Memphis – The City of Music for fuld musik

Musikhistorien bringes til live

Oplev Memphis, The City of Music, på den eneste tur, hvor musikhistorien bringes til live af rigtige musikere med masser af live musik. Oplev ikoniske Beale Street, legendariske Sun Studio og dyk ned i en verden, hvor Rock n’ Roll, Blues, Soul og Gospel ikke bare er musik, men selve byens rytme.

Fra 350 kr.
pr. person for guidet tur gennem musikken i Memphis inkl. entre til Sun Studio.

Rejseperiode:
Hele året

Afgange: 
Kl. 13.00/13.30
1 - 6 dage om ugen afhængigt af sæson.

Varighed: Ca. 3 timer 

Pris pr. person fra:
Voksen: 350 kr.
Barn (7 - 12 år): 250 kr.
 

 

Bestil udflugten hos din rejsespecialist

få et tilbud

om udflugten

For fuld musik

Hop ombord på Miss Clawdy, en smukt restaureret vintagebus fra 1950’erne, og oplev The City of Music som den bør opleves: fuld af musik. Indtag den ikoniske Beale Street, hvor håbefulde musikere og musiklegender har vandret fra bar til bar i neonlysenes skær i forsøget på at vinde stjernestatus. Besøg det berømte Sun Studio; dér hvor Rock n’ Rollen blev opfundet, dér hvor Elvis, Jerry Lee og Johnny Cash blev opdaget og dér, hvor den utæmmelige stemning fra Beale Street i årtier er blevet forvandlet til banebrydende musik.

Kør forbi Elvis, B. B. King og Johnny Cashs tidlige hjem, mærk soulrytmen ved Stax Records, Home of Soul Music, se den karakteristiske Overton Park Shell-scene og lad jeres dygtige guider bringe musikhistorien til live med lyd og performances. Og kan I slet ikke lade være, så er I mere end velkomne til at synge, spille og klappe med.

Kort

Vis på kort

Få et tilbud

Intern kommentar

Info til sælger

Tourico tur: Extended Mojo Tour with Sun Studio Admission