Lej en motorcykel i USA

Drømmen om bare at køre derudaf på en Harley

 

Drømmer I om at ”køre derudad” på en Harley? USA har en fremragende infrastruktur, store, brede highways og små, spændende byways. Vejnettet er perfekt til en spændende motorcykelferie – og så er det jo Harleyens hjemland.

Se videoen og få et overblik over dine muligheder for at køre på motorcykelferie i USA. Der er nemlig flere måder at gøre det på. Vores USA-specialister hjælper dig med at skræddersy din drømmeferie på motorcykel i USA. Ring 70 11 60 11 og få flere gode råd.

Download 2019 Motorcykel lejebetingelser og priser

 

Se filmen
Oplev USA fra en Harley

Inspiration

Motorcykelferie i USA på egen hånd

Information

Oplev USA på motorcykel

Hvilken motorcykel passer til din ferie?

Vi samarbejder med det amerikanske udlejningsfirma EagleRider, der er ekspert i Harley-Davidson og har ikke mindre end 80 udlejningssteder i USA. Hos EagleRider kan I vælge mellem 17 forskellige motorcykelmodeller af mærkerne Harley-Davidson, Indian, BMW, Honda og Polaris alt efter temperament og ønsker om komfort. De fleste vælger at leje motorcyklen for en uge, men I bestemmer helt selv, hvor længe eventyret skal vare – der er ingen begrænsninger for antal dage.

Harlyen kræver lidt mod, kræfter og mandshjerte – og et mc-kørekort. Men så er I også klar.

Skuespiller og instruktør Dennis Hopper har ikke levet forgæves. Han har sat utallige hjerter i brand med sin film Easy Rider fra 1969, hvor han sammen med Peter Fonda kørte tværs over USA på hver deres Harley. Drømmen om den ultimative frihed på to hjul kan heldigvis stadig nemt realiseres takket være vores samarbejdspartner EagleRider, der udlejer Harley-Davidson motorcykler til alle med et mc-kørekort.

Og I bliver bombarderet med sanseindtryk fra starten af, når I sætter jer overskrævs på den tunge Harley-Davidson, drejer tændingsnøglen, mærker maskinens vibrationer og så ellers vender blikket ud mod den endeløse highway, der forsvinder i horisonten.

Der er kun et forbehold. Har I først en gang prøvet at køre rundt i USA på en lækker motorcykel som en Harley, vil I prøve det igen. Og igen. Og igen. En tur på motorcykel gennem Guds eget land, hvor sanserne hele tiden bombarderes, er stærkt vanedannende..

 

På egen hånd eller med guide på fastlagt rundrejse

Er drømmen en på forhånd fastlagt rundrejse, der er specielt tilpasset kørsel på motorcykel? Her er hotellerne bestilt på forhånd og venter ved slutningen af hver dags etape uanset, om I vælger at køre rundt på egen hånd eller deltage i en rundrejse, hvor man følges ad i grupper og har følgeskab af en erfaren guide. EagleRider arrangerer begge dele, og vælger I en guidet rundrejse, er en af de unikke fordele, at bagagen bliver transporteret fra sted til sted.

I kan vælge mellem flere meget forskellige rundrejser med guide af 6-16 dages varighed. Afrejsedatoerne er fastlagt på forhånd og fordelt over det meste af året.

På de individuelle rundrejser bestemmer I selv, hvornår I vil rejse. Turen er planlagt, og I modtager en personlig guidebog med dag til dag-program, rutebeskrivelse og kort. Her findes mange forskellige ruter at vælge mellem af 3-16 dages varighed.

 

værd at vide om motorcykelleje

Fordele ved at leje motorcykel

Ferie på motorcykel er den ferieform, der giver dig den største oplevelse af frihed i USA. Alene det at køre af sted, mens du mærker vind og vejr på kroppen, er en helt speciel oplevelse. Desuden hører det til sjældenhederne, at du løber ind i direkte dårligt vejr i det sydvestlige USA. Vær i øvrigt opmærksom på, at styrthjelm er påbudt i Californien og Nevada. Leje af motorcykel hos Eagle Rider er altid inkl. styrthjelm.

Ulemper ved at leje motorcykel

Mens selve lejen af motorcyklen ikke ser ud af meget på papiret, kommer der efterfølgende en række udgifter over i lejen til bl.a. forsikring, miljøafgift og antal kørte kilometer, hvilket presser prisen op. Til gengæld er udgiften til brændstof ret beskeden.

Kørsel over længere afstande kan være meget anstrengende på motorcykel. Erfarne motorcyklister anbefaler, at du ikke planlægger dagsture, der er længere end ca. 450 kilometer. Endeligt giver det sig selv, at motorcykelferie i USA ikke lige er sagen, hvis du har mindre børn med på turen.

Internationalt kørekort

Vi anbefaler, at du får lavet et internationalt kørekort, inden du rejser til USA for at køre på motorcykel. Det er ganske vist ikke noget krav for at kunne leje motorcykel i USA, men bliver du stoppet af en amerikansk færdselsbetjent et sted ude på landet, er det er fordel at kunne fremvise et internationalt kørekort.

Specielle krav ved leje af motorcykel

Du skal minimum være 21 år og have gyldigt nationalt motorcykelkørekort type A for at kunne leje fx en Harley-Davidson.

Få et tilbud