New Orleans – Spøgelsesjagt i det Franske Kvarter

New Orleans – Spøgelsesjagt i det Franske Kvarter

Tag på en rejse dybt ind i den mørke og drabelige fortid i det Franske Kvarter her i en af USA's mest hjemsøgte byer, New Orleans. På denne to timer lang, nervepirrende spøgelsestur igennem byens legendariske gader vil I besøge byens mest hjemsøgte steder. Og hvem ved, måske vil I endda se eller mærke de hvileløse sjæle selv.

Fra 191 kr.
pr. person 2 timers guidet spøgelsesjagt til fods.

Rejseperiode:
Hele året

Afgange:
Daglig, kl. 19.30 

Varighed: Ca. 2 timer. 

Pris pr. person fra:
Voksen: 191 kr.
Barn (6 - 12 år): 110 kr. 
 

 

Bestil udflugten hos din rejsespecialist

få et tilbud

om udflugten

To timers eventyr i Voodoo-byen

Det siges, at de indfødte indianere advarede franskmændene mod at grundlægge New Orleans, fordi området var hjemsøgt. Franskmændene ignorerede advarslen, og den dag i dag er New Orleans, Voodoo-byen, efter sigende USA’s mest hjemsøgte by. En by hvor mørke, dystre handlinger har huseret i gaderne, ulykkelige elskende har mødt ulykkelige skæbner og uhyrlige tragedier har udspillet sig bag husfacader.

I vil udforske den dystre fortids uhyggelige gerninger, høre om - og måske mærke - de spøgelser og ånder, der stadig hjemsøger den legendariske Vieux Carre og endda besøge en hjemsøgt bar, når de dygtige guider tager jer med på et nervepirrende og underholdende to timers eventyr i New Orleans’ gader.

kort

Vis på kort

få et tilbud