Sturgis, Yellowstone & Rocky Mountains

15 dages motorcykelrejse med dansk rejseleder til sturgis, Yellowstone & rocky mountains

Store naturoplevelser, historiske seværdigheder og prestigefuld motorcykel-kultur er nøgleordene for denne ca. 3.000 kilometer lange rejse. Vi kører ad USA’s smukkeste – og mindste – veje og sørger for, at din motorcykelrejse bliver fuld af unikke oplevelser. Spænd hjelmen og gør klar dit livs rejse på to hjul.

I løbet af turens 15 dage tager vi dig gennem Wyoming og de nærliggende staters største ikoner: Fra naturskønne Yellowstone National Park og de imponerende Rocky Mountains til de historiske højdepunkter som Little Big Horn og Mount Rushmore. Vi besøger det prestigefyldte rally, Sturgis Motorcycle Rally, der i dag er kendt som et af verdens mest spændende MC-events.

Fra 35.992 kr.
pr. chauffør i dobbeltværelse inkl. leje af motorcykel, fly, hoteller, udflugter iflg. program samt dansk rejseleder (Pris for passager er 25.220 kr.)

FDM TRAVEL OG MC-USA

 • FDM travel har overtaget MC-USA og kan nu tilbyde unikke motorcykelrejser med dansk rejseleder.
   
 • MC-USA har siden 2010 skræddersyet motorcykelrejser til danskerne - og det vil de fortsætte med.

Har du spørgsmål til rundrejsen, sidder vi klar til at hjælpe: 

kontakt

Dagsprogram

Dag for dag

 • Dag 1: Afrejse fra Danmark - ankomst til Denver
 • Dag 2: Byrundtur i Denver
 • Dag 3: Rocky Mountain National Park
 • Dag 4: Smukke omgivelser på vej til Rock Springs
 • Dag 5: Jackson
 • Dag 6: Yellowstone National Park
 • Dag 7: Beartooth Highway og Cody
 • Dag 8: Big Horn National Forest
 • Dag 9: Spearfish Canyon og Sturgis
 • Dag 10: Sturgis
 • Dag 11: Sturgis
 • Dag 12: Badlands National Park
 • Dag 13: Denver
 • Dag 14: Afrejse fra Denver
 • Dag 15: Ankomst til Danmark

Byrundtur i Denver

Dagen står på sightseeing i Colorados hovedstad, Denver. Vi skal opleve flere af de seværdigheder, som den charmerende by har at byde på - fx Denver Mint, hvor en stor del af USA’s mønter bliver produceret. Vi bruger det meste af dagen i det historiske centrum, som ligger smukt ved foden af Rocky Mountains.

Om aftenen er der mulighed for at besøge et af de mange ølbryggerier og barer - her er nok at vælge i mellem. I Denver ligger verdens største bryggeri, Coors Beer, som brygger næsten 6 millioner liter øl i døgnet.

Rocky Mountain National Park

I dag henter vi vores motorcykler, og sætter kursen mod byen Boulder. Undervejs passerer vi The Flatirons, som er fem markante bjerge side om side – et imponerende syn.

Vejen gennem bjergene byder på et utal af skønne, bløde sving før vi ankommer til dagens højdepunkt, nemlig Rocky Mountain National Park. På vejen nyder vi udsigten til de imponerende bjergtoppe, Two Sisters, og betragter The Beaver Meadow Row, som er USA’s højst beliggende asfalterede vej. Nogle strækninger ligger i over 4.000 meters højde.

Frokosten nyder vi på Sloopys Grill i Grand Lake med smuk udsigt til det betagende Mount Craig. Vi overnatter ved Steam Boat Springs.

Smukke omgivelser på vej til Rock Springs

Vi forlader Steam Boat Springs, kører ind i staten Utah og fortsætter mod Flaming Gorge. Flaming Gorge er en af de mest populære destinationer i Utah, når det gælder sejlads, vandsport, fiskeri og sejlads. Glæd jer til en smuk tur ad nogle af de allerbedste MC- veje med fantastiske landskaber.

Sidst på dagen forlader vi Utah og overnatter i Rock Springs, Wyoming.

Jackson

I dag sætter vi atter kursen mod Rocky Mountains. Målet er Jackson Town, som er en by i det vilde vest med masser af atmosfære og sjæl. Byen ligger i dalen af Jackson Hole, og det er en gammel handelsstation, hvor der engang var en livlig handel med pels. Byen har bevaret en herlig westernstemning med plankefortov, saloons, gamle byhuse og historiske bygninger. Kommer du om sommeren, kan du risikere at havne midt i en skydeduel i hovedgaden – arrangeret for turisterne

A million dollar Bar er et oplagt sted til en drink, da den har lagt interiør til mange westerns gennem tiden. I kan også besøge byens torv, der har fire porte lavet af elggevirer.

Yellowstone National Park

Vi starter dagen tidligt og sætter kurs mod Mammoth Springs. Vi kører gennem Grand Teton National Park og videre til den imponerende Yellowstone National Park.

Yellowstone er USA’s første officielle nationalpark. Den dækker små 9.000 km2 og har over 400 vandfald. Parken er også kendt for sine mange varme kilder, kogende slamsøer og over 3.000 gejsere, hvoraf Old Faithful er den mest kendte. Old Faithful springer i gennemsnit hvert 91. minut. Et udbrud indeholder mellem 14.000 og 32.000 liter kogende vand, som skydes til en højde mellem 30 og 55 m. Alt i alt et surrealistisk sted med masser af termisk aktivitet i undergrunden, men også med et mangeartet dyreliv, bl.a. i form af bisonokser, ulve, prærieulve, elge, bjørne, kronhjorte og forskellige antilopearter. Der venter os en spændende dag, hvor det ene storslåede naturscenarie afløser det andet.

Beartooth Highway og Cody

Endnu en dag venter med masser af sving og fantastiske udsyn fra vores motorcykler. Vi kører ad små veje og skal bl.a. udforske Beartooth Highway. Her oplever vi et festfyrværkeri af smukke udsigter, bjergtoppe, vandfald, skove og et eksotisk dyreliv.

Vi kan se frem til ca. 320 km med sublim Harley Davidson kørsel, hvor vi flere gange krydser mellem staterne Wyoming og Montana. Dagen slutter i præriebyen, Cody, hvor der er tid til et besøg på det historiske museum.

Big Horn National Forest

Vi kører gennem Big Horn National Forest og passerer bl.a. Big Horn Lake. Vi kan godt forberede os på en smuk tur med gode muligheder for at spotte de bjerggeder, som har givet navn til området. Er vi heldige, ser vi også vilde heste, elge eller bjørne. Ingen andre steder i Wyoming har større diversitet i landskabet end her, hvor vi finder både græsarealer, klare søer, dybe dale og høje bjergklipper.

Vi forlader Big Horn via bjergpasset på toppen af Cloud Peak – her befinder vi os i 4.000 meters højde. Vi overnatter i Gilette, Wyoming.

Spearfish Canyon og Sturgis

Dagens mål er byen Sturgis, hvor der venter os The Sturgis Motorcycle Rally. Vi har lagt en dejlig rute dertil, hvor vi bl.a. gør stop ved Aladdin General Store, som er kendt for at sælge alt og ingenting og alt derimellem.

Efter frokost går turen gennem den smukke Spearfish Canyon, hvor den store diversitet i plantelivet giver et komfortabelt liv til bl.a. bjerggeder, hjorte og pindsvin. Vi holder pause i byen Hulett, hvor vi kan opleve en ægte saloon fra gammel tid.

Hvis tiden tillader det, kører vi gennem hovedgaden i Sturgis og møder et fantastisk MC-mekka.

Sturgis

I kan enten vælge at bruge dagen på egen hånd eller at tage med på nogle af de ikoniske ture, som træffet er kendt for.

Vi anbefaler at køre turen til de smukke Black Hills. Vi passerer bl.a. Mt. Rushmore, hvor de fire præsidenter George Washington, Thomas Jefferson, Theodore Roosevelt og Abraham Lincoln er udhugget i bjergsiden. Det imponerende kunstværk er skabt af Gutzon Borglum, som er af dansk oprindelse.

Turen fortsætter til Crazy Horse Memorial, som blev påbegyndt allerede i 1948, men som endnu ikke er afsluttet. Monumentet er ikke mindre end verdens største som er udhugget i et bjerg, og er skabt til ære for høvdingen Crazy Horse, der overvandt general Custer og hans hær ved det berømte slag ved Little Big Horn.

Resten af dagen er fri til egne oplevelser. Er I historieinteresseret, kan vi anbefale Custers Last Stand, hvor general Custer og hans mænd, som nævnt ovenfor, måtte lade livet til mere end 10.000 Sioux indianere.

Sturgis

I dag er der mulighed for at tage med til Custer State Park, hvor verdens største bestand af de store og majestætiske bisonokser holder til. Vi fortsætter turen ad en af de mest eftertragtede MC-veje i USA, nemlig Needles Highway, hvor vi er omgivet af vilde stenformationer og fantastiske landskaber.

Resten af dagen er på egen hånd, hvor vi foreslår en tur ad hovedgaden i Sturgis og et besøg i Full Throttle Saloon, som er en af de berygtede bikerbarer i området.

Badlands National Park

I dag skal vi til Badlands National Park. Nationalparkens imponerende natur spænder fra et råt og goldt landskab med farverige klippeformationer til endeløse præriesletter. Badlands er egentlig en gammel havbund, hvilket forklarer de mange fossiler fra forhistoriske dyr, der uddøde for millioner af år siden. På prærien lever de store bisoner, prærieulve, antiloper, bighorn får, ræve og meget mere.

Området har dannet rammerne om adskillige Hollywoodfilm, fx var det her Kevin Costner dansede med ulve. Vi fortsætter ad små veje og overnatter i Chadlon.

Afrejse fra Denver

Vi pakker bagagen og begynder hjemrejsen mod Danmark med masser af oplevelser og gode minder i kufferten.

Ankomst i Danmark

Efter en tur over Atlanten, lander vi igen på dansk jord.

Kort

Vis på kort

Galleri

Om prisen

Prisen inkluderer

 • Fly Danmark - Denver
 • Fly Denver - Danmark
 • Dansk rejseleder

 • Al transport ifølge program

 • 13 overnatninger på gode hoteller med pool
 • Morgenmad på de fleste hoteller
 • Følge/service bil
 • Leje af motorcykel
 • Frit kilometerforbrug på motorcyklen
 • Forsikring på motorcykel
 • Lån af styrthjelm
 • Udflugt i Denver
 • Dansk rejsemanual
 • Skatter og afgifter
   

Prisen INKLUDERER IKKE

 • Tillæg for enkeltværelse 7.500 kr.
 • Benzin
 • Drikkevarer og måltider ikke nævnt i programmet
 • Rejse- og afbestillingsforsikring - kontakt FDM travel
 • Drikkepenge til guider og chauffører 
 • Øvrigt der ikke er nævnt under "Prisen inkluderer"

 

Om rejsen

Varighed
15 dage

Antal deltagere
Rejsen gennemføres ved minimum 14 chauffører.

Transport
Rejsen gennemføres på Harley Davidson motorcykler

Om ruten
Turen er ca. 3.000 km lang, og vi kører ad staternes smukkeste - og ofte mindste - veje, hvor vi møder en stor variation af natur og dyreliv. 

 

 

 

ekstra oplevelser

Det er muligt at tilkøbe ekstra oplevelser lokalt. Bl.a. spændende motorcykel-udflugter i Sturgis.

 

 

Datoer & reservation

Afrejsedatoer

-
Få pladser tilbage
35.992 kr.
-
35.992 kr.

FDM MEDLEMSRABAT:

 • FDM medlemmer får rabat på 500 kr. per person på nævnte priser.
 • Er du ikke FDM medlem, kan du tegne medlemskab på fordelagtige vilkår ved bestilling af rejsen


Angivne priser er fratrukket rabat på 1,5% for betaling med dankort, gavekort eller bankoverførsel.

Kontakt