New York, Niagara Falls og Canadas natur på motorcykel

10 dages kør-selv motorcykeltur med storbyer og storslået natur i USA og canada

Motorcykelturen med storbyer og fabelagtig natur i det østlige USA og Canada. Kom tæt på New York, oplev Niagara Falls fra begge sider af grænsen og Ontario, det østlige Canada med Algonquin Provincial Park og ikke mindst byerne Toronto og Ottawa.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse i USA og Canada. 

Fra 18.365 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse for 9 dages kør-selv-ferie med hotel og motorcykel (1 motorcykel til 2 personer).

Rejseperiode:
Hele året
Vi anbefaler april - oktober

Startdag:
Daglig

Varighed:
10 dage/9 nætter

Længde:
2.391 km

Kør-selv-forslaget kan skræddersyes til dine ønsker.
 
Du vælger selv:

•    Fly og MC model
•    Rejserute
•    Antal dage
•    Hoteller
•    Oplevelser undervejs

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

New York

I har dagen til at opleve byen, der aldrig sover. Men tiden går hurtigt, når der er så mange muligheder, så planlægning er en god ide. 

I bør have mindst et kunstmuseum på agendaen – et oplagt valg er Museum of Modern Art – MOMA blandt newyorkerne – eller alternativt Guggenheim, der også er en arkitektonisk perle. Er I mere til shopping kan I besøge Staten Island og det nye Empire Outlets. 

I kan også sejle ud til Frihedsgudinden på Liberty Island og videre til Ellis Island, øen hvor tusindvis af immigranter fra især Europa første gang satte foden på amerikansk jord.

Man kan ikke sige New York uden også at sige 11. september, og den nye mindepark midt i finanskvarteret på Lower Manhattan med de to store bassiner, der markerer grundfladen af World Trade Centers to tvillingetårne, er bestemt et besøg værd. Det er her, I kan læse navnene på de 2.983 ofre, der blev dræbt den skæbnesvangre septemberdag i 2001. Husk at bestille tid til besøget hjemmefra.

Overnatning: New York.

New York - Albany, New York (260 km)

I henter jeres motorcykel og forlader I Manhattan for at bevæge jer nordpå langs den vestlige bred af Hudson-floden. Første stop kunne være det berømte militærakademi West Point, hvor der dog kun er adgang på guidede ture.

En andet spændende stop undervejs kunne være byen Hyde Park (på højre side af floden), hvor den hovedrige amerikanske familie Vanderbilt havde sin sommerresidens, Vanderbilt Mansion, der mest af alt har karakter af et slot. Her er der adgang på guidede ture i hovedbygningen, mens der er fri adgang til den nærliggende park, hvor I har en fantastisk udsigt over Hudson-floden og de fjernere Catskill Mountains. Sidstnævnte får I chancen for at komme i nærkontakt med, hvis I tager en afstikker til Catskill Mountains ad den naturskønne Highway 28 med masser af kuperet terræn og store skovområder. Tag et stop undervejs og nyd stilheden i den fantastiske natur.

Dagens mål er byen Albany, der er hovedstad i staten New York.

Overnatning: Albany.

Albany - Niagara Falls, Ontario (489 km)

I dag går det videre vestpå mod et brag af en seværdighed, Niagara Falls. Her vil I opleve et verdens mest spektakulære naturscenerier, Niagara Falls. Og det er ikke nok at stå ved kanten af de brusende vandmasser og se naturkræfterne udfolde sig.

Vi har valgt den canadiske side til jer, for herfra kan I bedst nyde udsigten over Niagara Falls. Gør jer selv en tjeneste, og hop om bord på en af de berømte Hornblower-både, der sejler folk helt tæt på de brølende vandmasser. Af samme grund får samtlige ombord udleveret en regnfrakke, og det er ikke for sjov – ellers er I gennemblødt efter turen. Der er også mulighed for at gå ”bagom” Horseshoe Falls – vandfaldet på den canadiske side – hvor man gennem et hul i klippevæggen kan se direkte ud i vandmasserne fra bagsiden af vandfaldet.

Overnatning: Niagara, Ontario.

Niagara Falls - Huntsville, Ontario (333 km)

I kan lige nå en morgentur ned forbi Niagara Falls, inden I kører nordpå langs bredden af Lake Ontario og Toronto gennem et dejligt område med masser af søer. Dagens etape er forholdsvis lang, så tag et par stop undervejs - fx ved den første europæiske bosættelse i Ontario-provinsen, Sainte-Marie among the Hurons, hvor en gruppe franske jesuitter i 1600-tallet byggede en missionsstation. Stedet er nu et levende friluftsmuseum. I kan også udforske Muskoka Lake-området, der byder på intet mindre end 1.600 søer og en række imponerende klippefremspring. Dagens mål er Huntville ved den store og meget smukke nationalpark Algonquin Park.

Overnatning: Huntsville, Ontario.

Kingston - Corning, New York (379 km)

Idag krydser I igen grænsen til USA og kører syd om Lake Ontario gennem det såkaldte, Finger Lakes område, et frodigt landbrugsområde med bl.a. flere vingårde smukt placeret mellem de aflange søer, som har givet området navn. Der er rig mulighed for besøg på vingårde og mulige vinsmagninger undervejs til dagens mål Corning. 

Overnatning: Corning.

KORT

Vis på kort

GALLERI

PRISER

Fra 18.365 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup/Billund-New York retur
 • 9 hotelovernatninger  
 • 8 dages leje af Harley-Davidson Heritage Softail (andre modeller findes)
 • Ubegrænset antal kilometer
 • Hjelm til fører og passager
 • Lokale skatter/afgifter
 • VIP Plus dækning på tyveri & ulykkesforsikring

Prisen INKLUDERER IKKE

 • Måltider, drikkevarer, benzin og drikkepenge
 • Evt. sæsontillæg ifm. specielle begivenheder
 • Entrebilletter til fx nationalparker, parkeringsafgifter og vejafgifter
 • Transport mellem lufthavn, hotel og udlejning 
 • Rejse- og afbestillingsforsikring

 

Om rejsen

Dette kør-selv forslag er baseret på pris ved 2 personer, 1 motorcykel og ophold i delt dobbeltværelse. 

Masser af frihed og muligheder:
Vi tilpasser gerne jeres MC tur efter individuelle ønsker.

 • Vælg MC model mellem et stort udvalg fra Harley-Davidson
 • Tilføj ekstra dage før- under eller efter turen
 • Bestem selv hotelkategorier og evt. andre oplevelser undervejs

 

 

ekstra oplevelser

I kan fx forlænge rejsen med en nat eller to før eller efter motorcykelturen, kombinere turene eller kombinere med vores andre kør-selv-forslag.

Mere information om MC-rejser i USA

 

 

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011