USA fra kyst til kyst - den ultimative tur

22 dages motorcykelrejse med dansk rejseleder fra orlando til los angeles

Denne motorcykelrejse er den absolut ultimative motorcykeltur! Ruten snor sig på tværs af det sydlige USA – fra Floridas østkyst til Californien i vest. Rejsen byder på alt hvad hjertet begærer – fra storby til ørkenlandskaber, fra bikerbarer til nationalparker. Bind bandana’en og drej på gashåndtaget.

På denne 22 dage lange rejse, tager vi dig med på et motorcykel-eventyr, du aldrig glemmer. Fra bikerbarerne i Daytona Beach i Orlando og jazz-musikkens vugge i New Orleans til cowboystemning i Texas og imponerende naturoplevelser i Grand Canyon. Vi har lagt ruten forbi nogle af USA’s mest ikoniske seværdigheder og milepæle for at fylde den ca. 6.000 kilometer lange motorcykelrejse med unikke oplevelser. 

Fra 36.890 kr.
(USD 5.950) pr. chauffør i dobbeltværelse inkl. leje af motorcykel, fly, hoteller, udflugter iflg. program samt dansk rejseleder

FDM TRAVEL OG MC-USA

 • FDM travel har overtaget MC-USA og kan nu tilbyde unikke motorcykelrejser med dansk rejseleder.
   
 • MC-USA har siden 2010 skræddersyet motorcykelrejser til danskerne - og det vil de fortsætte med.
   
 • Bestil din rejse på MC-USA’s hjemmeside og få FDM travels høje kvalitet, ekspertise og frem for alt tryghed med på din rejse.

Du kan reservere din rundrejse på MC-USA's hjemmeside her: 

reserver


Har du spørgsmål til rundrejsen, sidder vi klar til at hjælpe: 

kontakt

Dagsprogram

Dag for dag

 • Dag 1: Afrejse fra Danmark - ankomst til Orlando
 • Dag 2: Daytona Beach
 • Dag 3: Oplevelser i Orlando
 • Dag 4: Udlevering af motorcykler og Gainesville
 • Dag 5: Wakulla Springs og Destin
 • Dag 6: New Orleans
 • Dag 7: Oplevelser i New Orleans
 • Dag 8: Airboat i sumpområderne og Avery Island
 • Dag 9: Ankomst til Texas
 • Dag 10: San Antonio
 • Dag 11: Judge Roy Bean’s saloon og Pecos River
 • Dag 12: New Mexico og El Paso
 • Dag 13: Tombstone
 • Dag 14: Gennem smukke landskaber i Arizona
 • Dag 15: Tonto National Forest og Winslow
 • Dag 16: Grand Canyon
 • Dag 17: Route 66 og Las Vegas
 • Dag 18: Oplevelser i Las Vegas
 • Dag 19: Los Angeles
 • Dag 20: Oplevelser i Los Angeles
 • Dag 21: Afrejse fra Los Angeles
 • Dag 22: Ankomst til Danmark

Afrejse fra Danmark - ankomst til Orlando

I dag er der afrejse fra Danmark, og turen går mod Orlando. Vi ankommer sidst på dagen og bliver kørt til vores hotel, hvor resten af aftenen er fri til afslapning.

Daytona Beach

Vi starter dagen tidligt med turens første oplevelser – en heldagstur til Daytona Beach. Navnet leder ofte tankerne hen på på motorsport, pga. den enorme racerbane, Daytona International Speedway.

Her kan vi nyde den skønne strand, dyppe tæerne i havet eller måske tage en dukkert. Vi besøger også verdens største Harley Davidson forhandler, som ligger i et område med andre butikker, der er eksperter på motorcykeludstyr.

Senere på dagen tager vi en tur forbi Mainstreet, som er kendt for sine mange biker-barer.

Oplevelser i Orlando

I dag er der mulighed for at opleve Orlando på egen hånd, slappe af ved poolen eller tage med til det verdenskendte Universal Studios og Island of Adventure. De to parker er, udover at være nogle af Orlandos mest kendte, også på top 7 over verdens mest eftertragtede forlystelsesparker. Her venter en dag med masser af oplevelser og adrenalin.

Dagen kan evt. afsluttes med middag på verdens største Hard Rock Café eller på en af de mange sjove spisesteder, der ligger på The City Walk i Universal Studios.

Udlevering af motorcykler og Gainesville

I dag kører vi ud til vores motorcykeludlejer, og vi får udleveret vores Harley Davidson motorcykel, som bliver vores nærmeste ven de næste par uger.

Efter introduktionen til motorcyklerne, forventer vi at være klar til afgang omkring middagstid, hvorefter vi kører gennem det frodige Florida og ankommer til vores hotel i Gainsville sidst på dagen.

Wakulla Springs og Destin

Vi forlader Gainsville og kører nordpå gennem Florida. Vi besøger det fantastiske Wakulla Springs, som er en af verdens største og dybeste ferskvandskilder. Området er en enestående mulighed for at se, hvor uspoleret og naturligt, der kan være i Florida.

Herefter kører vi forbi Apalachicola National Forest og kører langs den Mexicanske Golf med kridhvide sandstrande. Dagens rute ender i Destin, hvor vi har et centralt beliggende hotel. Byen er kendt for sine smukke, hvide strande og lækre fiskerestauranter.

New Orleans

I dag krydser vi staterne Alabama og Mississippi, før vi ankommer til Louisiana. Her skal vi bo i New Orleans – byen med farverige drinks, Mardi Grass, jazz og blues. Den er også kendt for sydstatsmystik, voodoo, plantager og hjuldampere. Her er der livemusik og charmerende restauranter, så livsglæden kun kan smitte.

Om aftenen besøger vi den berømte Bourbon Street, hvor der venter barer og spillesteder på stribe.

Oplevelser i New Orleans

Vi har sat en hel dag af til at opleve charmerende New Orleans. Gå en tur rundt i det franske kvarter, hvor karakteristiske, gamle sydstatshuse i alverdens farver sætter en helt særlig stemning. Her finder I en skøn blanding af voodoo-butikker, hjemsøgte bygninger og gøglere tilsat blues og jazz fra de gamle musikklubber.

I kan også tage en tur rundt i boheme kvarteret Marigny – det er mindre kendt end det franske kvarter, og derfor mindre turistet. Her finder I farverige huse og skønne toner af New Orleans jazz i gaderne.

Tag en tur rundt i New Orleans med en af de gamle, charmerende sporvogne eller tag en sejltur med hjuldamper på Mississippi River. Mulighederne er mange.

Airboat i sumpområderne og Avery Island

Vi forlader New Orleans, og kører langs sumpene i området. Vi skal på en airboat tur, hvor vi suser gennem sumpene for at spotte dyr og planteliv – forhåbentlig ser vi nogle af de mange alligatorer der er i området.

Vi besøger efterfølgende det smukke Avery Island, hvor verdens eneste Tabasco fabrik ligger. Stedet er et familieforetagende med en fantastisk historie.

Vi ender dagen i Sulphur, hvor vi overnatter.

Ankomst til Texas

Vi kører langs den Mexicanske Golf, og krydser i dag ind i olie- og landbrugsstaten, Texas.
 
Vi tager på en dejlig sejltur, hvor vi kan se delfiner, hvis vi er heldige. Efter sejlturen ankommer vi tidligt til vores hotel i kystbyen, Galveston.

San Antonio

Turen går tværs over Texas, hvor vi overnatter i byen San Antonio. Byen er en multikulturel storby, hvor den mexicanske indflydelse er tydelig at se på det farverige Square Market og i udbuddet af mad.

Her er mulighed for at se The Alamo – en katolsk missionsstation, som i 1836 blev belejret af 5.000 mexicanere. Her udspillede sig et opgør i kampen om landet, og de ca. 180 texanere der forsvarede, blev dræbt af de overlegne mexicanske styrker. Den gamle bygning står endnu.

Om aftenen mødes vi til en dejlig middag på The River Walk, en promenade der snor sig langs San Antonio River.  

Judge Roy Bean’s saloon og Pecos River

Vi fortsætter gennem Texas, og besøger blandet andet Jodge Roy Beans’ berømte og berygtede saloon på vejen. Den excentriske ejer var kendt for at holde retssager i hans saloon, og blev efter hans død kendt som ”hanging judge” pga. de domme han efter sigende skulle have uddelt.

Vi krydser også floden Pecos, hvor vi har fundet et unikt udsigtspunkt, der kan tage pusten fra de fleste.

.

New Mexico og El Paso

Vi forlader Texas, og kører ind i staten New Mexico. Her vil vi højst sandsynligt møde USA’s grænsekontrol, der gør et stort arbejde for at holde narkotika ude af landet, som ofte smugles ind over grænsen fra Mexico.

Vi slutter dagen tilbage i Texas, i grænsebyen El Paso. El Paso er kendt som ”passet” til Mexico, og er det tætteste man kan komme på grænselandet mod syd. Om aftenen spiser vi på et ægte Texas Steak House med en fantastisk atmosfære.

Tombstone

I dag går turen til Arizona, hvor der venter os en af de længere køredage. Endestationen er dog det hele værd, nemlig cowboybyen Tombstone - byen hvor Doc Holliday og Wyatt Earp havde deres berømte revolverduel mod Clanton-brødrene i 1894. Her er autentisk cowboystemning med overdækkede træfortove og Saloons som i gamle dage – det er næsten som at træde ind i en film.

Et besøg på Longhorn Saloon eller Big Nose Kate´s Saloon er helt sikkert en oplevelse, ligesom en tur på den lokale gravplads er et unikt besøg.

Gennem smukke landskaber i Arizona

Vi kører fra Tombstone, videre gennem Arizonas fantastiske landskaber. Her kan vi nyde den smukke og storslåede natur. Arizona er den perfekte stat for motorcykelfolket og det ene flotte sceneri afløser det andet - landskabet varierer fra gold ørken, til klipper og grønne bjerge.

Vi ender dagen i Buckeye.

Tonto National Forest og Winslow

Turen fortsætter fra Buckeye, og vi kører nordpå gennem Arizona, hvor naturen taler sit eget sprog.

Vi kører igennem Tonto National Forest, hvor vi møder de velkendte, store kaktusser der står med ”armene” i vejret. Vi besøger også Amerikas ældste kirke, som har en interessant kaktushave. Udenfor kan der købes lokalt mad af de indfødte indianere, og hvis man ikke har varmen allerede, er der god chance for at få den med forskellige krydrede retter.

Vi overnatter i Winslow, hvor vi om aftenen tager til La Posada for at se den legendariske Chicago Ekspressen gøre holdt på perronen.  

Grand Canyon

Dagen byder på en af turens absolutte højdepunkter, nemlig Grand Canyon. Dette naturskabte vidunder er 446 km lang, 25 km bred op til 1,6 km dyb. Arizonas berømte kløft er skabt af Colorado-flodens strøm, der for millioner af år siden skar sig ned i undergrunden - og oprindeligt har floden ligget i samme niveau som kløftens plateauer.

Undervejs afløser det ene fantastiske fotomotiv det andet. I løbet af dagen er der mulighed for at besøge en IMAX-biograf, som viser en fantastisk film om Grand Canyon. Vi kan også anbefale en tur i helikopter over kløften, da det giver et imponerende billede af kløftens massive størrelse.

Vi vender Grand Canyon ryggen sidst på dagen og kører til vores hotel i Williams, som er en hyggelig by på Route 66. Byen emmer af 60’er stemning, og her findes masser af barer med livemusik og gode spisesteder.

Route 66 og Las Vegas

I dag kører vi på den mest spændende strækning af Route 66, og holder pauser ved de legendariske Route 66 steder på ”the mother road”. Vi kører bl.a. til den gamle guldgraverby, Oatman, som ligger og gemmer sig i et lille bjergpas. I byen går en stor bestand af vilde æsler frit omkring.

Vi gør også hold i byen Seligman og den legendariske Hackberry General Store, som er en tidligere tankstation og diner. I dag er den et enestående, historisk vidne om en svunden tid.

Vi slutter dagen i Las Vegas, hvor vi indlogerer os på det højeste hotel i byen, nemlig Stratosphere Hotel & Tower.
 

Oplevelser i Las Vegas

Dagen er sat af til at opleve fantastiske, forrygende og skøre Las Vegas.

Der er mulighed for at tage ud til et af de store outletcentre i nærheden af Las Vegas, hvor der er hyggelige spisesteder og rig mulighed for shopping af luksusvarer til gode priser. Man kan også vælge at slappe af ved poolen på hotellet, eller gå på opdagelse i byen.

Las Vegas er kendt som byen der aldrig sover, og derfor er det oplagt at bruge aftenen på at tage ud og opleve den fascinerende by helt tæt på – her finder vi en helt særlig verden af underholdning, alverdens gastronomi og masser af kasinoer.

Los Angeles

Vi forlader spillebyen med kurs mod Los Angeles. Vi gør et frokoststop, og herefter er kursen sat mod motorcykeludlejeren. Vi skal aflevere vores trofaste følgesvend, og herefter checke ind på vores hotel.

Resten af dagen er fri til egne oplevelser i Los Angeles. I kan tage til Santa Monica syd for byen og nyde et par timer med shopping og måske en god aftensmad i de hyggelige gader ved Stillehavets kyst.

Oplevelser i Los Angeles

Vi har arrangeret transport til Venice Beach, hvor der altid er liv og glade dage langs stranden – måske I får lyst til en kold dukkert? Her er også mange lokale butikker, hvor man kan få handlet forskellige indkøb. Vi går herfra til Santa Monica Pier.

Frokosten kan fx indtages på Bubba Gump Shrimp Co, en restaurant ud til Stillehavet der er bygget op omkring temaet fra filmen Forrest Gump.
Vi slutter dagen med en tur på Hollywood Boulevard, hvor vi ser de flotte stjerner i fortovet.

Afrejse fra Los Angeles

Vi pakker bagagen og begynder hjemrejsen mod Danmark med masser af oplevelser og gode minder i kufferten.

Ankomst til Danmark

Efter en tur over Atlanten, lander vi igen på dansk jord.

Kort

Vis på kort

Galleri

Om prisen

Prisen inkluderer

 • Fly Danmark - Orlando
 • Fly Los Angeles - Danmark
 • Dansk rejseleder

 • Al transport ifølge program

 • 20 overnatninger på gode hoteller med pool
 • Morgenmad på de fleste hoteller
 • Følge/service bil
 • Leje af motorcykel
 • Frit kilometerforbrug på motorcyklen
 • Forsikring på motorcykel
 • Lån af styrthjelm
 • Udflugt i Orlando
 • Udflugt i San Antonio
 • Udflugt i Las Vegas
 • Udflugt i Los Angeles
 • Dansk rejsemanual
 • Skatter og afgifter
   

Prisen INKLUDERER IKKE

 • Tillæg for enkeltværelse 7.300 kr. (USD 1.100)
 • Benzin
 • Drikkevarer og måltider ikke nævnt i programmet
 • Rejse- og afbestillingsforsikring - kontakt FDM travel
 • Drikkepenge til guider og chauffører 
 • Øvrigt der ikke er nævnt under "Prisen inkluderer"

 

Om rejsen

Varighed
22 dage

Antal deltagere
Rejsen gennemføres ved minimum 14 chauffører.

Transport
Rejsen gennemføres på Harley Davidson motorcykler

Om ruten
Turen er ca. 6.000 km lang, og giver et stort indblik i USA. Turen byder på både storby, hav, ørken, bjerge, prærie og endeløse veje.

OBS
Alle priserne på hjemmesiden er angivet i USD og DKK til en omregnet kurs (6,2), da USD kursen dagligt svinger op og ned - Vi gør opmærksom på at rejsen købes i USD og afregnes efter den aktuelle USD kurs 90 dage før afrejsedagen

 

 

ekstra oplevelser

Det er muligt at tilkøbe ekstra spændende oplevelser lokalt. Bl.a. billetter til Universal Studios i Orlando eller et show i Las Vegas.

 

 

Datoer & reservation

Priser

Fra 36.890 kr. pr. chauffør (USD 5.950)

Fra 25.160 kr. pr. passager (USD 4.058)
 

Afrejsedatoer

10. Maj 2020 - 31. Maj 2020

10. Maj 2021 - 31. Maj 2021


Book rejsen hos MC-USA

 

Kontakt