Nashville: RCA Studio B & Country Music Hall of Fame Combo

Gå bag kulisserne i Nashvilles RCA Studio B. Hør historier om Elvis Presley, Dolly Parton og mange flere. Mærk magien ved dette musikmekka med din guide, og udforsk derefter Country Music Hall of Fame med denne eksklusive kombinationsbillet.

Træd tilbage i tiden for at dele værelse med dine yndlingsmusikere og gå bag kulisserne på de mest berømte indspilningssessioner i countrymusikhistorien. Tjek ind på Country Music Hall of Fame og Museum og få tildelt din turtid i RCA Studio B. Hop på en bus dertil med din guide, og lær derefter om Dollys "første store pause", en skæbnesvanger juleoptagelsessession med Elvis, og meget mere. Stå i rummet og mærk magien, mens berømte sange pumper gennem højttalerne.

Efter din guidede rundvisning i studiet, hop tilbage på bussen for at vende tilbage til Country Music Hall of Fame and Museum, hvor du kan udforske den medrivende historie om en af de mest betydningsfulde udviklinger inden for amerikansk musik fra det 20. århundrede på en selvguidet tur . Gå ind gennem den udsmykkede Hall of Fame rotunde, stylet efter musikalske notationer og de sorte tangenter på et klaver, før du går ind i museets kerneudstilling, Sing Me Back Home: A Journey Through Country Music.

Fordyb dig i countrymusikkens historie og lyde, dens oprindelse og traditioner og mange af dens hæderkronede arkitekters historier og stemmer. Oplev en række fotografier, artefakter, tekstpaneler, optagelser og arkivoptagelser, mens du bevæger dig gennem museets samling. Gå ikke glip af udstillinger med begrænset engagement, der fortæller om countrymusikkens spændende periode i 1970'erne, eller teknologisk forbedrede udstillinger med fokus på nutidige tendenser i genren.

Kom forbi Taylor Swift Education Center for at deltage i instrument- og sangskrivningsprogrammer i weekenden, eller se en paneldiskussion. Turen gennem museet afsluttes i den ansete Hall of Fame Rotunda for at se kunstnernes plaketter, der har opnået Country Musics højeste ære. Hele familien vil komme væk med en nyfundet interesse og respekt for de berømte musikeres kunstnerskab, der gør Nashville berømt.

Fra 333 kr.
pr. person

Lokation:
Nashville, RCA Studio B, Tennessee, Country Music Hall of Fame and Museum, USA

Varighed:

Sprog:

Anmeldelser:
4.5/5 stjerner

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

Kort

Vis på kort

Information

Højdepunkter

 • Oplev countrymusikkens magi på en guidet tur i Nashvilles RCA Studio B
 • Hør historier bag kulisserne om Elvis Presley, Dolly Parton og mere
 • Tag en selv-guidet tur gennem Country Music Hall of Fame og museumsgallerier

Yderligere information

 • RCA Studio B Tours afgår fra Country Music Hall of Fame og Museum.
 • Ture afgår hvert 30. minut fra kl. 10.00 til 15.00. Din faktiske turnétid vil blive tildelt ved ankomsten til Country Music Hall of Fame and Museum.
 • For at vælge fra den største tilgængelighed af tour, bør du ankomme til Country Music Hall of Fame og Museum inden kl. 11.00. Tjek ind ved informationsskranken for at modtage din turtid.

Inkluderet

 • Returtransport til RCA Studio B fra Country Music Hall of Fame og Museum
 • Adgang til RCA Studio B og Country Music Hall of Fame og Museum
 • Rundvisning i RCA Studio B

Ikke inkluderet

 • Hotel afhentning og aflevering
 • Rundvisning i Country Music Hall of Fame og Museum
 • Drikkepenge til chauffør og rejseleder (valgfrit)

Skab din egen kør-selv-ferie

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011