Kona: Rundvisning i Hawaii Volcanoes National Park

Oplev nogle af højdepunkterne i Kona-regionen. Besøg en kaffefarm, Punalu'u Black Sand Beach og Hawaii Volcanoes National Park, og frokost er inkluderet.

Først rejser du sydpå ind i Kona kaffeland for at gøre det første stop på Bay View Farm, en arbejdende kaffefarm på 24 hektar, der ligger på skråningerne af Mauna Loa-vulkanen lige over den smukke Kealakekua-bugt. Se kaffebønnerne vokse på træerne, og lær om de forskellige trin og processer i fremstillingen af kaffe, som alle foregår lige på gården.
Smag 100 % Kona-kaffe på en smuk udsigtsplads med fantastisk udsigt over Kealakekua Bay og monumentet for kaptajn Cook, der står på det eneste stykke britisk land i USA.

Fortsæt eventyret på vej gennem South Kona og Ka'u-distrikterne. Nyd de fantastiske udsigter over området, der veksler mellem barske lavastrømme og den hawaiianske tørskov, som kan ses gennem de store billedvinduer i dit udflugtsbil. Stop kort ved Punalu'u Bake Shop, det sydligste bageri i Amerika. Bake Shop har siden 1991 tilbudt de fineste, hævdvundne hawaiianske slikbrød og tilbyder et udvalg af brød og småkager, der kan købes.

Kort efter ankommer du til den maleriske Punalu'u Black Sand Beach. Denne strand er omgivet af vajende kokospalmer og er en af de bedste sorte sandstrande på øen. Gå langs stranden, og kig efter honu (grønne hawaiianske havskildpadder), der spiser lige ud for kysten, eller som tilbeder solen på sandet. Nyd en frokost i picnic-stil her, hvis vejret tillader det.
Næst skal du rejse til kronjuvelen på Big Island, Hawaii Volcanoes National Park. Besøg Kilauea Visitor's Center, Volcano Art Center og de berømte Sulphur Banks.

Tag på en vandretur ud til Keanakako'i Crater, og træd over synkehullerne og revnerne i vejene, der er efterladt af det historiske udbrud i 2018. Gå derefter til Mauna Ulu, et af de mest kulturelt vigtige steder i parken. Tag en kort pause på Volcano House, som har budt gæster som Mark Twain og Jack London velkommen til Kilauea siden 1864. Ved slutningen af en episk dag kan du nyde at blive kørt til dit hotel.

Fra 2.139 kr.
pr. person

Lokation:
Big Island of Hawaii, Kona Coffee Living History Farm, Island of Hawaiʻi, Captain Cook, Hawaii, USA, Hawaii Volcanoes nationalpark, Bay View Farm, Island of Hawaii, Mauna Loa, Hawaii, Kilauea, Kealakekua Bay, Keanakāko‘i Crater, Island of Hawaii, Punalu'u Black Sand Beach, Hawaii

Varighed:
12 time(r)

Sprog:
English

Anmeldelser:
5/5 stjerner

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

Kort

Vis på kort

Information

Højdepunkter

 • Besøg en arbejdende Kona kaffefarm
 • Spis en frokost i deli-stil på Punalu'u Black Sand Beach
 • Vandretur på Mauna Ula gennem skoven
 • Udforsk Hawaii Volcanoes National Park

Inkluderet

 • Afhentning og aflevering på hotellet
 • frokost
 • Indgangsgebyrer

Ikke inkluderet

 • Tips (valgfrit)

Skab din egen kør-selv-ferie

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011