Motorcykelrejser i USA med dansk rejseleder

Unikke motorcykelrejser af høj kvalitet

NYHED: FDM travel overtager MC-USA - det markedsledende rejsebureau inden for rundrejser på motorcykel i USA.


Med overtagelsen af MC-USA har vi styrket vores viden og ekspertise indenfor rundrejser på motorcykel med unikke rejseoplevelser over there. Det forpligter at være Danmarks førende USA-specialist og derfor vil vi sammen med MC USA fortsætte udvikling af nye spændende motorcykel-rejser i USA til jer.

På vores motorcykelrejser med rejseleder kan du opleve USA med egne hænder på styret, i selskab med en gruppe motorcykelglade mennesker. I bliver ledt på vej af vores danske rejseledere, der alle har lang erfaring med at køre motorcykel i USA.
 

Fællesskab og store oplevelser
MC-USA har siden 2010 taget danskerne med på drømmerejser på motorcykel gennem USA. Deres ture har altid været kendetegnet ved sammenhold, fællesskab og unikke oplevelser – og det er de selvfølgelig stadig. Ruterne er nøje udvalgt, og de seks skræddersyede rejser tager dig gennem det bedste, USA har at byde på: fra Californiens Highway 1 til Route 66 i Arizona og Floridas østkyst.

Findes der en bedre måde at udforske USA’s veje på, end fra lædersædet på en Harley?

FDM travel og MC-USA

  • FDM travel har overtaget MC-USA og kan nu tilbyde unikke motorcykelrejser med dansk rejseleder.
     
  • MC-USA har siden 2010 skræddersyet motorcykelrejser til danskerne - og det vil de fortsætte med.
     
  • Bestil din rejse på MC-USA’s hjemmeside og få FDM travels høje kvalitet, ekspertise og frem for alt tryghed med på din rejse.

 

Vi ved hvordan du oplever USA på motorcykel. Har du spørgsmål? Dem besvarer vi gerne.
 

Kontakt

 

Motorcykelrejser i USA

Kontakt