Nashville: RCA Studio B & Country Music Hall of Fame Combo

Gå bag kulisserne i Nashvilles RCA Studio B. Hør historier om Elvis Presley, Dolly Parton og mange flere. Føl magien i dette musikmekka med din guide, og udforsk derefter Country Music Hall of Fame med denne eksklusive kombinationsbillet.

Gå tilbage i tiden for at dele rummet med dine yndlingsmusikere og gå bag kulisserne i de mest berømte indspilningssessioner i countrymusikhistorien. Check ind i Country Music Hall of Fame and Museum og få tildelt din turneringstid for RCA Studio B. Hop på en bus der med din guide, og lær derefter om Dollys "første store pause", en skæbnesvangert juleindspilningssession med Elvis, og meget mere. Stå i rummet og føl magien, mens berømte sange pumpes gennem højttalerne.

Efter din rundvisning i studiet, hopp tilbage på bussen for at vende tilbage til Country Music Hall of Fame og Museum, hvor du kan udforske den nervepirrende historie for en af de mest markante udviklinger i amerikansk musik fra det 20. århundrede på en guidet tur . Gå ind gennem den udsmykkede Hall of Fame-rotunda, stylet efter musikalske notationer og de sorte taster på et klaver, inden du går ind på museets kerneudstilling, Sing Me Back Home: A Journey Through Country Music.

Fordyb dig i countrymusikens historie og lyde, dens oprindelse og traditioner og historier og stemmer fra mange af de ærede arkitekter. Oplev en række fotografier, artefakter, tekstpaneler, optagelser og arkivoptagelser, når du bevæger dig gennem museets samling. Gå ikke glip af udstillinger med begrænset engagement, der kroniserer den spændende periode med countrymusik i 1970'erne, eller teknologisk forbedrede udstillinger med fokus på moderne trends i genren.

Stop ved Taylor Swift Education Center for at deltage i instrument- og sangskrivningsprogrammer i weekenderne eller gå i paneldiskussion. Turen gennem museet afsluttes i den anerkendte Hall of Fame Rotunda for at se kunstnerens plaketter, der har opnået Country Music's største ære. Hele familien kommer væk med en ny fundet interesse og respekt i kunstneriet hos de berømte musikere, der gør Nashville berømt.

Fra 0 kr.

Lokation:
Nashville, RCA Studio B, Tennessee, Country Music Hall of Fame and Museum

Varighed:

Sprog:

Anmeldelser:
0/5 stjerner

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

Kort

Vis på kort

Information

Højdepunkter

 • Oplev magien med countrymusik på en guidet tur i Nashvilles RCA Studio B
 • Hør bag kulisserne historier om Elvis Presley, Dolly Parton og mere
 • Tag en guidet tur gennem Country Music Hall of Fame og museumsgallerierne

Yderligere information

 • RCA Studio B Tours afgår fra Country Music Hall of Fame og Museum.
 • Ture afgår hvert 30. minut fra 10:00 til 15:00. Din faktiske turneringstid tildeles ved ankomst til Country Music Hall of Fame and Museum.
 • For at vælge den største turnétilgængelighed, skal du ankomme til Country Music Hall of Fame og Museum senest kl. 11. Tjek ind i informationsskranken for at modtage din turneringstid.

Inkluderet

 • Returner transport til RCA Studio B fra Country Music Hall of Fame and Museum
 • Optagelse i RCA Studio B og Country Music Hall of Fame and Museum
 • Omvisning i RCA Studio B

Ikke inkluderet

 • Hotel afhentning og aflevering
 • Omvisning i Country Music Hall of Fame og Museum
 • Gratuities for chauffør og tour guide (valgfrit)

Skab din egen kør-selv-ferie

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011