Kør videre fra Miami

Florida ligger åben for jer

Det er oplagt at leje en bil i Miami og køre på opdagelse i Florida. Der er så meget at se og afstandene er korte. Key West ligger mod syd og lokker med caribisk stemning og gennem Everglades National Parkkan kan I se alligatorer i vejkanten. Mod nord rammer I Fort Lauderdale, hvor millionvillaer og kæmpe yachts kæmper om af være størst i de mange kanaler. Orlando har forlystelsesparkerne i verdensklasse og mod vest dukker Fort Myers, hvorfra I nemt kan besøge Sanibel Island, hvor muslingeskaller og konkylier er strøget med løs hånd ud over strandene.

Inspiration

Sydpå til Key West

Florida Keys er et sandt trope-paradis, I når efter et par timers kørsel syd for Miami. Vejen ned til Key West hører til en af de mest spektakulære køreture i verden. Den 180 kilometer lange tur ad Overseas Highway, som vejen kaldes, foregår for 20 procents vedkommende på broer, hvoraf den længste er 11 kilometer lang. Overseas Highway ender i Key West, som bl.a. Ernest Hemingway har været med til at gøre berømt.

Nordpå fra Miami til Fort Lauderdale

Fort Lauderdale ligger en lille times kørsel nord for Miami. Uden for myldretiden kan I kalre turen på en halv time, mens den kan tage det dobbelte eller mere om morgenen eller sidst på eftermiddagen. Har I god tid, bør I vælge turen op langs kysten – enten ad US 1 eller endnu bedre ad kystvejen A1A, der starter i selve Miami Beach og følger kysten det meste af vejen. Hele kyststrækningen er tæt bebygget, men der er strandudsigt flere steder – og masser af muligheder for at komme ned på selve stranden.

Kør nordvest fra Miami til Orlando

Turen fra Miami til USA’s forlystelses-mekka nr. ét, Orlando, kan på en god dag klares på omkring tre timer. Det er klart det hurtigste at vælge Florida Turnpike, den direkte betalingsmotorvej mellem Miami og Orlando.

Et stykke op langs kysten går Interstate 95 og Florida Turnpike parallelt med hinanden, men vælg den ”dyre” løsning og tag Turnpiken hele vejen.

Kort

Vis på kort

Oplev Florida og Sydstaterne - Skab din egen historie