Sydstaterne - Music & Mountains

15 dages motorcykelrejse med dansk rejseleder i sydstaterne

Denne 15 dages motorcykelrejse byder på nogle af USA’s allersmukkeste områder, store kulturoplevelser og verdens mest attraktive MC-veje. På tværs af syv stater tager vi dig med på en rejse gennem det sydlige USA’s fantastiske natur, spændende historie og unikke musikkultur. Træk i den frynsede lædervest og kør Harley’en mod store oplevelser stiksyd.

Vi har udvalgt en række Sydstatsoplevelser som skal være med til at gøre din motorcykelrejse til noget helt særligt: Fra smagfuld cajun-food, jazz og country-musik til ikoniske highways, der tryllebinder enhver motorcyklist. The Blue Ridge Parkway, the Tail of the Dragon og Great Smokey Mountains garanterer uforglemmelige naturoplevelser på den ca. 2.800 kilometer lange motorcykelrejse. 

Fra 32.172 kr.
(USD 5.189) pr. chauffør i dobbeltværelse inkl. leje af motorcykel, fly, hoteller, udflugter iflg. program samt dansk rejseleder

FDM TRAVEL OG MC-USA

 • FDM travel har overtaget MC-USA og kan nu tilbyde unikke motorcykelrejser med dansk rejseleder.
   
 • MC-USA har siden 2010 skræddersyet motorcykelrejser til danskerne - og det vil de fortsætte med.
   
 • Bestil din rejse på MC-USA’s hjemmeside og få FDM travels høje kvalitet, ekspertise og frem for alt tryghed med på din rejse.

Du kan reservere din rundrejse på MC-USA's hjemmeside her: 

reserver


Har du spørgsmål til rundrejsen, sidder vi klar til at hjælpe: 

kontakt

Dagsprogram

Dag for dag

 • Dag 1: Afrejse fra Danmark - ankomst New Orleans
 • Dag 2: Oplevelser i New Orleans
 • Dag 3: Vicksburg
 • Dag 4: Memphis
 • Dag 5: Oplevelser i Memphis
 • Dag 6: Nashville
 • Dag 7: Oplevelser i Nashville
 • Dag 8: Jack Daniels destilleri i Lynchburg
 • Dag 9: Deals Gap og The Foothills Parkway
 • Dag 10: Blue Ridge Parkway og Great Smoky Mountaions National Park
 • Dag 11: Charleston
 • Dag 12: Charleston og Savannah
 • Dag 13: Orlando
 • Dag 14: Afrejse fra Orlando
 • Dag 15: Ankomst til Danmark

Afrejse fra Danmark - ankomst New Orleans

I dag er der afrejse fra Danmark, og turen går mod New Orleans. Vi ankommer sidst på dagen og bliver kørt til vores hotel. Resten af aftenen er fri til afslapning eller en tur på Bourbon Street for at høre noget lækkert jazz.

Oplevelser i New Orleans

Vi har sat en hel dag af til at opleve charmerende New Orleans. Gå en tur rundt i det franske kvarter, hvor karakteristiske, gamle sydstatshuse i alverdens farver sætter en helt særlig stemning. Her finder I en skøn blanding af voodoo-butikker, hjemsøgte bygninger og gøglere tilsat blues og jazz fra de gamle musikklubber.

I kan også tage en tur rundt i bohemekvarteret Marigny – det er mindre kendt end det franske kvarter, og derfor mindre turistet. Her finder I farverige huse og skønne toner af New Orleans jazz i gaderne.

Tag en tur rundt i New Orleans med en af de gamle, charmerende sporvogne eller tag en sejltur med hjuldamper på Mississippi River. Mulighederne er mange.

Om aftenen pakker vi vores motorcykler, så vi er klar til en tidlig start.

Vicksburg

Dagens rute går fra New Orleans til Vicksburg, og vi begynder med en helt fantastisk oplevelse, nemlig køreturen på Lake Pontchartrain Causeway, der er verdens længste bro over vand. I alt 34,5 km asfalt fordelt over 9.000 bropiller - glæd jer til udsigten.

Vi kører ud af Louisiana og ind i Mississippi ad små, hyggelige veje, hvor vi ender i historiske Vicksburg. Byen spillede en vigtig rolle under den amerikanske borgerkrig. I maj 1863 omringede general Ulysses S. Grant og hans hær byen, som efter mange og svære kampe overgav sig den 4. juli. Nederlaget var begyndelsen til enden for Sydstaterne.

Memphis

Vi starter dagen på et stykke af den smukke Highway 61, som følger Mississippi floden. Vejen kaldes også for The River Road, og på vores vej mod Memphis passerer vi bl.a. store Sydstatsvillaer med imponerende hovedbygninger, opført i en svunden tid.

Vi kommer igennem en række mindre byer langs flodlejet, hvor efterkommere af slaverne lever et nøjsomt liv - det er her blues har sit ophav og vi krydser "The Blues Trail" undervejs.

Vi ankommer til Memphis sidst på dagen, hvor der er mulighed for en tur til Beale street i det gamle downtown, hvor blues og rock & roll blev født. Her møder vi livemusik med nerve og sjæl.

Oplevelser i Memphis

Dagen er sat af til at opleve Memphis. Vi starter med et besøg på Graceland, hvor Elvis boede til sin død i 1977. Hvert år valfarter 600.000 turister til 3763 Elvis Presley Boulevard, byens mest kendte adresse.

Vi besøger også Sun Studio, hvor Elvis indspillede sin første single. Andre store stjerner som B.B. King, Jerry Lee Lewis, Roy Orbison, Johnny Cash og Carl Perkins har ligeledes kickstartet deres karrierer her.

Sidst på dagen er der mulighed for et gensyn med Beale Street, hvor vi finder spillesteder, restauranter og barer.

Nashville

Kursen er sat mod Nashville og vi kører ad hyggelige små veje i Tennessee’s ”countryside”. Sidst på eftermiddagen når vi frem til ”The Music City”, som Nashville også bliver kaldt.

Nashville er hovedstaden i Tennessee, og er mest kendt for at sætte countrymusik på landkortet – både Dolly Parton og Johnny Cash har haft sin gang i byen. Her kan vi selv mærke stemningen ved livemusik, da der ofte er gratis koncerter i hovedgaden, Broadway. Byen bugner med museer og musik, men er også kendt for sit landbrug og kvæg.

Oplevelser i Nashville

Vi bliver en ekstra dag i Nashville og har tid til et besøg i det gamle Rayman Auditorium, som blev opført i 1880’erne af forretningsmanden og dampskibskaptajnen, Thomas G. Ryman. Gennem årene har forskellige personligheder som W.C. Fields, Katherine Hepburn, Bob Hope, Mae West og præsident Theodore Roosevelt stået på scenen i auditoriet.
Der er mulighed for et smut forbi Johnny Cash Museum - vi har nogle timer på Broadway, som er gaden hvor det sker i Nashville.

Vi har også sightseeing på programmet, hvor vi skal ud og se hvor og hvordan nogle af country-stjernerne bor. Om aftenen skal vi sammen med andre country-fans til koncert i Grand Ole Opry, som i 90 år har været countrymusikkens højborg. Fra Grand Ole Opry sendes der hver fredag og lørdag aften direkte radio til flere millioner lyttere i hele USA

Jack Daniels destilleri i Lynchburg

I dag fortsætter vores roadtrip sydpå, hvor vi skal på rundvisning på Jack Daniels destilleriet i Lynchburg. Her skal vi høre historien om Jack Daniels og whiskyen af samme navn. Jack Daniels produceres udelukkende her og eksporteres til 140 lande.

I destilleriets shop kan du købe din yndlings-Jack, men hvis du er på udkig efter Jack Daniels souvenirs, skal du runde Lynchburg Hardware & General Store, der ligger lige i nærheden.

Det kan virke skørt at Jack D. destilleriet faktisk ligger i et ”dry county”, hvor alt salg og udskænkning af spiritus er forbudt.
Vi overnatter i Chattanooga.

Deals Gap og The Foothills Parkway

Dagens rute indeholder nogle af verdens flotteste og højst rangerede MC-veje.

Vi begynder på Cherohala Skyway, hvis navn er en sammentrækning af Cherokee og Nantahala – de to store skove, som vejen fører igennem. Vejen kostede over 100 millioner dollars at bygge og blev indviet i 1996. Distancen er 69 km, og på vores Harley Davidson bevæger vi os fra 275 meter til 1.650 meter over havets overflade.

Herefter venter Deals Gap, som er indledningen til det fantastiske ”Tail of the Dragon”, med ikke mindre end 311 udfordrende sving fordelt på kun 18 km.
Vi slutter dagen med kørsel på The Foothills Parkway, hvor I kan glæde jer til utroligt smukke udsigter over Great Smoky Mountains National Park. Alt i alt står dagen på masser af sving, flotte bjerge og enestående scenerier.

Blue Ridge Parkway og Great Smoky Mountains National Park

I dag skal vi ud og køre på Blue Ridge Parkway, der af mange bliver betragtet som en af USA’s smukkeste veje. Her venter fantastiske udsigter, enorme skovområder, grønne marker og klassiske amerikanske farme. Vejen strækker sig 755 km gennem North Carolina og Virginia.

Dagens rute bringer os også igennem Great Smoky Mountains National Park, hvor vi møder alverdens træarter, vandfald, skovsøer og bjergtinder. Her finder man et rigt dyreliv med bl.a. sortbjørne, pumaer og hjorte, men det er den mytiske, blålige tåge der hviler over naturen, der virkelig giver parken sin skønhed. Parken er optaget på UNESCO’s verdensarvliste.

Vi overnatter i Asheville.

Charleston

Vi fortsætter vores tur sydover mod Charleston, hvor vi overnatter. Byen blev grundlagt i 1670 og har bevaret sine smukke, gamle bygninger og historiske stemning. Går man en tur ned ad strandpromenaden under de høje palmer, finder man store sydstatspalæer side om side.  

Om aftenen går vi en tur i den gamle bydel med dens brostensbelagte gader og hestetrukne vogne. Læg også mærke til de velbevarede, pastelfarvede huse i flotteste sydstatsstil. I Charleston er der lækre restauranter og fine shopping muligheder.

Charleston undgik borgerkrigens ødelæggelser, da den aldrig blev indtaget.

Charleston og Savannah

Vi begynder dagen med mere sightseeing i Charleston, nærmere betegnet i forstaden Mt. Pleasant, hvor vi finder Sydens mest populære og mest fotograferede plantage, Boone Hall Plantation. Den har dannet rammen om adskillige filmoptagelser, og I kender måske bygningerne fra den populære tv-serie ” Nord – Syd” eller fra filmen ”Rødder”.
Boone Hall blev grundlagt i 1681 og er dermed en af USA's ældste aktive plantager. Førhen var bomuld hovedafgrøden, mens det i dag er jordbær, tomater og græskar.

Efter Boone Hill fortsætter vi ad små veje til Savannah, hvor vi overnatter. Vi anbefaler at tage en slentretur i byens historiske distrikt, hvor vi finder torve med smukke, victorianske huse, monumenter og grønne områder. I kan også vælge at opleve byen fra hestevogn, som er en rigtig fin oplevelse.

Orlando

I dag går turen sydpå mod Orlando i Florida. Det meste af dagen følger vi de mindre veje og kommer tæt på Atlanterhavet. Efter frokost når vi hotellet, hvor vi skal aflevere vores dejlige Harleyer.

Resten af eftermiddagen og aftenen kan bruges på at opleve Orlando. Besøg evt. Kennedy Space Center eller tag på stopping i et af de mange outletcentre.

Afrejse fra Orlando

Vi pakker bagagen og begynder hjemrejsen mod Danmark med masser af oplevelser og gode minder i kufferten.

Ankomst til Danmark

Efter en tur over Atlanten, lander vi igen på dansk jord.

Kort

Vis på kort

Galleri

Om prisen

Prisen inkluderer

 • Fly Danmark - New Orleans
 • Fly Orlando - Danmark
 • Dansk rejseleder

 • Al transport ifølge program

 • 13 overnatninger på gode hoteller
 • Morgenmad på de fleste hoteller
 • Følge/service bil
 • Leje af motorcykel
 • Frit kilometerforbrug på motorcyklen
 • Forsikring på motorcykel
 • Lån af styrthjelm
 • Udflugt i Nashville
 • Dansk rejsemanual
 • Skatter og afgifter
   

Prisen INKLUDERER IKKE

 • Tillæg for enkeltværelse 7.000 kr. (USD 1.050)
 • Benzin
 • Drikkevarer og måltider ikke nævnt i programmet
 • Rejse- og afbestillingsforsikring - kontakt FDM travel
 • Drikkepenge til guider og chauffører 
 • Øvrigt der ikke er nævnt under "Prisen inkluderer"

 

Om rejsen

Varighed
15 dage

Antal deltagere
Rejsen gennemføres ved minimum 14 chauffører

Transport
Rejsen gennemføres på Harley Davidson motorcykler

Om ruten
Turen er ca. 2.800 km lang, hvor vi kører på attraktive MC-veje kombineret med historie, kultur, musik og smuk natur

OBS
Alle priserne på hjemmesiden er angivet i USD og DKK til en omregnet kurs (6,2), da USD kursen dagligt svinger op og ned - Vi gør opmærksom på at rejsen købes i USD og afregnes efter den aktuelle USD kurs 90 dage før afrejsedagen.

 

 

ekstra oplevelser

Det er muligt at tilkøbe ekstra spændende oplevelser lokalt. Bl.a. billetter til Johnny Cash Museum i Nashville.

 

 

Datoer & reservation

Priser

Fra 32.172 kr. pr. chauffør (USD 5.189)

Fra 20.584 kr. pr. passager (USD 3.320)
 

Afrejsedatoer

20. April 2020 - 4. Maj 2020

19. April 2021 - 3. Maj 2021


Book rejsen hos MC-USA

 

Kontakt