Kør videre fra Washington D.C.

Det østlige USA eller mod Florida?

Efter nogle dage i Washington D.C. kan I starte kør-selv-ferien i det østlige USA. I kan fx køre gennem staterne Pennsylvania og New York State til I når Niagara Falls. New York City er også en mulighed, hvorfra I kan fortsætte videre mod nordøst til New England, hvor de brændte farver ruller sig som et tæppe ud over området om efteråret I kan selvfølgelig også vælge at køre ned mod varmen i Florida og de mange skønne strande.

Inspiration

Kør nordvest fra Washington til Niagara Falls

Der er ingen naturlig direkte vej fra Washington D.C. op mod Niagara Falls – her må du improvisere. Appalachian Mountains i det centrale Pennsylvania ligger nemlig i vejen for hurtige genveje. En oplagt rute går via Baltimore og herfra ad Interstate 83 til byen Harrisburg.

Fra Harrisburg følges US 15 nordpå langs vestbredden af Susquehanna-floden gennem det centrale Pennsylvania. US 15 fortsætter helt op til den vestlige del af New York State, hvor den rammer Interstate 390, inden du til sidst følger Interstate 90 vestpå til Buffalo og Niagara Falls. Hele turen er cirka 600 kilometer og kræver mindst en overnatning undervejs.

Nordøst fra Washington til Philadelphia

Interstate 95 er den tro følgesvend nordpå fra Washington til Philadelphia. Turen byder på storbyer som Baltimore i Maryland og Wilmington i Delaware, der efterhånden er vokset sammen med Philadelphia i Pennsylvania.

Bliver det for besværligt med bil i storbyerne, så tag toget i stedet. Amtrack har en del forbindelser mellem Washington, Philadelphia og videre til New York.

Kør sydpå mod Florida og Florida Keys

Mod syd ligger hele Floridas og venter på jer. Skønne strande, Everglades National Park, hvor I kan I se alligatorer i vejkanten og længere mod syd lokker Florida Keys med et trope-paradis, der ender i Key West.

Kort

Vis på kort

Oplev det østlige USA - Skab din egen historie