Eventyr i Denali

6-dages kør-selv-forslag i natursmukke Alaska

Alaska er indbegrebet af uovertruffen natur og et rigt dyreliv. Denne kør-selv-ferie starter og slutter i Anchorage, og tager jer til Denali National Park, hvor træerne står så langt øjet rækker og Mt. Denali knejser stolt i baggrunden. En guidet tur med bus og bush plane giver jer mulighed for at komme tæt på en række af parkens beboere som ørne, bjørne og elge.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse i naturskønne Alaska.

Fra 17.976 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse for 6 dages kør-selv-ferie med hotel og billeje.

Rejseperiode:
Juni - september

Startdag:
Daglig

Varighed:
6 dage / 5 nætter

Længde:
733 km
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

Dagsprogram

Ankomst i Anchorage

Efter ankomst i Anchorage henter I jeres lejebil og kører til hotellet. Resten af dagen har I tid til afslapning og sightseeing. Anchorage er med næsten 300.000 indbyggere Alaskas største by og handelscentrum. Selvom det ikke er statens hovedstad, er det for mange gæster det naturlige udgangspunkt for en rejse gennem Alaska.

Byen var oprindeligt et jernbaneknudepunkt, men udviklede sig i takt med bygningen af flybaser og landbrugskollektivet i Mat-Su dalen. Efter at man fandt olie, blev byen statens handels- og finanscentrum. Beliggende ved Stillehavet og havbugten Cook Inlet, har byen et noget mildere klima end det, resten af Alaska er kendt for. Anchorage er en levende og enestående by, der ligger på grænsen til Alaskas vildmark – parker, stier og elge er alt sammen del af de unikke omgivelser og der er rige muligheder for at gå på opdagelse. Det kunstfærdige Log Cabin Visitor Centre er et glimrende sted at begynde.
 

Anchorage til Talkeetna (181 km)

Kør ad Glenn Highway mod nord til Wasilla og videre til Talkeetna. Besøg Alaska Native Heritage Centre undervejs. Talkeetna fungerer som base camp for bjergbestigere, på vej op på Mt. Denali; byen med 857 indbyggere ligger ved sammenløbet af floderne Talkeetna og Susitna.

Byen har stadig megen af sin oprindelige charme fra tiden omkring århundredeskiftet, hvor den var centrum for guldgravning: træhytter, en landevejskro og klinkbeklædte butiksfacader ligger på rad og række i ujævne gader, og på de træbelagte fortove går lokale, bush pilots og originaler side om side, mens Mt. Denali rejser sig faretruende i baggrunden. Main Street, byens eneste brolagte gade, starter med et ”Welcome to Beautiful Downtown Talkeetna” ved byparken og ender ved Susitnaflodens bred, hvorfra man i klart vejr kan glæde sig ved det mest fantastiske blik mod det store bjerg.

Talkeetna til Denali (169 km)

I dag har I mulighed for at opleve den sydlige del af Denali, eller I kan tage tidligt afsted og køre til Denali National Park. I har rigelig tid til at se nationalparkens storhed, nyde de mange seværdigheder langs med George Parks Highway, eller I kan vælge at ankomme tidligt til hotellet nær parkens indgang, for at deltage i en valgfri udflugt eller besøge Denali Visitor Centre.
 

Oplevelser i Denali National Park

Denne heldags-bustur med guide fører 148 km igennem Denali National Park til Denali Backcountry Lodge (turen er inkluderet i udflugtspakken). Under turen til lodgen, hjælper den erfarne chauffør og guide med at holde udkig efter bjørne, elge, caribou rensdyr, Dall’s får og andre dyr, mens der fortælles om områdets biologi og geologi. Undervejs, er der utallige pauser med mulighed for at se dyr, tage billeder og strække benene. 

Efter ankomst til lodgen, er der mulighed for en spadseretur i den skønne natur, eller I kan prøve at vaske guld. I vender tilbage til nationalparkens indgang i et lille bush plane. Hvis vejret tillader det, flyver piloten tæt forbi Mt. Denali.
 

Denali til Anchorage (383 km)

Tag afsted når I har lyst denne morgen og kør ad George Parks Highway. Nyd flere aktiviteter i Denaliområdet, eller tag jer god tid til at komme tilbage til Anchorage – og gå evt. på opdagelse i nogle af de mange småbyer på vejen. I bør holde ind i Wasilla og besøge Iditarod-centret – hjemsted for ”Den sidste store race på Jorden”. Efter ankomst i Anchorage, Alaskas største by, er der tid til at besøge nogle af områdets seværdigheder.
 
 

Afrejse fra Anchorage

Rundrejsen er slut og det er tid til at rejse hjem. Men I kan naturligvis forlænge opholdet i Anchorage med et par dage eller rejse videre ud på nye eventyr.
 

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 17.976 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup/Billund-Anchorage retur
 • 5 hotelovernatninger
 • 1 uges billeje inkl. forsikring
 • Entre til Denali National Park


Prisen INKLUDERER IKKE

 • Udflugtspakke
 • Måltider
 • Rejse- og afbestillingsforsikring

 

Om rejsen

Der kan vælges mellem følgende hotelkategorier:
Moderate og Superior.

 
 

 

ekstra oplevelser

Udflugtspakke:

 • Denali National Park Backcountry Adventure-tur med bus og bush plane (heldagstur inkl. frokost).

Pris pr. person fra: 4.625 kr.

Forlæng rejsen
I kan fx forlænge rejsen med en nat eller to i Anchorage.

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011