Las Vegas - Glamour og Gourmet på The Strip

3 timers guidet kulinarisk eventyr på The Strip

Gør jer klar til et kulinarisk ekstravaganza af dristige smage, forførende retter og kunstneriske serveringer på fem af Las Vegas’ eksklusive restauranter. På denne tre timers gourmettur vil stjernekokke forkæle jeres sanser, så I får lov at nyde livet som VIP. Er I til glamour og gourmet, så er dette den perfekte aften for jer.

Fra 1.435 kr.
pr. person for 3 timers guidet kulinarisk eventyr på The Strip.

Rejseperiode:
Hele året

Afgange:
Søndag til torsdag kl. 18.00

Varighed:
Ca. 3 timer i alt.

Pris pr. person fra:
Voksen: 1435 kr.
Ingen børnerabat

 

Bestil udflugten hos din rejsespecialist

få et tilbud

om udflugten

Crème de la crème til ægte gourmander

Gør jer klar til at opleve ægte glamour og gourmet i lysenes by, Las Vegas. Denne tre timers aftentur er et show i sig selv, når I bliver lukket ind i den eksklusive verden på Las Vegas’ fem mest dynamiske restauranter og får lov at smage på de delikate hemmeligheder, de rummer. Dette er crème de la crème af hvad Las Vegas har at byde på og en invitation til ægte gourmander til at forkæle sanserne. Med en perlerække af nyskabende madoplevelser får I en oplevelse ud over det sædvanlige.

Professionelle guider vil introducere jer til de kulinariske perler i denne lysende by, men også give jer en smag på, hvad byen ellers rummer af seværdigheder og kuriositeter. Bon Appétit!

kort

Vis på kort

få et tilbud

Intern kommentar

Salgsinfo

Leverandør: Tourico

Navn på tur hos Tourico: Savors of The Strip Food Tour