Highway 1 - Californien

17 dages motorcykelrejse med dansk rejseleder på highway 1

Highway 1 eller the Pacific Coastal Higway er en af de smukkeste ruter i verden. Med Californiens klippelandskab på den ene side og Stillehavet på den anden, er ruten én af vores favoritter i USA. Og den opleves allerbedst med hænderne på et Harley-styr og vind i håret.

Vi tager dig med på en 17 dages rundrejse på motorcykel fra Las Vegas gennem nationalparken Yosemite, forbi de gigantiske Redwood-træer og hele vejen til Los Angeles. Vi har håndplukket vores favoritoplevelser som skal gøre den 3.600 kilometer lange motorcykelrejse helt unik. Fra Golden Gate Bridge og storbystemning i San Francisco til storslåede naturoplevelser i nationalparkerne. 

Fra 33.849 kr.
pr. chauffør i dobbeltværelse inkl. leje af motorcykel, fly, hoteller, udflugter iflg. program samt dansk rejseleder (Pris for passager er 22.223 kr.)

FDM TRAVEL OG MC-USA

 • FDM travel har overtaget MC-USA og kan nu tilbyde unikke motorcykelrejser med dansk rejseleder.
   
 • MC-USA har siden 2010 skræddersyet motorcykelrejser til danskerne - og det vil de fortsætte med.

Har du spørgsmål til rundrejsen, sidder vi klar til at hjælpe: 

kontakt

Dagsprogram

Dag for dag

 • Dag 1: Afrejse fra Danmark - ankomst Las Vegas
 • Dag 2: Oplevelser i Las Vegas
 • Dag 3: Death Valley
 • Dag 4: Sequoia National Park
 • Dag 5: Kings Canyon
 • Dag 6: Yosemite National Park
 • Dag 7: Lake Tahoe
 • Dag 8: Redwood National Park
 • Dag 9: San Francisco 
 • Dag 10: Oplevelser i San Francisco
 • Dag 11: Big Sur
 • Dag 12: Hearst Castle og Solvang
 • Dag 13: Pacific Coastal Highway
 • Dag 14: Oplevelser i Los Angeles
 • Dag 15: Byrundtur i Los Angeles
 • Dag 16: Afrejse fra Los Angeles
 • Dag 17: Ankomst til Danmark

Afrejse fra Danmark - ankomst Las Vegas

I dag er der afrejse fra Danmark, og turen går mod Las Vegas. Vi ankommer sidst på dagen, og bliver kørt til vores hotel, hvor resten af aftenen er fri til afslapning.

Oplevelser i Las Vegas

Vi bruger formiddagen på et informationsmøde, hvor vi gennemgår de kommende dage og praktiske informationer. 

Senere tager vi til et af de store outlet centre i nærheden af Las Vegas, hvor der er hyggelige spisesteder og rig mulighed for shopping af luksusvarer til gode priser. Man kan også vælge at slappe af ved poolen på hotellet, eller gå på opdagelse i Las Vegas.

Las Vegas er kendt som byen der aldrig sover, og derfor er det oplagt at bruge aftenen på at tage ud og opleve den fascinerende by helt tæt på – her finder vi en helt særlig verden af underholdning, alverdens gastronomi og masser af kasinoer.

Death Valley

I dag er det store øjeblik kommet, hvor vi skal hente vores motorcykler og begynde vores tur rundt i landet. Vi tager en tidlig start, så vi kan komme ud på vejene i fornuftig tid.

Vores første stop er Death Valley, som med sine 86 meter under havets overflade er USA’s laveste punkt. Der gror ca. 900 forskellige arter af ørkenplanter, og 21 af dem findes kun her. I sommermånederne svinger temperaturerne omkring de 47 grader, og der er generelt rigtig varmt i Death Valley, så husk godt med vand og solcreme når vi skal opleve den unikke natur i nationalparken.

Vi overnatter nord for byen Ridgecrest.

Sequoia National Park

Efter morgenmaden starter vi dagens tur, som tager os forbi den smukke Lake Isabella og derfra videre til Sequoia National Park. Her kan vi opleve verdens største træer målt i massefylde, nemlig de berømte sequoia træer. Det mest berømte af træerne i parken er General Sherman, der har en omkreds på 31 meter, en højde på 84 meter og en vægt på ca. 1.200 tons. Det er mere end 2.100 år gammelt.

Der venter os generelt en flot dag med udsigter og snoede veje gennem landskabet. Vi ender dagen syd for Fresno.

Kings Canyon

I dag venter endnu en scenisk dag, hvor vi kører ad de små veje til Kings Canyon. Kings Canyon ligger i forlængelse af Sequoia National Park, og her møder vi imponerende klippesider, hvor Kings River løber i bunden og giver et fascinerende farvespil.

Den dybe dal er et imponerende syn med brusende floder, vandfald, frodige områder og barske klipper. Også her finder vi de berømte sequoia træer.

Vi fortsætter ad de små veje mod et af turens højdepunkter – Yosemite National Park.

Yosemite National Park

Yosemite National Park er et paradis for alle naturelskere. Med de grønne græstæpper langs Merced River og imponerende vandfald, er Yosemite en af vestkystens mest frodige nationalparker. Kontrasten mellem den grønne bund i dalen og de kæmpe granitklipper, giver en utrolig skønhed til parken.

Hvis tiden tillader det, kører vi til Glacier Point som ligger 975 meter over bunden af Yosemite Valley. Herfra har vi en af de bedste udsigter over dalen, og kan svagt skimte vovehalsene, der klatrer på klippernes vægge, ane de lysegrønne enge og se det brusende vandfald, Yosemite Fall.  

Lake Tahoe

Vi starter dagen med en tur langs den smukke Lake Tahoe. Søen ligger mellem Sierra Nevada og Carson Range-bjergene, hvor den befinder sig i næsten 1.900 meters højde. Lake Tahoe er verdens 10. dybeste sø, og er omgivet af dramatiske bjerge, store skove, hyggelige byer og bjergluften er dejlig frisk.

Vi kører turen rundt om søen ad California Highway 89, og sidst på dagen fortsætter vi nordpå mod den nordlige del af Highway 1.

Redwood National Park

I dag kører vi ad små, snoede veje over på Highway 101, som er forløberen for Highway 1 – vi har valgt at køre Highway 1 fra nord mod syd, så vi får de flotteste udsigter hele vejen ned langs Stillehavskysten.

Turen går i dag gennem endnu en spændende nationalpark, nemlig Redwood National Park. De gigantiske redwood-træer, står som levende skyskrabere og kigger ned på os. Nogle rager mere end 100 meter op, så man føler sig meget lille og ydmyg. Vi kender et par små veje, der gør oplevelsen ekstra god.

San Francisco

Vi bruger dagen langs Highway 1, der er kendt som verdens måske flotteste motorcykeltur. Vi kører langs Stillehavets kyst og nyder turen og udsigten. Vi slutter dagen med at køre over Golden Gate Bridge, og overnatter lige syd for San Francisco.

Oplevelser i San Francisco

Dagen bruger vi på at opleve San Francisco. Vi tager ud og besøger det berygtede Alcatraz fængsel, som ligger i San Francisco Bay. Fængslet var efter sigende umuligt at flygte fra, og her sad nogle af USA’s hårdeste og bedst bevogtede fanger fra 1934 til 1963, hvor John F. Kennedy lukkede fængslet.

Resten af dagen er sat af til at opleve byen på egen hånd. Det er oplagt at tage en lille gåtur i det altid travle område omkring Union Square, hvor butikker og restauranter ligger dør om dør. Eller tag et smut til Chinatown der har en af de største kinesiske enklaver uden for Asien. I Chinatown kan du købe kinesiske delikatesser af alle slags. Læg også gerne turen forbi det kendte Fisherman´s Wharf, hvor søløverne bader sig i turisternes blitzlys på Pier 39.

Big Sur

Vi forlader storbyen og fortsætter vores motorcykelrejse på Highway 1. Vi kommer forbi nogle af de mest kendte steder på denne rute, bl.a. Big Sur, som dækker over den 140 km lange kyststrækning, der starter syd for Carmel og fortsætter til Hearst Castle. Dette er måske en af de mest sceniske strækninger på vores tur, så det er bare med at suge det hele til sig og nyde oplevelsen.

Hearst Castle og Solvang

I dag skal vi forbi Hearst Castle, som er et enormt slot med en fantastisk udsigt over Stillehavet. Det er bygget af aviskongen William Hearst i 1919 og har ikke mindre end 144 værelser. William Hearst tjente sine penge på at opkøbe og udvikle aviser, og hans ønske med slottet var at det skulle lede tankerne hen på en bjerglandsby i Middelhavsområdet.
Hearst Castle var op gennem 1920’erne og 30’erne stedet, hvor eliten for amerikansk politik og kultur mødtes til fester og middagsselskaber.

Vi tager herefter en lille afstikker, og kører op til dansk idyl i Solvang. Her finder vi en kopi af Den Lille Havfrue, Rundetårn og et H.C. Andersen museum. Byen er mere en turistattraktion end noget andet, men den er bestemt et sjovt besøg, hvor vi også kan få os et stykke smørrebrød. Vi overnatter i Solvang.

Pacific Coastal Highway

Efter morgenmaden sætter vi kursen mod Los Angeles. Vi nyder det sidste stykke af the Pacific Coastal Highway, som er en utrolig smuk rute hele vejen ind til Los Angeles, hvor vi kommer forbi flere af de kendte strande på vejen.

Ved ankomst til L.A. afleverer vi Harleyen, som har været vores tro følgesvend de sidste par uger. Vi tager til vores hotel, hvor vi snupper en pizza, en kold øl og en hyggelig snak om alle de mange oplevelser vi har haft.

Oplevelser i Los Angeles

Dagen i dag kan bruges til egne oplevelser i L.A. Vi anbefaler en tur i filmens verden med et besøg i Universal Studios. Underholdning og forlystelser er nøgleordene i den mest kendte film-temapark i Los Angeles. Tag på en rundtur i en af de nye busser, der er bygget op som en flot gammel sporvogn. Guiden leder jer sikkert gennem mere end 50 års historie, og I kommer tæt på en masse nyheder.

I kan også tage til Santa Monica syd for byen og nyde et par timer med shopping og måske en god frokost i de hyggelige gader ved Stillehavets kyst.

Byrundtur i Los Angeles

Vi har hyret transport for dagen, og vi skal i dag opleve endnu mere af hvad Los Angeles har at byde på. Vi kører gennem Hollywood, stjernernes hjemsted i Los Angeles. De flotte stjerner i fortovet langs Hollywood Boulevard er et must, når du er i Los Angeles. Det samme gælder Dolby Theater - det er her Oscar-statuetterne hvert år bliver uddelt. Glæd jer ligeledes til et glimt af det berømte Hollywood skilt, vi kan betragte på afstand.

Vi kommer forbi Santa Monica Pier, og slutter dagen med en gåtur langs Venice Beach, hvor der altid er liv og glade dage langs stranden. Her er også mange lokale butikker, hvor man kan få handlet de sidste indkøb.

Frokosten indtager vi på Bubba Gump Shrimp Co, en restaurant ud til Stillehavet der er bygget op omkring temaet fra filmen Forrest Gump.

Afrejse fra Los Angeles

Vi pakker bagagen og begynder hjemrejsen mod Danmark med masser af oplevelser og gode minder i kufferten.

Ankomst til Danmark

Efter en tur over Atlanten, lander vi igen på dansk jord.

 

Kort

Vis på kort

Galleri

Om prisen

Prisen inkluderer

 • Fly Danmark - Las Vegas
 • Fly Los Angeles - Danmark
 • Dansk rejseleder

 • Al transport ifølge program

 • 15 overnatninger på gode hoteller med pool
 • Morgenmad på de fleste hoteller
 • Følge/service bil
 • Leje af motorcykel
 • Frit kilometerforbrug på motorcyklen
 • Forsikring på motorcykel
 • Lån af styrthjelm
 • Udflugt i Las Vegas
 • Udflugt i Los Angeles
 • Dansk rejsemanual
 • Skatter og afgifter
   

Prisen INKLUDERER IKKE

 • Tillæg for enkeltværelse fra 6.700 kr.
 • Benzin
 • Drikkevarer og måltider ikke nævnt i programmet
 • Rejse- og afbestillingsforsikring - kontakt FDM travel
 • Drikkepenge til guider og chauffører 
 • Øvrigt der ikke er nævnt under "Prisen inkluderer"

 

Om rejsen

Varighed
17 dage

Antal deltagere
Rejsen gennemføres ved minimum 14 chauffører.

Transport
Rejsen gennemføres på Harley Davidson motorcykler.

Om ruten
Turen er ca. 3.600 km lang, og der er en del snoede veje på denne rute, som gør den lidt mere køreteknisk udfordrende end nogle af de andre ture. Vi vælger som regel altid de små veje, hvis det er muligt. 

 

ekstra oplevelser

Det er muligt at tilkøbe ekstra spændende oplevelser lokalt. Bl.a. billetter til Alcatraz fængsel i San Francisco og Universal Studios i Los Angeles.

 

 

Datoer & reservation

Afrejsedatoer

-
33.849 kr.
-
33.849 kr.

FDM MEDLEMSRABAT:

 • FDM medlemmer får rabat på 500 kr. per person på nævnte priser.
 • Er du ikke FDM medlem, kan du tegne medlemskab på fordelagtige vilkår ved bestilling af rejsen


Angivne priser er fratrukket rabat på 1,5% for betaling med dankort, gavekort eller bankoverførsel.

Kontakt