Fra Washingtons magt med cruise til Caribiens pragt

16 dages kombineret kør-selv-ferie og cruise fra washington D.C. til Bermuda og Bahamas

Oplev den amerikanske hovedstad Washington D.C. med Det Hvide Hus og Capitol Hill, inden I kører mod Philadelphia med den berømte Liberty Bell, Lancaster County med Amish-landsbyerne og Gettysburg, hvor det blodigste slag i Den Amerikanske Borgerkrig fandt sted. I skal også besøge Baltimore og den smukke havneby Annapolis, inden I vender tilbage og afslutter rundrejsen i Washington D.C.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse med fokus på den amerikanske hovedstad og magtens centrum.

Fra 18.675 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse for 7 dages kør-selv-ferie med hotel og billeje.

Rejseperiode:
Maj - september

Startdag:
Fredag og skibet afsejler torsdag (dag 7)

Varighed:
16 dage/15 nætter

Længde:
719 km

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

Dagsprogram

Washington D.C.

Washington D.C. bugner af verdensberømte monumenter og bygninger, så det er bare at starte fra en ende af. Klassikere som Det Hvide Hus, Capitol med Senatet og Repræsentaternes Hus og den amerikanske højesteret på Capitol Hill bør naturligvis være på programmet. Hertil kommer de mange monumenter som det 169 meter høje Washington Monument og Lincoln Memorial. Det førstnævnte kan I faktisk komme op i takket være en indvendig elevator. I bør dog booke billet hjemmefra.

Når I står på den brede boulevard, The Mall, med udsigt til magtens vælde, kan I næsten mærke gåsehuden. Men det er også lidt meningen. Washington D.C. og The Mall er bl.a. bygget for at skabe respekt for det amerikanske demokrati og dets mange institutioner. Langs The Mall ligger der også en række museer i absolut verdensklasse som fx National Air and Space Museum og National Gallery of Art for de kunstinteresserede.

Der er vel at mærke gratis adgang til de fleste museer i Washington D.C., så her rækker feriebudgettet lidt længere. I må heller ikke gå glip af et besøg på det berømte Vietnam Veterans Memorial med navnene på alle de 58.272 soldater, der faldt under den 20 år lange krig fra 1955-1975. Har I tid, så læg også vejen forbi Arlington kirkegården, hvor John F. Kennedy ligger begravet – og hvor der brænder en evig flamme ved hans grav. Washington D.C. rummer rigeligt med oplevelser til to dage.

Washington D.C. – Philadelphia, Pennsylvania (227 km)

Fra Washington D.C. går det mod nordøst og Philadelphia, der er lidt overset af europæiske turister. For amerikanerne betyder den tidligere hovedstad imidlertid en hel del, da det var her, frihedsklokken ringede frihedsbudskabet ind i 1776, da USA løsrev sig fra Storbritannien.

Netop frihedsklokken, der hænger i Liberty Bell Pavilion, skal I naturligvis se. Overfor ligger Independence Hall, hvor Thomas Jefferson den 4. juli 1776 underskrev Uafhængighedserklæringen. Philly, som amerikanerne kærligt kalder Philadelphia, har også en af USA’s bedste zoologiske haver med 1.300 dyr, der hvert år besøges af mere end 1,2 millioner.

Philadelphia – Bucks County – Lancaster County, Pennsylvania (214 km)

Fra Philadelphia går turen videre til Bucks County, hvor I kan besøge Washington Crossing Historical Park, som ligger smukt ned til Delawarefloden. Og på vej mod Lancaster County ligger de kendte Amish-byer, hvor tiden længe har stået stille. Lancaster-området er netop kendt for sin store koncentration af Amish-folk, der i store træk har fravalgt moderne bekvemmeligheder og stadig lever, som man gjorde det i 1800-tallet. Af samme grund vil I sikkert støde på hestevogne med Amish-folk bag tømmerne. Også deres klædedragter ligner noget, der er hentet på et frilandsmuseum.

Mange Amish-borgere er forholdsvis sky og bryder sig ikke om den store opmærksomhed fra de mange turister, så I skal tænke jer om, inden I skyder løs med kameraet – selvom motivet kan være meget fristende. Der findes dog flere besøgsgårde i Lancaster County, hvor I kan opleve Amish-traditionerne og købe fremragende landbrugsprodukter fremavlet af de lokale Amish-folk. Filmen ”Vidnet” med Harrison Ford fra 1985 er i øvrigt stadig en rigtig fin introduktion til Amish-kulturen og traditionerne.

Lancaster – Gettysburg, Pennsylvania (104 km)

I dag står også i historiens tegn, men der venter jer to meget forskellige oplevelser – den ene ganske velsmagende. Hershey-chokoladebaren var tilbage i 50’erne et ikon på den amerikanske kultur, og Hershey-fabrikkerne eksisterer stadig i bedste velgående. Nu er fabrikken så blevet suppleret med en forlystelsespark med rutsjebaner og andre forlystelser – naturligvis tilsat rigeligt med smagsprøver og mulighed for at købe fabrikkens produkter. Så hvis I har en sød tand, så læg vejen forbi Hershey Park – i byen Hershey såmænd.

Fra chokoladehistorie går det videre og tilbage i historien til Den Amerikanske Borgerkrig. Gettysburg National Military Park er stedet, hvor det blodigste slag i borgerkrigen fandt sted med 51.000 ofre på blot tre dage i løbet af sommeren 1863. Et besøgscenter på stedet fortæller om kronologien i det blodige slag og den historiske baggrund for, hvorfor netop slaget ved Gettysburg blev så blodigt. Hvis tiden tillader det, kan I også besøge Gettysburg Museum of the Civil War.

Gettysburg – Annapolis, Maryland (130 km)

Fra Gettysburg kører I forbi Baltimore og videre til Annapolis, der er hovedstaden i Maryland. Annapolis er en smuk, historisk havneby, der ligger ud til Cheasepake Bay, og er hjemsted for et af den amerikanske flådes store akademier. Det var bl.a. her, at man holdt en stor fredskonference mellem israelere og palestinensere i 2007. Oplandet omkring Annapolis er ganske smukt med bl.a. på flere karakteristiske fyrtårne.

Annapolis – Baltimore, Maryland (44 km) og afrejse med krydstogtskib

Sidste del af kør-selv-turen bringer jer til Baltimore, der ligesom Philadelphia er fyldt med historie og historiske seværdigheder – ikke mindst det amerikanske krigsskib USS Constellation, der var den amerikanske flådes sidste sejlskib. Baltimore har også ubåden Torsk fra 2. verdenskrig liggende ved kajen.

Midt på eftermiddagen er der afgang mod de varmere himmelstrøg og I vinker farvel til det amerikanske kontinent. Nu venter 10 spændende dage ombord på Royal Caribbean's Enchantment of the Seas. 

På havet

Dagen i dag foregår på havet, og I kommer således ikke i havn. Det er oplagt at benytte dagen til ren afslapning eller hvorfor ikke deltage i nogle af de mange aktiviteter, der arrangeres ombord. Om aftenen kan I gå i teateret og se et af de internationale shows, der er inkluderet i prisen. 

King's Wharf, Bermuda

Efter planen anløber skibet King’s Wharf på Bermuda midt på dagen, så I har god tid til at opleve øgruppen. Her er masser af oplevelser. Tag fx den lille færge, der sejler mellem King's Wharf/Heritage Wharf og byen Hamilton, der siden 1815 har været hovedstad. Det tager blot 20 min. og er billigere end en taxatur. Prøv den lokale mad på en af de små hyggelige restauranter og gå en tur på Front Street, hvor de mange spændende butikker lokker med fritsende tilbud.

King's Wharf, Bermuda

Skibet ligger fortsat ved King’s Wharf, og det vil være oplagt at se nærmere på de mange oplevelser, der er i nærområdet. Besøg Royal Naval Dockyard, der er en imponerende militær fæstning bygget i 1815, der i dag rummer bl.a. Bermudas nationalmuseum. I har også mulighed for at nyde de dejlige strande, hvorfra I kan bade, snorkle og sejle i det krystalklare vand. 

Husk at være tilbage på skibet, der efter planen sejler i løbet af eftermiddagen.

På havet

Endnu en dag på havet venter jer, mens skibet sejler fra Bermuda til Bahamas. Find en dejlig solseng og en god bog, gå i biografen og se en af de film, I mangler at se, gå ind og hør et foredrag eller deltag i en vinsmagning, sæt tid af til en træningstime i fitness centeret, gå amok i skibets butik eller spis dagen lang og find en plads i skyggen, hvor I kan nyde en kold øl. Mulighederne er mange og det er ganske umuligt at kede sig ombord på skibet.

Grand Bahama, Bahamas

Sidst på formiddagen lægger skibet til og I har nu det meste af dagen til rådighed på Grand Bahamas. 

Der er noget for enhver smag på Grand Bahama. I vil opleve en markant blanding af historisk stemning og moderne attraktioner. Grand Bahama ligger mindre end 90 km fra Floridas kyst og er kendt som et sted, hvor man kan kombinere et glamourøst ophold på et eksklusivt feriested med den lokale charme i de små byer. Øen Grand Bahama Island kan iøvrigt prale af at have et af verdens største undervandsgrottesystemer, tre nationalparker, uendelige strande og imponerende blåt vand. Jo, Grand Bahama har det hele. 

I Freeport, der er den største by, er der god shopping og et hyggeligt bymiljø og et livligt natteliv. Først på aftenen sejler I videre til en anden af de 700 øer, som øriget Bahamas består af. 

 

CocoCay, Bahamas

Om morgenen lægger det store skib til ved øen CocoCay, der med sine hvide sandstrande og fantastiske omgivelser, er en sand eventyrverden, som er reserveret eksklusivt for Royal Caribbeans gæster.

På CocoCay står oplevelserne i kø! Her ligger Thrill Waterpark, der blandt andet har Nordamerikas højeste vandrutsjebane og en luftballonen "Up and Away" som tager jer 138 meter op i luften, en 488 meter lang zipline og meget mere. I kan også udforske øens mange naturstier, dykke i en krystalklar sø eller læne jer tilbage og bare slappe af. Sidst på eftermiddagen sejler I fra CocoCay og sætter kurs mod nye oplevelser. 

På havet

De næste 2 dage er I på havet, mens I støt og roligt sejler tilbage mod Baltimore og fastlandet. Det betyder også to dejlige dage, hvor I kan nyde skibet og de mange faciliteter ombord.

Ankomst Baltimore og hjemrejse

Skibet anløber Baltimore tidlig morgen, så efter en gang morgenmad ombord er det tid til at forlade krydstogskibet og alle de behageligheder, som I har nydt ombord. Turen har nået sin afslutning og hjemrejsen venter. Men I har naturligvis også mulighed for at drage ud på flere nye og spændende eventyr.  

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 18.675 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup/Billund-Washington//Baltimore-Kastrup/Billund retur
 • 6 hotelovernatninger
 • 1 uges billeje inkl. forsikring
 • Elektronisk personlig rejsehåndbog på dansk for kør-selv-turen
 • 9 nætters krydstogtsrejse i indvendig kahyt inkl. helpension, stort aktivitetsprogram, international underholdning og drikkepenge ombord


Prisen INKLUDERER IKKE

 • Måltider på kør-selv delen
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Envejsleje på bil ca. 100 USD + skatter og afgifter

Om rejsen

Personlig rejsehåndbog
Inden afrejse får I en elektronisk rejsehåndbog tilsendt, som beskriver jeres kør-selv-ferie.

Mulige opgraderinger:
- kontakt os for pris

På kør-selv-turen kan der vælges  mellem hotelkategorierne Standard og Superior.  

På krydstogtet kan der vælges mellem en lang række forskellige kahytskategorier. 

.

 

ekstra oplevelser

I kan fx forlænge rejsen ved at tage en dag eller to ekstra i Washington D.C, i starten af turen eller i Baltimore inden I tager hjem.

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011