Best Western Plus MIA Airp West Inn & Suites

Dette foto er fra Miami

Super god beliggenhed i hjertet af byen Doral.

Bestil her

Fakta om hotellet

Mødefaciliteter
  • Mødelokaler
  • Business Center
Hotel faciliteter
  • Døgnåben reception
  • Hund

Her skal du bo

Vis på kort

Hotellet ligger i hjertet af byen Doral, og inden for få minutter finder man masser af restauranter, Miamis strande, fantastiske indkøbsmuligheder og feriestedet Doral Golf Resort & Spa. Der er også en række barer i nærheden, ligesom gæsterne ca. 5 km væk vil finde mødesteder med natteliv. Den internationale lufthavn Miami International Airport ligger omkring 13 km væk, mens der til lufthavnen Fort Lauderdale/Hollywood International Airport er ca. 52 km fra etablissementet.

Dette lufthavns-hotel tilbyder et flersproget personale, bryllupsservice, et businesscenter, gratis aviser, safebokse og en elevator, som er tilgængelig for gæster i kørestol, ligesom der er klimaanlæg, salgsautomater med is og selskabsfaciliteter på stedet. Dette city-hotel byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception, hvor der er mulighed for at foretage check-out. Endvidere kan gæsterne bestille vasketøjsservice mod betaling og få en god start på dagen i morgenmadsrestauranten. Hotellet tilbyder ydermere lufthavnsbustransport, gratis parkering og internetadgang med hurtig forbindelse.

Værelserne i kategorien standard er klassisk indrettet og tilbyder en fredelig atmosfære. Endvidere er de udstyret med satellit-/kabel-tv, minikøleskab, mikrobølgeovn, strygejern, strygebræt, mulighed for at lave te og kaffe, internetadgang med hurtig forbindelse og AM-/FM-clockradio. Alle boligenheder tilbyder desuden eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer. Der tilbydes værelser med dobbelt- eller kingsize senge. Ydermere er der på værelserne behageligheder såsom safeboks, vaskemaskine, klimaanlæg, regulerbar radiator og telefon med mulighed for gratis lokalopkald på under 30 minutter.

Hotellet tilbyder en gratis udendørs swimmingpool, hvor liggestole og parasoller står klar til brug langs bassinkanten, ligesom gæsterne kan besøge et træningslokale uden beregning.

Bestil her