Motorcykelrejser i USA med dansk rejseleder

Unikke motorcykelrejser af høj kvalitet

NYHED: FDM travel overtager MC-USA - det markedsledende rejsebureau inden for rundrejser på motorcykel i USA.


Med overtagelsen af MC-USA har vi styrket vores viden og ekspertise indenfor rundrejser på motorcykel med unikke rejseoplevelser over there. Det forpligter at være Danmarks førende USA-specialist og derfor vil vi sammen med MC USA fortsætte udvikling af nye spændende motorcykel-rejser i USA til jer.

På vores motorcykelrejser med rejseleder kan du opleve USA med egne hænder på styret, i selskab med en gruppe motorcykelglade mennesker. I bliver ledt på vej af vores danske rejseledere, der alle har lang erfaring med at køre motorcykel i USA.
 

Fællesskab og store oplevelser
MC-USA har siden 2010 taget danskerne med på drømmerejser på motorcykel gennem USA. Deres ture har altid været kendetegnet ved sammenhold, fællesskab og unikke oplevelser – og det er de selvfølgelig stadig. Ruterne er nøje udvalgt, og de seks skræddersyede rejser tager dig gennem det bedste, USA har at byde på: fra Californiens Highway 1 til Route 66 i Arizona og Floridas østkyst.

Findes der en bedre måde at udforske USA’s veje på, end fra lædersædet på en Harley?

FDM travel og MC-USA

  • FDM travel har overtaget MC-USA og kan nu tilbyde unikke motorcykelrejser med dansk rejseleder.
     
  • MC-USA har siden 2010 skræddersyet motorcykelrejser til danskerne - og det vil de fortsætte med.
     
  • Bestil din rejse på MC-USA’s hjemmeside og få FDM travels høje kvalitet, ekspertise og frem for alt tryghed med på din rejse.

 

Vi ved hvordan du oplever USA på motorcykel. Har du spørgsmål? Dem besvarer vi gerne.
 

Kontakt

 

Motorcykelrejser i USA

Highway 1 - Californien

Highway 1 eller The Pasific Coast Higway er en af de smukkeste ruter i verden. Med Californiens klippelandskab på den ene side og Stillehavet på den anden, er ruten én af vores favoritter i USA. Og den opleves allerbedst med hænderne på et Harley-styr og vind i håret.

Vi tager dig med på en 17 dages rejse fra Las Vegas gennem nationalparken Yosemite, forbi de gigantiske Redwood-træer og hele vejen til Los Angeles. Vi har håndplukket vores favoritoplevelser som skal gøre den 3400 kilometer lange motorcykelrejse helt unik. Fra Golden Gate Bridge og storbystemning i San Francisco til storslåede naturoplevelser i nationalparkerne. Læs mere om turens dagsprogram og bestil din motorcykelrejse på MC-USA’s hjemmeside.


31.229 kr. pr. chauffør
20.503 kr. pr. passager

Afrejse d. 22.09.19, 22.09.20 og 22.09.21

Book rejsen hos MC-USA 

Route 66 - Arizona

Du får det bedste af det bedste af Route 66 eller ”The Mother Road” som den ikoniske highway også kaldes. På tværs af fire stater tager vi dig med gennem rustrøde prærier, forbi velbevarede Western-byer og pastelfarvede ørkenlandskaber. Tag læderjakken på og sadl op til en rejse til det vilde vest!

På denne 17 dages rejse kan du se frem til naturoplevelser i verdensklasse! Foruden de ikoniske nationalparker som Grand Canyon, Bryce Canyon og Zion National Park kører vi forbi the Petrified Forest og the Painted Desert. Vi har skræddersyet den ca. 3400 kilometer lange motorcykelrejse ad Route 66 med unikke oplevelser på land og i byer, for at sikre, at du oplever alt dét bedste fra natur og storby. Læs mere om turens dagsprogram og bestil din motorcykelrejse på MC-USA’s hjemmeside.

31.229 kr. pr. chauffør
20.503 kr. pr. passager

Afrejse d. 01.09.19, 08.07.20 (OBS! Specialtur, 15 dage), 01.09.20 og 01.09.21

Book rejsen hos MC-USA 

Florida rundt med Daytona BikeWeek

Florida eller ”Solskinsstaten” er med sit upåklagelige vejr og indbydende kyster en af USA’s mest eftertragtede stater. På denne rute oplever du det allerbedste, Florida har at byde på – fra betagende kystlandskaber til nogle af verdens største forlystelsesparker. Tag bikerbrillen på og gør klar til en solbeskinnet motorcykelrejse.

I løbet af den 13 dage lange motorcykelrejse serverer vi nogle af Floridas største oplevelser for dig: fra Vandscooter-safari ved Key West og airboat-tur på Everglades’ sumpe til den ikoniske Overseas Highway. Vi har skræddersyet den 1800 kilometer lange motorcykelrejser, så vi slutter af med to dage med USA’s største bikefest Daytona BikeWeek. Læs mere om turens dagsprogram og bestil din motorcykelrejse på MC-USA’s hjemmeside.

22.791 kr. pr. chauffør
17.087 kr. pr. passager

Afrejse d. 12.03.20 og 11.03.21

Book rejsen hos MC-USA 

Sturgis, Yellowstone og Rocky Mountains

Store naturoplevelser, historiske seværdigheder og prestigefuld motorcykel-kultur er nøgleordene for denne ca. 3000 kilometer lange rejse. Vi kører ad USA’s smukkeste – og mindste – veje og sørger for, at din motorcykelrejse bliver fuld af unikke oplevelser. Spænd hjelmen og gør klar dit livs rejse på to hjul.

I løbet af turens 15 dage tager vi dig gennem Wyoming og de nærliggende staters største ikoner: Fra naturskønne Yellowstone National Park og de imponerende Rocky Mountains til de historiske højdepunkter som Little Big Horn og Mount Rushmore. Vi besøger det prestigefyldte rally Sturgis Motorcycle Rally, der i dag er kendt som et af verdens mest spændende MC-events. Læs mere om turens dagsprogram og bestil din motorcykelrejse på MC-USA’s hjemmeside.

33.207 kr. pr. chauffør
23.269 kr. pr. passager

Afrejse d. 29.07.19, 28.07.20 og 03.08.21

Book rejsen hos MC-USA 

Kyst til kyst – den ultimative tur

Denne motorcykelrejse er den absolut ultimative motorcykeltur! Ruten snor sig på tværs af det sydlige USA – fra Floridas østkyst til Californien i vest. Rejsen byder på alt hvad hjertet begærer – fra storby til ørkenlandskaber, fra bikerbarer til nationalparker. Bind bandana’en og drej på gashåndtaget.

På denne 22 dage lange rejse, tager vi dig med på et motorcykel-eventyr, du aldrig glemmer. Fra bikerbarerne i Daytona Beach i Orlando og jazz-musikkens vugge i New Orleans til cowboystemning i Texas og imponerende naturoplevelser i Grand Canyon. Vi har lagt ruten forbi nogle af USA’s mest ikoniske seværdigheder og milepæle for at fylde den ca. 6000 kilometer lange motorcykelrejse med de unikke oplevelser. Læs mere om turens dagsprogram og bestil din motorcykelrejse på MC-USA’s hjemmeside.


36.890 kr. pr. chauffør
25.160 kr. pr. passager

Afrejse d. 12.05.19, 10.05.20 og 10.05.21

Book rejsen hos MC-USA 

Sydstaterne – Music & Mountains

Denne 15 dages motorcykelrejse byder på nogle af USA’s allersmukkeste områder, store kulturoplevelser og verdens mest attraktive MC-veje. På tværs af syv stater tager vi dig med på en rejse gennem det sydlige USA’s fantastiske natur, spændende historie og unikke musikkultur. Træk i den frynsede lædervest og kør Harley’en mod store oplevelser stiksyd.

Vi har udvalgt en række Sydstatsoplevelser som skal være med til at gøre din motorcykelrejse til noget helt særligt: Fra smagfuld cajun-food, jazz og country-musik til ikoniske highways, der tryllebinder enhver motorcyklist. The Blue Ridge Parkway, the Tail of the Dragon og Great Smokey Mountains garanterer uforglemmelige naturoplevelser på den ca. 2800 kilometer lange motorcykelrejse. Læs mere om turens dagsprogram og bestil din motorcykelrejse på MC-USA’s hjemmeside.

32.172 kr. pr. chauffør
20.584 kr. pr. passager

Afrejse d. 22.04.19, 20.04.20 og 19.04.21

Book rejsen hos MC-USA 

Kontakt