlige USA 

En imponerende tur gennem det østlige USA langs nogle af verdens smukkeste vejstrækninger. Rejsen giver jer et indblik i en række forskelligartede og unikke kulturer i en række amerikanske stater. Turen starter i Washington, D.C. og ender i Atlanta, og undervejs har I mulighed for at opleve det bakkede landskab langs Blue Ridge Parkway, strandlivet på Virginia Beach og den amerikanske hovedstad.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse i det østlige USA. 

Fra 14.361 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse for 8 dages kør-selv-ferie med hotel og motorcykel (1 motorcykel til 2 personer).

Rejseperiode:
Hele året

Startdag:
Daglig

Varighed:
8 dage/7 nætter

Længde:
1.725 km

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Washington D.C.

I tilbringer turens første dag i Washington, D.C. Brug dagen på at opleve hovedstadens mange seværdigheder, før I triller afsted på den spændende tur. 

Washington D.C. er en fascinerende storby. Her finder I USAs magtcentrum, hvor fremtiden besluttes og massevis af museer, hvor fortiden studeres. Legendariske monumenter, storslåede bygninger som Det Hvide Hus og Capitol kæmper om jeres opmærksomhed og Georgetown er rig på charme.

Washington D.C. - Cambridge, Maryland (160 km)

Start dagen med at hente jeres motorcykel. Det er blevet tid til at komme ud og rulle!

Dagen i dag byder på en dejlig kort køretur til den smukke by Cambridge, som ligger ud til kysten ved Chesapeake Bay. Den autentiske gamle kystby, som er rig på kolonihistorie og maritime traditioner, kunne fejre sit 330-års byjubilæum i 2014. Cambridges særkende er en murstensbelagt gågade, som fører gennem den historiske bydel. Tag jer tid til at opleve byens parker, marina og museer samt fyrtårnet ved havnefronten.

I byens centrum findes et udvalg af unikke små butikker, gallerier, restauranter, barer og atelierer. Spis middag på et af byens mange gode spisesteder – her finder I alt lige fra det lokale, italienske, irske og franske køkken til en rustik restaurant med brændefyret komfur. Caféerne ved havnefronten er et perfekt sted at opholde sig på en solskinsdag eller ved solnedgangstid. Nyd den afslappede og tilbagelænede stemning, gæstfriheden og de naturskønne omgivelser langs bredden af Choptank River.

Cambridge - Virginia Beach, Virginia (280 km)

Efter nogle timers kørsel kan I smide skoene og begrave tæerne i sandet på Virginia Beach. Ligesom sandet og bølgerne kommer turister fra hele verden til Virginia Beach for at opleve stemningen. Her kan I smage på det lokale køkken med alt godt fra havet, dyrke forskellige udendørs aktiviteter, kaste jer ud i det livlige natteliv eller nyde de smukke strande – her er noget for enhver smag.

Virginia Beach - Lynchburg, Virginia (349 km)

I dag går turen ind i landet gennem delstaten Virginias smukke landskab, hvor hyggelige gårde og byer ligger side om side. Dagens mål er Lynchburg, der ligger ved Blue Ridge Mountains, langs floden James River og er kendt som City of Seven Hills (byen med de syv bakker) eller The Hill City (den bakkede by). Lynchburg var den eneste større by i Virginia, som ikke blev indtaget af Unionen under den amerikanske borgerkrig.

Lynchburg - Bristol, Tennessee (320 km)

Nyd en afslappende dag på motorcyklen på køreturen ad Blue Ridge Parkway til Bristol. Måske er I heldige at være i byen på en dag, hvor der afholdes motorløb på Bristol Motor Speedway, der er kendt for at være verdens hurtigste korte bane. 

Bristols historiske kvarter og hele området omkring byen er rigt på historie, som daterer sig tilbage til før Den Amerikanske Uafhængighedskrig, og seværdigheder såsom Tales and Trails og Rocky Mount vækker historien til live. Det var i Bristol, at den første countrymusik blev indspillet, og derfor er byen også kendt som countrymusikkens fødested. Traditionen lever stadig, idet der hele året rundt er masser af livemusik, herunder musikfestivalen Bristol Rhythm & Roots Reunion samt koncerter på forskellige spillesteder i byens historiske kvarter.

Bristol - Asheville, North Carolina (136 km)

Køreturen fra Bristol til Asheville er ganske kort, så I kan bruge hele dagen på at udforske området. Blue Ridge Parkway er en naturskøn rute, som forbinder Shenandoah National Park og Skyline Drive i delstaten Virginia med Great Smoky Mountains National Park i delstaterne North Carolina og Tennessee. Størstedelen af Blue Ridge Parkway i Virginia løber gennem George Washington and Jefferson National Forest og derefter videre ind i North Carolina langs bjergkammene.

Ashville har nogle storslåede attraktioner. Juvelen i deres krone er uden tvivl George Vaderbilts pompøse palæ, Biltmore, der leder tankerne hen på Frankrigs slotte. Gå på opdagelse i det 250 rum store palæ og de velfriserede haver og besøg den tilhørende vingård. Men Ashville selv er også et farverigt bekendtskab med en innovativ restaurantscene, kuriøse butikker og spirende kultur. Livsglæden her er ganske smittende.

 

Asheville - Tail of the Dragon - Atlanta, Georgia (480 km)

I bør komme afsted fra morgenstunden, for en lang og spændende dag venter. I sætter kurs mod Great Smoky Mountains og undervejs kommer I til byen Cherokee, hvor I kan besøge Cherokee-indianerreservatet. Gør et stop ved Museum of the Cherokee Indian, som gør et fremragende stykke formidlingsarbejde. Ligesom Cherokee-indianerne selv er det helt unikt.

Turen gennem Great Smoky Mountains er endnu en imponerende køretur, som I kan glæde jer til. Efter at have fulgt Cheoah Lake et stykke tid kommer i frem til Tail of the Dragon, som I nu skal prøve kræfter med. Tail of the Dragon er en rute med 318 sving på blot 18 kilometer - den ligger på US 129 og går fra Cheoah Dam til Chilhowee Lake. Det er en af de ture, der står højt på listen over ønsketure for rigtig mange motorcykelentusiaster.

Herfra går turen til Atlanta i Georgia. Byen er ikke bare et moderne finansielt centrum i Sydstaterne - her trives sydstatscharmen, og der er forlystelser for hele familien. I bliver mødt af en ultra moderne storby med skyskrabere klædt i enorme glasfacader, en vanvittig infrastruktur og verdens travleste lufthavn, Atlanta International Airport. Byen er også hjemsted for mastodonter som CNN og Coca Cola.

 

 

KORT

Vis på kort

GALLERI

PRISER

Fra 14.361 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup/BIllund-Washington / Atlanta-Kastrup/Billund
 • 7 hotelovernatninger iht. program 
 • 6 dages leje af Harley-Davidson, Indian, Honda eller BMW motorcykel efter ønske
 • Ubegrænset antal kilometer
 • Hjelm til chauffør og passager
 • Lokale skatter/afgifter
 • Envejsleje, hvor det er en del af programmet
 • EagleRider Mobile Tour Guide App med detaljeret rute
 • VIP Check-In på Eagleriders udlejningskontor
   

Prisen INKLUDERER IKKE

 • Forsikringer i forbindelse med motorcykellejen
 • Måltider, drikkevarer, benzin og drikkepenge
 • Evt. sæsontillæg i.f.m. specielle begivenheder
 • Entrebilletter til fx nationalparker, parkeringsafgifter og vejafgifter
 • Transport mellem lufthavn, hotel og Eaglerider 
 • Rejse- og afbestillingsforsikring

 

Om rejsen

Dette kør-selv forslag er baseret på pris ved 2 personer, 1 motorcykel og ophold i delt dobbeltværelse. 

Der er mulighed for at vælge mellem følgende:

 • 2 personer, 1 motorcykel og ophold i delt dobbeltværelse.
 • 2 personer, 2 motorcykler og ophold i delt dobbeltværelse
 • 1 person, 1 motorcykel og ophold i enkeltværelse.

 

 

ekstra oplevelser

I kan fx forlænge rejsen med en nat eller to før eller efter motorcykelturen, kombinere turene eller kombinere med vores andre kør-selv-forslag.

Mere information om MC-rejser i USA

 

 

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011