Kona: Hawaii Volcanoes National Park Tour

Oplev nogle af højdepunkterne i Kona-regionen. Besøg en kaffefarm, Punalu'u Black Sand Beach og Hawaii Volcanoes National Park, med frokost inkluderet.

Rejs først sydpå til Kona kaffeland for det første stop ved Bay View Farm, en fungerende 24 hektar stor kaffefarm beliggende på skråningerne af Mauna Loa Volcano, lige over den smukke Kealakekua Bay. Se kaffebønnerne vokse på træerne, og lær om de forskellige trin og processer i at lave kaffe, som alle sker lige på gården.
Prøv 100 % Kona-kaffe på en pragtfuld udsigt med en fantastisk udsigt over Kealakekua-bugten og monumentet til Captain Cook, der står på det eneste britisk land i USA.

Fortsæt eventyret, mens du går gennem distrikterne South Kona og Ka'u. Nyd den fantastiske udsigt over regionen, vekslende mellem skarpe lavastrømme og den hawaiianske tørre skov, som er synlige gennem de enorme panoramavinduer på dit turkøretøj. Stop kort ved Punalu'u Bake Shop, det sydligste bageri i Amerika. Tilbyder de fineste hævdvundne hawaiianske sødebrød siden 1991, Bake Shop tilbyder en bred vifte af brød og småkager, der kan købes.

Kort efter ankommer du til den maleriske Punalu'u Black Sand Beach. Foret med svajende kokospalmer er dette en af de bedste sorte sandstrande på øen. Gå en tur langs stranden og se efter honu (grønne hawaiianske havskildpadder), der fodrer lige ud for kysten, eller soltilbeder i sandet. Nyd en frokost i picnicstil her, hvis vejret tillader det.
Derefter skal du rejse til kronjuvelen på Big Island, Hawaii Volcanoes National Park. Besøg Kilauea Visitor's Center, Volcano Art Center og de berømte svovlbanker.

Tag en vandretur ud til Keanakako'i-krateret, og træd over synkehullerne og revnerne i vejene, der blev efterladt af det historiske 2018-udbrud. Tag derefter til Mauna Ulu, en af de mest kulturelt vigtige steder i parken. Tag en hurtig pause på Volcano House, som har budt gæster som Mark Twain og Jack London velkommen til Kilauea siden 1864. Ved slutningen af en episk dag kan du nyde drop-off til dit hotel.

Fra 2.120 kr.
pr. person

Lokation:
Big Island of Hawaii, Kona Coffee Living History Farm, Captain Cook, Hawaii, USA, Hawaii Volcanoes nationalpark, Mauna Loa, Hawaii, Kilauea, Kealakekua Bay, Keanakāko‘i Crater, Punalu'u Black Sand Beach

Varighed:
12 time(r)

Sprog:
English

Anmeldelser:
5/5 stjerner

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

Kort

Vis på kort

Information

Højdepunkter

 • Besøg en fungerende Kona Coffee Farm
 • Spis en frokost i delikatessestil på Punalu'u Black Sand Beach
 • Vandretur Mauna Ula gennem skoven
 • Udforsk Hawaii Volcanoes National Park

Inkluderet

 • Hotel afhentning og aflevering
 • Frokost
 • Indgangsgebyrer

Ikke inkluderet

 • Tips (valgfrit)

Skab din egen kør-selv-ferie

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011