New England med cykel- og vandreture for de aktive

14 dages kør-selv-forslag til aktiv ferie i vidunderlige New England

Her er lagt op til en drømmerejse med ideel kombination af storbystemning i Boston og unikke friluftsoplevelser i New Englands smukke natur.

Hver dag er der mulighed for enten cykel- eller vandreture, uanset om I befinder jer i byen eller naturen. Udforsk Bostons historiske kvarterer til fods, tag på vandretur i Adirondack Mountains og følg Bald Mountain Trail på cykel. New England er kendt for frisk fisk og lækre skaldyr, og med de mange kulinariske oplevelser i vente, kommer I ikke til at gå sultne i seng på jeres aktive kør-selv-ferie.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget, så oplevelserne og antallet af nætter passer til jeres personlige drømmerejse gennem New England.

Fra 23.487 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse for 14 dages kør-selv-ferie med hotel og billeje, 1 dags cykelleje og anbefalinger til vandre- og cykelture undervejs.

Rejseperiode:
April - oktober

Startdag:
Daglig

Varighed:
14 dage/13 nætter

Længde:
Ca. 1.525 km

Kør-selv-forslaget kan skræddersyes til dine ønsker.
 
Du vælger selv:

•    Fly og lejebil
•    Antal dage
•    Hotelstandard
•    Oplevelser  

Få et tilbud

 

 

Turens aktive højdepunkter

 • Følg Freedom Trail-ruten langs Bostons havnefront
 • Besøg et af USA's ældste skibsværfter, Boston Navy Yard
 • Gå på opdagelse i Portlands historiske kvarterer
 • Nyd en cykeltur ad Park Loop Road i Acadia National Park i Bar Harbor
 • Oplev White Mountain National Forest på en vandretur, der udgår fra Pinkham Notch
 • Oplev Lake Georges østlige bred på en vandretur til Shelving Rock Falls
 • Følg en vandrerute mod toppen af Cat Mountain, og se den flotte panoramaudsigt
 • Oplev Casco Bay, og tag evt. en kort færgetur til en af de små hyggelige øer 
 • Smag på det lækre New England-køkken, som er kendt for friskfanget fisk og skaldyr
 • Tag en tur ind i Adirondack Mountains, som byder på vandfald, billedskønne udsigtspunkter og ægte vildmark
 • Besøg Hildene, Lincoln-familiens tidligere residens

Dagsprogram

Afrejse Danmark - Boston, Massachusetts (5 km)

Velkommen til millionbyen Boston, New Englands uofficielle hovedstad, der er kendt som 'Amerikas Athen' på grund af de mange anerkendte uddannelsessteder.

Amerikanske storbyer er ikke ligefrem berømte for deres historiske kvarterer, men heldigvis er der undtagelser som Boston. Metropolen er faktisk en af USA’s ældste byer, grundlagt helt tilbage i 1630. Det kan man ikke se ved første øjekast, men når I går rundt i Downtown og udforsker byen til fods, dukker historien frem i hyggelige kvarterer, små restauranter og smalle gader.

Overnatning i Boston

Boston

I dag skal I opleve Boston, som både er hovedstad i Massachusetts og samtidig delstatens ældste og største by med et indbyggertal på mere end 4,5 millioner. Boston byder på historie fra kolonitiden, det ikoniske baseballstadion, Fenway Park, og kvarterer med hver deres særpræg.

I kan enten hoppe på en bycykel og opleve byen på to hjul, eller følge den historiske Freedom Trail-rute langs havnefronten til fods. Den 4 km lange rute, som er markeret med en rød stribe, passerer forskellige historiske steder, som I kan undersøge på jeres vej.

Efterfølgende kan I vælge at lægge vejen forbi Kenmore Square, hvor I kan få en rundvisning på Fenway Park og spise på et af områdets mange spisesteder, hvor fansene plejer at snuppe et hurtigt måltid før eller efter kampen.

Overnatning i Boston

Boston - Portland, Maine (180 km)

Efter besøget i storbyen Boston kører I mod nord og ankommer til Portland. I kan vælge den hurtige Interstate 95, men vi anbefaler I tager Hwy 1, hvor der er mere at se på undervejs. Portland er kendt for sit Old Port-distrikt med gamle huse og et livligt natteliv. Byen er også en af de største havnebyer i New England målt på volumen.

I dag skal I opleve Portland til fods på en tur gennem byens historiske kvarterer, som blandt andet byder på charmerende victorianske residenser i West End. I kan også vælge at tage turen rundt på cykel og danne jer et overblik over byens mange muligheder.

Vi anbefaler at besøge Maine Historical Society, som har en omfattende samling af historiske genstande. Der er også mulighed for at shoppe og tage på kunstgalleri i Old Port-distriktet eller besøge outlet-butikkerne i Freeport længere oppe ad kysten. Mange af de lokale restauranter fokuserer på bæredygtighed både i forhold til fiskeri og lokale råvarer.

Overnatning i Portland

Portland

I dag går turen til billedskønne Casco Bay på en lejet cykel. Herfra har I mulighed for at tage med en færge over til en af de små, hyggelige øer.

På Chebeague Island, som er den største ø i Casco Bay, finder I fredelige veje og masser af havudsigt, og på Cousins Island kan I nyde cykelruter, naturreservater og en frokost ombord på en af de charmerende både.

Har I lyst til en tur på vandet, kan I tage ud og sejle om formiddagen. 

Overnatning i Portland

Portland - Acadia National Park - Bar Harbor, Maine (280 km)

I fortsætter nu rejsen langs ad Hwy 1 til Bar Harbor, som er porten til den nærliggende Acadia National Park.

Nyd en cykeltur ad (en del af) den 43 km lange Park Loop Road i Acadia National Park, og dyp tæerne i det rolige vand på Sand Beach. Det kan også anbefales at gøre et stop ved Otter Cliff, som er et af Atlanterhavskystens mest spektakulære udsigtspunkter, og Thunder Hole, hvor I kan høre den øredøvende lyd af bølgerne, som slår ind mod klippekysten.

Overnatning i Bar Harbor

Bar Harbor

Efter gårsdagens naturoplevelser i Acadia National Park er det i dag tid til at opleve byen Bar Harbor og smage på maden fra det lokale køkken. Byen byder på et væld af gode restauranter, og mange af dem har bæredygtige fisk og skaldyr samt lokalt dyrkede råvarer på menuen. 

I kan også vælge at deltage i et madlavnings- og smagearrangement på Ambrosia Cooking School, som ligger i kort gåafstand fra Bar Harbor Town Pier. I kan også tage på en kulinarisk rundtur med Maine Foodie Tours, som giver jer en interaktiv, underholdende og lærerig oplevelse.

Overnatning i Bar Harbor

Bar Harbor - Jackson/White Mountains, New Hampshire (356 km)

Fra et kulinarisk eventyr i Bar Harbor fortsætter I til Jackson i delstaten New Hampshire, hvor I skal besøge White Mountains, som dækker cirka en tredjedel af delstaten samt en del af nabostaten Maine.

Brug dagen på en vandretur ad en af ruterne, der udgår fra Pinkham Notch. Startpunktet her giver adgang til østsiden af bjergkæden Presidential Range og udsigtspunkterne ved Lost Pond og Square Ledge.

Overnatning i Jackson

White Mountain National Forest

Eventyret i White Mountains fortsætter, og i dag er der mulighed for at komme til tops på Mount Washington. Tag den flotte tur til toppen af det nordøstlige USA's højeste bjerg via Cog Railway. Cog Railway er den første bjergbestigende tandhjulsbane i verden, og den bringer jer helt ind i hjertet af White Mountains.

Afslut en flot dag i naturskønne White Mountains med en lækker middag på en af de mange gode lokale restauranter. 

Overnatning i Jackson

Jackson - Lake George, New York (355 km)

I starter dagen med at køre mod vest til Lake Champlain, som I følger ned til Lake Champlain Bridge, hvor I kører over og kører forbi Crown Point State Historic Sites, som I har mulighed for at besøge. Herfra fortsætter I mod syd og ankommer I til Lake George, som ligger i udkanten af naturreservatet Adirondack Mountains i delstaten New York.

Adirondack Mountains byder på masser af spændende muligheder for de vandrelystne. Området har mere end 2.000 flotte vandreruter med brusende vandfald, høje bjergtinder og ægte vildmark. Der findes vandreruter for både nybegyndere og erfarne vandrere, og nogle af ruterne er endda egnede til cykler.  

Overnatning i Lake George

Lake George

Hvis I endnu ikke har fået opfyldt jeres vandrebehov med de spændende ruter i Adirondack Mountains, har I nu mulighed for at prøve kræfter med vandreruterne omkring Cat Mountain, hvor der er en betagende udsigt over næsten hele Lake George samt bjergene langs søens østlige og vestlige bred.

Alternativt kan I kaste jer over vandreruterne Shelving Rock Summit eller Shelving Rock Falls på Lake Georges østlige bred. Efter dagens strabadser er det tid til at slappe af med et godt glas vin på Adirondack Winery eller snuppe en øl på Lake George Brew House i nærheden af Queensbury.

Overnatning i Lake George

Lake George - Manchester/Green Mountain, Vermont (84 km)

I dag krydser I grænsen til delstaten Vermont, hvor I skal udforske området omkring Green Mountain National Forest. Det er et dejligt område med vild natur, vandfald, klipper, små søer og masser af vandre- og cykelruter.

Besøg Lincoln-familiens tidligere residens, Hildene, der i dag er indrettet som museum. Huset, der er bygget i nygeorgiansk stil i 1905, blev opført af Robert Lincoln, som var den eneste af USA's 16. præsident Abraham Lincolns børn, der overlevede til voksenalderen.

Overnatning i Manchester

Green Mountains National Forest

Nu er det ved at være sidste mulighed for en vandre- eller cykeltur i New Englands vidunderlige omgivelser. Vi kan anbefale Bald Mountain Trail, som fører jer til toppen af bjerget, hvorfra I kan nyde panoramaudsigten, eller Southern Vermont Art Center Loop, som går ad snoede stier gennem smuk løvskov.

Afslut dagen med en god middag på et af Vermonts mange spisesteder – her finder I alt fra små familierestauranter til gourmetoplevelser i verdensklasse.

Overnatning i Manchester

Manchester - Boston (262 km)

Fra Manchester bør I vælge vejen 7A, der både er hyggeligere og smukkere end de nærliggende større highways. Er I til kunst vil et stop i byen North Adams give jer en god oplevelse.

Nu er det tid til at køre mod Boston, hvor I kan tilbringe eftermiddagen med at fordybe jer yderligere i byens historie med et besøg på orlogsmuseet Boston Navy Yard, oprindeligt Charlestown Navy Yard, et af den amerikanske flådes ældste skibsværfter.

Hvis I ikke allerede har besøgt Faneuil Hall på turens første dage, anbefaler vi at lægge vejen forbi stedet, som er en tidligere mødesal, der i dag huser et populært lokalt marked med interessante butikker og charmerende spisesteder.

Endelig er der mulighed for at besøge Boston Tea Party Ships and Museum, hvor I bliver inddraget i et interaktivt rollespil, hvor skuespillere, på mest kreative vis, fortæller historien om, hvordan Teselskabets aktion i 1773 blev en af de vigtigste begivenheder, der førte til Den Amerikanske Revolution.

Overnatning i Boston

Afrejse Boston - Danmark (5 km)

Turen har nået sin afslutning og det er tid til at drage hjemad. I har naturligvis også mulighed for at forlænge rejsen med nogle dage og opleve lidt mere af det dejlige New England. Vi kan anbefale et besøg på Cape Cod, der er et fantastisk naturskønt område, ideelt for lange vandreture, badning, cykling eller ren afslapning ved det pragtfulde hav.

KORT

Vis på kort

GALLERI

PRISER

Fra 23.487 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup/Billund-Boston retur
 • 13 hotelovernatninger i valgte kategori (2 og 3 stjernede hoteller)
 • 14 dages billeje gruppe B inkl. forsikring
 • 1 dags cykelleje i Acadia National Park
 • Personlig elektronisk rejsehåndbog på dansk


Prisen INKLUDERER IKKE

 • Måltider
 • Rejse- og afbestillingsforsikring

 

Om rejsen

Denne tur er beregnet på standard hoteller.
Mod et tillæg kan turen arrangeres på Superior hoteller. 

 

 

ekstra oplevelser

I kan fx forlænge rejsen med en nat eller to i Boston i starten eller slutningen af turen. Det er også muligt at lægge en ekstra nat ind på de steder, hvor I overnatter undervejs. 


 

FÅ ET TILBUD

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011