Monterey - På hvalsafari ud for Californiens kyst

Hvalsafari fra monterey

Oplev det fantastiske dyreliv, der findes i havet ud for Californiens kyst. Tilbring en halv dag på vandet blandt hvaler, delfiner, sæler og havfugle på denne 2½ times hvalsafari ombord på én af bådene, der året rundt sejler ud fra Monterey. 

Fra 382 kr.
pr. person for 2½ times hvalsafari.

Rejseperiode:
Hele året

Afgange:
Daglig, kl. 9.00 og 12.30 

Varighed: Ca. 2½ time. 

Pris pr. person fra:
Voksen: 382 kr.
Barn 3 - 11 år: 255 kr.
 
Bemærk, at børn under 3 år og gravide kvinder tillades ikke på denne tur. 

 

Bestil udflugten hos din rejsespecialist

få et tilbud

om udflugten

naturen kalder

Fra Monterey kan I komme på hvalsafari året rundt. Ombord på skibet vil I blive mødt at af erfarne marinebiologer, der undervejs vil fortælle om dyrene, som I oplever på jeres tur. På denne 2½ times tur får I en enestående mulighed for at hilse på nogle af de mange beboere i Monterey Bay. Det er en spændende oplevelse for hele familien.

Afhængigt af, hvornår på året I vælger at tage afsted, har I mulighed for at opleve havpattedyr som gråhvaler, pukkelhvaler, blåhvaler, finhvaler, vågehvaler, næbhvaler, spækhuggere samt  en lang række delfiner og marsvin, sæler, søløver og havoddere. Der er også et rigt fulgeliv i området, og her taler vi om fx lommer, lappedykkere, albatrosser, pelikaner, skarver, kjover, måger, terner og alke. Og som prikken over i'et findes her også hajer, klumpfisk, gopler og læderskildpadder. Jo, dyrelivet her er utroligt rigt og spændende.          

Oplev suset ved at komme tæt på nogle af disse imponerende skabninger og få minder for livet.

kort

Vis på kort

få et tilbud