Kenaihalvøens vilde natur

7 dages kør-selv-forslag til Kenai
- "Alaskas udendørs legeplads"

Alaska er indbegrebet af smuk natur - når det er bedst! Kenai Fjords National Park, der også kaldes "Alaskas udendørs legeplads", har utallige gletsjere og et rigt dyreliv, der spænder fra adskillige fuglearter til bjørne og hvaler.

På dette 7-dages kør-selv-forslag besøger I også Homer, med tilnavnet "Helleflynderes hovedstad", der tilbyder rigtig gode kulinariske oplevelser. Homer er en charmerende lille by, der sætter pris på det kulturelle og her findes både teatre, museer og kunstgallerier.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse i naturskønne Alaska.

Fra 23.455 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse for 7 dages kør-selv-ferie med hotel og billeje.

Rejseperiode:
Juni - august 

Turen starter: Dagligt

Varighed:
7 dage / 6 nætter

Længde:
835 km

5.810 kg CO2 samlet for 2 person - mere om grønnere kør-selv-ferier

Dette er blot et kør-selv-forslag, der kan skræddersys efter dine ønsker.

Du vælger selv:

 • type lejebil
 • rejserute
 • antal dage
 • hotelstandard
 • oplevelser undervejs

Få et tilbud

Dagsprogram

Anchorage - Seward (204 km)

Dagen starter med en køretur på Seward Highway til maleriske Turnagain Arm. Turnagain Arm er en havbugt med verdens næsthøjeste tidevandsforskel på mere end 9 meter. Der er enestående muligheder for at se hvidhvaler, der jager laks i bugten eller Dall’s får langs med vejen.

Et yndet sted at spise frokost er Alyeska Ski Resort/Girdwood, hvorfra I kan tage svævebanen op på Mt. Alyeska (ikke inkluderet). Et andet interessant stop er Portage-gletsjeren og det spændende besøgscenter. I Seward bør I ikke gå glip af et besøg på Exit-gletsjeren og Sealife Centre.
 

Seward og Kenai Fjords National Park

Programmet for i dag byder på en heldagstur med krydstogt i Kenai Fjords National Park (turen er inkluderet i udflugtspakken). På turen kommer I længere ind i Kenai Fjord National Park end på noget andet krydstogt og I oplever den fantastiske Northwestern Fjord med sine tre enestående tidevandsgletsjere og utallige alpine gletsjere. Kenai Fjords National Park er hjemsted for et rigt dyreliv, alpine og tidevandsgletsjere og en ganske usædvanlig og betagende natur.

Krydstogtet er den optimale måde til at opleve den uberørte nationalpark og dens beboere. Husk også at besøge Alaska Maritime National Wildlife Refuge, en ø fyldt med ynglende havfugle. Gå ikke glip af muligheden for at beundre den uberørte skønhed på Alaskas kyst.
 

Seward til Homer (270 km)

Fortsæt rundrejsen og kør ad Sterling Highway – en yderst malerisk rute med kilometervis af den smukkeste natur, herunder sneklædte bjerge og de mange aktive vulkaner, som går under navnet ”Ring of Fire” med Mt. IIiamna, Mt. Redoubt og Mt. Augustine; der er desuden dybe havskrænter, fremragende muligheder for laksefiskeri langs med Kenaifloden og en betagende kystlinje.

Homer ligger med et enestående blik mod syd, der ikke bare er smukt, men absolut overvældende. De ujævne Kenaibjerge ligger spredt ud over det skinnende vand i Kachemak Bay. Homer er udover sin pittoreske beliggenhed kendt for at være et godt sted at fiske. Der er mulighed for at fange kongelaks fra maj til juni og sølvlaks i august. Og så kan man se frem til at fange helleflyndere på størrelse med køer fra maj til september.
 

Homer

Med kælenavne som ”Havets kosmiske Hamlet” og ”Helleflynderes hovedstad”, må byen simpelthen være noget særligt. Når I ser det første betagende glimt af Homer Spit fra Sterling Highway, forstår I hvorfor de mange besøgende er fascineret af Homers placering og atmosfære. Kenaibjergene, fyldt med gamle gletsjere og et rigt dyreliv, ligger som vogtere over Kachemak Bay.

Kun få byer har så meget at byde på kulinarisk som Homer, hvor der findes en kaffebar på hvert gadehjørne, side om side med gourmet sandwichbarer og fine restauranter. Det er meget atypisk for småbyerne i Alaska. Kunstgallerier, museer, teatre og musiksteder gør Homer til den kulturelle hovedstad i det sydligt-centrale Alaska.

 

Homer til Cooper Landing (193 km)

Tag afsked med Homer og kør ad den maleriske vej til Ninilchik – den ældste by på Kenaihalvøen. Det Russisk-Amerikanske Kompagni grundlagde Ninilchik i 1820erne til sine ældre ansatte, der ikke var i stand til at rejse den lange vej til Rusland. Snart fulgte flere tilflyttere og i 1901 blev byens russisk-ortodokse kirke bygget.

Fortsæt til Cooper Landing, beliggende ved den verdensberømte Kenai and Russian River og tag med på en to timer lang sejltur på Upper Kenai River (turen er inkluderet i udflugtspakken). Sørg for at have kameraet ved hånden, for der er gode chancer for at se elge, ørne, Dall’s får, lakse og bjørne, mens guiden tager jer med igennem det storslåede bjerglandskab. Turen slutter ved bredden af en gletsjerformet sø i hjertet af Kenai National Wildlife Refuge.
 

Cooper Landing til Girdwood (106 km)

Kør mod øst ad Sterling Highway og derefter mod nord på Seward Highway, for at komme til Girdwood. I Girdwood ligger Alaskas eneste 5-stjernede resort – Hotel Alyeska.

Om eftermiddagen er der mulighed for at prøve at køre på hundeslæde på en gletsjer (turen er inkluderet i udflugtspakken). Nyd en fantastisk smuk helikoptertur til den unikke gletsjer base camp, der om sommeren bruges til at træne Iditarod-slædehunde. Se, hvordan slædespandet gøres klar og hold de nuttede hvalpe, mens der rigges op til tur. Tag derefter med på den fantastiske 3,25 km lange slædetur over gletsjeren.
 

Girdwood til Anchorage (62 km)

Når I kører tilbage mod Anchorage, bør I nyde den enestående udsigt over Kenaihalvøen, mens I kører over Turnagain Arm. Hvis I har tid og lyst, kan I gå en tur langs med vandet i Potter Point Park. Hold udkig efter hvidhvalerne, på vej ind og ud af havbugten Cook Inlet, eller nyd synet af de mange Dall’s får på bjergsiderne. Kør-selv-rundrejsen er slut efter ankomst i Anchorage.
 

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 23.455 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup/Billund-Anchorage retur
 • 6 hotelovernatninger
 • 1 uges billeje inkl. forsikring


Prisen inkluderer ikke

 • Udflugtspakke
 • Måltider
 • Rejse- og afbestilligsforsikring

Om rejsen

Hotelkategorier:
Standard.

 

ekstra oplevelser

Mulighed for tilkøb af udflugtspakke:

 • Northwestern Fjords cruise i Kenai Fjords National Park (heldagstur inkl. let morgenmad og frokost)
 • 2 timers flodsejlads på Upper Kenai River
 • 2 timers kombineret gletsjer-, hundeslæde- og helikoptertur

Pris pr. person fra: 7.700 kr.

Forlæng rejsen
I kan fx forlænge rejsen med en nat eller to i Anchorage.

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011